Ne yazikki birşeyi iyi yapsa diğer şeyi bozuyor vestel ?Zaten çabamız o yüzden. Ekranindan falan memnunuz ama yazılım ve böyle ufak şeyler baltaliyor malesef
Ne yazikki birşeyi iyi yapsa diğer şeyi bozuyor vestel ?Zaten çabamız o yüzden. Ekranindan falan memnunuz ama yazılım ve böyle ufak şeyler baltaliyor malesef
Link ve ürünün resmi var mı hocam bakayım birK kafkaskartali, Hocam ben mini klavye kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı olmuyor. Hatta A101'den piranha almıştım.
Öğrenme özelliği var ama öğrenemiyor,ben nedenini tam olarak bilmiyorum ama markasından dolayı asla almayacağım bir üründür maalesef.Belki de kopyalayamıyordur kodları.
Üstatlar merhaba. Tv için piranha marka 2.4 ghz alıcıyı usb ye takip kullanılabilen bir akıllı kumanda aldım. (klavyeli olan değil).
Bu kumanda ile orijinal kumandanın tuşunu kopyalayabiliyoruz. fakat televizyonun orjinal kumandasından kopyaladığım bu tuşları akıllı kumanda ile yönetemiyorum. Sadece ses açma kısma ve yön tuşları otomatik olarak çalışıyor tanıttığım tuşları algılamıyor. kumandayı başka bir televizyonda denediğim ise herhangi bir problem yok. Kumanda çok kullanışlı iade de etmek istemiyorum. bunun sebebi sizce ne olabilir? Teşekkürler
Çok güzel olmuş. Elinize sağlık.Tv'nin kendi iğrenç logosundan nefret ettiğim için kendim logo yaptım. Değişmek isteyen varsa diye paylaşayım dedim. Farklı versiyonlarını ürettim, zevke göre aralarından beğendiğinizi usb ye atın, tvde resmi açıp seçeneklerden açılış logosu yapabilirsiniz.
Tv maksimum 2mb kabul ettiği için 4k da resimler kötü oluyor. Ayrıca ilk açılışta full parlaklıkta açıldığı için renk geçişleri kötü oluyor orjinal logodaki gibi. Dolayısı ile tek ve geçişsiz renk kullanmak zorunda kaldım kaliteli, sade ve orjinal hissettirmesi için. Kalite bozulmasın diye resim olarak değil de klasör olarak paylaşıyorum umarım linkde sıkıntı çıkmaz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kumanda nefret. Şu orta tuşları nasıl yapmışlarsa abanarak basıyoruz. Bir çözüm bulamadım.Kumanda olayi biraz can sıkıyor Tv'den memnunum ama kumanda olayini cozmek icin geldim foruma ama sizler de cozememissiniz. Air kumandalari kullanabilen veya bu kumanda olayina cozum bulabilen arkadaslar konuya el atin ?
kumandayı değiştirin garantisi varsa servis kaydı oluşturun ve değişitirsinler. kutudan çıkan kumandaların orta tuşları genel olarak sıkıntılıKumanda nefret. Şu orta tuşları nasıl yapmışlarsa abanarak basıyoruz. Bir çözüm bulamadım.
Teşekkür ederim. Kayıt açayım fakat yeni gelen de aynı olacak muhtemelen. En azından bir süre idare ederiz ?kumandayı değiştirin garantisi varsa servis kaydı oluşturun ve değişitirsinler. kutudan çıkan kumandaların orta tuşları genel olarak sıkıntılı