Ben de adrese teslimat biliyorum3 mağaza gezdim hepsi gelecek dedi dükkana . böyle bir saçmalık yok adrese teslimat yapılacak dedi bir şube öğle arasında diğer şubeye bakacağım
Ben de adrese teslimat biliyorum3 mağaza gezdim hepsi gelecek dedi dükkana . böyle bir saçmalık yok adrese teslimat yapılacak dedi bir şube öğle arasında diğer şubeye bakacağım
Hocam bende bir soru sorayım. Bende eksi bir ses sistemi samsungun hatta o kadar eski ki DVD playerlı. Evdeki SEG Tv de optik çıkış ve HDMI arc olmadığı için tv ile ses sistemi arasında bağ kuramıyordum. Bu yüzden Mi Box aldım onla optikten bağladım. Fakat miboxta netfilix için 2.1 ses çıkışı veriyor. Şimdi ben bu tv'yi alsam Netfilixten 5.1 Ses çıkışı alabilir miyim acaba?
Senin cihazının giriş birimi ile tv nin çıkış birimi eş değer olması lazım.Hocam bende bir soru sorayım. Bende eksi bir ses sistemi samsungun hatta o kadar eski ki DVD playerlı. Evdeki SEG Tv de optik çıkış ve HDMI arc olmadığı için tv ile ses sistemi arasında bağ kuramıyordum. Bu yüzden Mi Box aldım onla optikten bağladım. Fakat miboxta netfilix için 2.1 ses çıkışı veriyor. Şimdi ben bu tv'yi alsam Netfilixten 5.1 Ses çıkışı alabilir miyim acaba?
kardeşim şikayet ettim. şimdi şikayet vara da yazacağım .Ben de adrese teslimat biliyorum
Merhaba arkadaşlar. Konuyu ilk günden beri takip ediyorum. Bu televizyonu alma kararımda yazılarınız çok etkili oldu. Bugün sabah aldım. Fakat adrese teslim diyorlar. 7 iş günü içinde. Bundan dolayı vazgeçmeyi düşündüm. Neticede aldık gelecek bakalım.
Senin cihazının giriş birimi ile tv nin çıkış birimi eş değer olması lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kardeşim şikayet ettim. şimdi şikayet vara da yazacağım .
Evet haklısınız.7 iş günü süre olması normal benim bildiğim hocam. Bir de bulunduğunuz bölge ile de ilgili bir durum bu.
ama ilandada belirtiyor şimdi tekrar kontrol ettim.Senin cihazının giriş birimi ile tv nin çıkış birimi eş değer olması lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kardeşim şikayet ettim. şimdi şikayet vara da yazacağım .
krom ayak metalik renkte. televizyona ortadan bağlanıyor aynı broşür resmindeki gibi ama ayak zemini ile televizyon arası sert bir plastik o da arkada kalıyor gözükmüyor.(ara parçada emin değilim ama %99 tahminimce doğru)Masaüstü portu hakkında bilgi alan var mı satın almış arkadaşlardan ? Metal mi plastik mi diye
Maalesef cihaza böyle bir kısıtlama getirmişler. Uygulamada 5.1 seçeneği çıkmıyor. Fakat dogrudan film açılınca 5.1 desteği geliyor. Modelleri kendi cozdugu için bir problem yasatmiyor. Bendeki suphede bu zaten hdmı arctan bağlandığında otomotik olarak 5.1 desteklediği zaman altta çıkacak mı ?Alırsınız bence.
Mi Box neden 2.1 ses veriyor ki? Ayarlarına baktınız mı?
Ya da ses sisteminizin ayarına baktınız mı? Mi Box'ın 5.1 vermemesi saçma olur bence. Kullanmadığım için bilmiyorum Mi Box'ı.