Ömer Çolak
Süper Üye
- 17 Tem 2021
- 1,056
- 30
pushad pushfd ?Oooo,code cave
Ne çekmiştim jump yapamamaktan bir zamanlar ,tabii win'lerde değildineyse.
pushad pushfd ?Oooo,code cave
Ne çekmiştim jump yapamamaktan bir zamanlar ,tabii win'lerde değildineyse.
Bir daha dünyaya gelirsem pushatırım ,lahavleeeepushad pushfd ?
Arada oluyor bu.![]()
bu hatayı alıyorum ve driver hatasından dolayı pikselleşme tekrarladı.Hatayı ilk gördüğümde driveri kaldırıp tekrar kurdum ertesi gün tekrar böyle oldu.Yanlış driver mi indirdim?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sanırım windows update daha günceli var sanıp tekrar indiriyor ve bu yüzden eski ve yeni driver birbiriyle çakışıyor.
Arada oluyor bu.
DDU ile güvenli modda tamamen sil, yeniden yükle.
İnterneti kesip kurulumu çalıştırabilirdiniz.Denedim yine oldu.Update eski sürümü tekrar yükledi.Şu anda güncel driver kurulu bakalım yine aynı hatayı alacak mıyım.Updateye girince yine resimdeki gibi oluyor ve tekrar yüklüyor.
![]()
İnterneti kesip kurulumu çalıştırabilirdiniz.
![]()
![]()
Windows yapı numaranız kaç?Driveri kurduktan belirli süre sonra update güncelliyor hocam internet kesmeyle alakası ne anlamadım?
Windows yapı numaranız kaç?
Attığım fotoğraftaki seçeneği uygulayın.
İnterneti kesip kurulumu çalıştırabilirdiniz.
![]()
![]()
Zaten sistem aynı hocam, orada bilgisayarınızı bulup sağ tıklamanız yeterli.Ayarı yaptım ama laptop olduğu için sadece desktop diye aygıt vardı yani resimdeki gibi değil.
Zaten sistem aynı hocam, orada bilgisayarınızı bulup sağ tıklamanız yeterli.
Sürümünüz de eski değil, ısrarla eski sürücüyü indirmesi anlamsız geldi.
Sistemde sürücü yokken yapıyor da, varken neden yapıyor onu anlamadım.
Bu ayardan sonra yine DDU ile silip sonrasında kendiniz yüklemeyi deneyin.
PC'yi internetten koparın tabi.
DDU'da şöyle bir seçenek de mevcut "Windows'un Otomatik Yüklemesini Devre Dışı Bırak"
Onu da seçersiniz olmadı.
Bir de şu kısmı gözden geçirin;
![]()
Olmadı aşağıdaki linkten verdiğim dosyaları yönetici olarak çalıştırıp Windows Update'i sıfırlayın;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Deneme, kalsın öyle.Resimdekileri yaptım,ddu ile amd sürücüsünü kaldırıp interneti kesip driveri tekrar indirdim.Updateye girince güncelleme yapacak mı diye denemeli miyim?
Deneme, kalsın öyle.
Geldi ki zaten? 21H1 çıkalı aylar oldu nerdeyse.Windows sürüm güncellemesi geldiğinde nolacak![]()