Duyuru A'dan Z'ye Herşeye Zam Bekletisi Var İhtiyaçları Ertelemeyin

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,686
40
Umut Barış Umut Barış Piyango çıkmış olabilir apple diyor :kiskis
Ben de Fenix 7X Pro veya Epix 2 Pro almak istiyorum ama ekonomi ve kurlar bu şekilde devam ederse Baba'yı alıcam gibi görünüyor :hihi

Baba.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

Dolar kurunun tarihi yüksek seviyelere çıkmasının etkisiyle benzin fiyatlarına salı gününden itibaren geçerli olacak şekilde zam gelmesi bekleniyor.

ve değişimin etkisiyle son olarak motorine 1,39 TL'lik zam uygulanmıştı.

ardından İstanbul Avrupa yakasında motorinin ortalama litre fiyatı 23,89 TL’den, benzinin litre fiyatı ise 24,05 TL’den satılıyordu. (Diğer il, ilçe ve dağıtım şirketi bazlı güncel fiyatlar ise listeleniyor.)

Dolar/TL'de değer kayıplarının devam etmesi sonrasında ise sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre benzin fiyatlarına salı gününden itibaren zam gelmesi bekleniyor.

Buna göre, 4 Temmuz'dan itibaren (00:01) benzinin litre fiyatında 2,11 TL'lik bir zam uygulanması bekleniyor.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
bir şeye bir-iki hafta zam gelmeyince merak içinde kalıyorum. üründe bir sorun mu var, üretimi bitiyor mu? falan diye.

bizi bu hale getirenin, ..umurunda değildir muhtemelen. :cigara

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
herkes "gelirler az artıyor, giderler çok artıyor" diyor. ama bunu yapan %52 oy alıyor.
gel çık işin içinden. "acı var mı acı " derdi reha muhtar. var var, çok büyük acı var.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
niye ki? mevcutta yaşayan ölüler ülkesine dönmedik mi? avrupa nın en pahalı otomobil fiyatları bizde. dünyanın azgın enflasyonu ülkeler listesinde ilk on içinde olmak, bizde.
Araç üretimi yapmadan üreticiden daha fazla kazanıyor bizimkiler kimsenin sesi de çıkmıyor güzel sistem valla üretmeyelim daha iyi :kiskis

Geri
Üst Alt