K
kafkaskartali
Aktif Üye
- 7 Ocak 2021
- 58
- 31
Masa ayağı vidalarını çok sıktıysanız hemen altında tcon kartı var kart üzerindeki komponetlerle vida temas ederse bu hatayı verebilir. duvar askı vidalarını kullanıcaksanız masa ayağı vida yerleri boş kalsın
Haklısınız hocam doğru masa ayağı vidalarini geri takmıştım ondan olabilirMasa ayağı vidalarını çok sıktıysanız hemen altında tcon kartı var kart üzerindeki komponetlerle vida temas ederse bu hatayı verebilir. duvar askı vidalarını kullanıcaksanız masa ayağı vida yerleri boş kalsın
Masa ayağı vidalarını çok sıktıysanız hemen altında tcon kartı var kart üzerindeki komponetlerle vida temas ederse bu hatayı verebilir. duvar askı vidalarını kullanıcaksanız masa ayağı vida yerleri boş kalsın
Haklısınız hocam doğru masa ayağı vidalarini geri takmıştım ondan olabilir
Abi beyaz ile işaretli vidalar duvar askı aparatı için yandaki delikler boş
?
Üstteki işaretli yerler mi ,yoksa onun hemen yanlarındaki delik mi askı vidalama yeri (bilmece gibi oldu) ,çünkü vida biraz eğik mi acaba ,bana mı öyle geliyor .
vidayı eğik gibi görünce (sol üstteki) acaba dedimAbi beyaz ile işaretli vidalar duvar askı aparatı için yandaki delikler boş
vestel air mause varSevgili hocalarım, bu tv ye bluetooth kumanda bağlayabilir miyiz? Kumandadan memnun değiliz tepkimesi geç ve aşağıdan algilamiyor. Mi box kumandasını bluetooth ile aradım fakat bulmuyor
İnternette satışını bulamadım. Şu 2.4 ghz ile çalışan piranha marka kumandalar var. Onlardan randıman alabilir miyiz acabavestel air mause var
servis ten bulabilirsinizİnternette satışını bulamadım. Şu 2.4 ghz ile çalışan piranha marka kumandalar var. Onlardan randıman alabilir miyiz acaba
Boşver abi isgence ?vestel air mause var
Denedim hocam da evdekiler benim kadar teknolojik değil ?Boşver abi isgence ?
K kafkaskartali Vestel smart canter yada Vestel remote denedin mi
Ne yazikki bu TV de zamanında dediğimiz gibi hantallik dışında bir sorun pek olmadıDenedim hocam da evdekiler benim kadar teknolojik değil ?
Zaten çabamız o yüzden. Ekranindan falan memnunuz ama yazılım ve böyle ufak şeyler baltaliyor malesefNe yazikki bu TV de zamanında dediğimiz gibi hantallik dışında bir sorun pek olmadı