A101 Toshiba 58'' 58UL3A63DT 23.01.2020 3499TL

Greylights Çevrimdışı

Greylights

Aktif Üye
13 Haz 2019
56
26
T tim_ozz, K kafkaskartali, yazılım olarak son sürümü kullanın, kurulum menüsünde idi sanırım oradan sıfırlayın, olmadı full yazılım yükleyin. Bendede birçok sorun vardı daha 2 aylık tv, full yazılımla çözdüm. Şuan son sürüm yüklü, çoğu uygulamaları kullanmama rağmen sıkıntı yaşamıyorum.

X Çevrimdışı

xsabitx 

Yeni Üye
19 Eki 2020
29
37
T tim_ozz, K kafkaskartali, yazılım olarak son sürümü kullanın, kurulum menüsünde idi sanırım oradan sıfırlayın, olmadı full yazılım yükleyin. Bendede birçok sorun vardı daha 2 aylık tv, full yazılımla çözdüm. Şuan son sürüm yüklü, çoğu uygulamaları kullanmama rağmen sıkıntı yaşamıyorum.
hocam sizde hangi yazılım yüklü. bende de donmalar fazlalaştı

K Çevrimdışı

kafkaskartali

Aktif Üye
7 Ocak 2021
58
31
Teşekkürler hocam deneyeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üstatlar bir sorunumuz daha var. Netflixte dolby vision film açtığımda bazen ses var görüntü yok oluyor. Ayarlardab dolbyi açsamda kapatsamda böyle oluyor. Tv yi kapatıp fişi çek tak yapınca düzeliyor. Neden olabilir bu?

T Çevrimdışı

tim_ozz 

Aktif Üye
29 Eki 2019
104
36
K kafkaskartali, Aynı problem bende de var. Üst kısımda Cine 5'teki gibi şifreli kanal gösteriyormuş gibi oluyor.İlk aldığımda servise sormuştum. Onlarda pek birşey diyememişti.

K Çevrimdışı

kafkaskartali

Aktif Üye
7 Ocak 2021
58
31
Şimdi de trt 4 k da ses gelmeme problemi başladı. Fişi çek tak düzeliyor. Ne saçma bir yazılım bu.

K Çevrimdışı

kafkaskartali

Aktif Üye
7 Ocak 2021
58
31
Trt4k da bı sorundur gidiyor ama sen fiş çek tak yapınca düzeliyor deyince kafam karıştı ?
Yok hocam tv kaynaklı
Mesela geceden kumandadan kapat televizyonu. Sabah aç trt 4k da ses yok. Fişi çek tak geliyor. Son model tv aldık diyoruz ama tüplü tv gibi muamele ediyoruz anlamadım ben bu işi ?

U Çevrimdışı

UzunEsmer

Aktif Üye
3 Tem 2018
115
44
C Cihat_,

20210224_021458.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim tv nin ayağı hatalı galiba. Hem önde hem arkada bombe yapmış köşeler otururken ortalar havada kalıyor. Sizin de böylemi?

20210224_021653.jpg
Ayak benim de aynen böyle bombeli ortalar basmıyor. Servis ne işlem yaptı?

JusThEnd Çevrimdışı

JusThEnd

Aktif Üye
22 Tem 2021
69
29
Hepsi benzer özelliklere sahip, 55v5b63dt biraz daha öne çıkıyor sanırım.
hocam selamlar 55v5B63dt ve 55ul3B63dt arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Daha önce 55v5b63dt önermissiniz ama fiyatı bin TL daha ucuz şuan bundan dolayı kafamda soru işareti oldu?? ++Aşırı TV izleyen insanlar değiliz toshiba alırsam + android box yapcam.

Ayrıca 2-3 bin tl üstüne koyup Samsung UE-55TU8500 veya Sony 55xh8196 almaya değer mi sizce? Aklım çok karıştı. Aşırı derecede 4k arayan biri değilim, doğal renk olsun, sulu boya gibi olmasın istiyorum.

Teşekkürler.

Adem Helvacı Adem Helvacı senin de fikrini duymak isterim abi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt