T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Umut Barış Piyango çıkmış olabilir apple diyorBütçe ne kadardı
Umut Barış Piyango çıkmış olabilir apple diyorBütçe ne kadardı
Ben de Fenix 7X Pro veya Epix 2 Pro almak istiyorum ama ekonomi ve kurlar bu şekilde devam ederse Baba'yı alıcam gibi görünüyorUmut Barış Piyango çıkmış olabilir apple diyor
O bana bakıyor, ben ona.Umut Barış Piyango çıkmış olabilir apple diyor
Ben hep 5 TL' lik içiyordum. Şimdi gidip 5 TL' yi verip hiçbirşey almadan çıkacağım sanırım.Tiryakilere kötü haber Sigara fiyatlarına 5 TL zam geldi..
Vallahi artık hiç acımıyorum bir halk anca bu kadar kendine düşman olabilir.herkes "gelirler az artıyor, giderler çok artıyor" diyor. ama bunu yapan %52 oy alıyor.
gel çık işin içinden. "acı var mı acı " derdi reha muhtar. var var, çok büyük acı var.
Cesetler ölü mü diye de sormuştu kendisi. Büyük adammış vesselam.herkes "gelirler az artıyor, giderler çok artıyor" diyor. ama bunu yapan %52 oy alıyor.
gel çık işin içinden. "acı var mı acı " derdi reha muhtar. var var, çok büyük acı var.
niye ki? mevcutta yaşayan ölüler ülkesine dönmedik mi? avrupa nın en pahalı otomobil fiyatları bizde. dünyanın azgın enflasyonu ülkeler listesinde ilk on içinde olmak, bizde.Cesetler ölü mü diye de sormuştu kendisi. Büyük adammış vesselam.
Araç üretimi yapmadan üreticiden daha fazla kazanıyor bizimkiler kimsenin sesi de çıkmıyor güzel sistem valla üretmeyelim daha iyiniye ki? mevcutta yaşayan ölüler ülkesine dönmedik mi? avrupa nın en pahalı otomobil fiyatları bizde. dünyanın azgın enflasyonu ülkeler listesinde ilk on içinde olmak, bizde.
Ben de tam o yüzden büyük adammış dedim azizim.niye ki? mevcutta yaşayan ölüler ülkesine dönmedik mi? avrupa nın en pahalı otomobil fiyatları bizde. dünyanın azgın enflasyonu ülkeler listesinde ilk on içinde olmak, bizde.