hayırlısı olsun, bekliyoruzTV'nin kurulumunu yaptılar eve geçince daha ayrıntılı bir geri dönüşte bulunurum.
Adem hocam yaklaşık olarak 4 metreden ve genel olarak tam karşıdan veya 20-30 derece açı ile maksimum.Bu modelde sorun yok lakin Karma panel ile üretilmiş bir model. Diğer tüm beklentilerinizi karşılar. Sadece izleme açınız önemli.
Durum bu ise sıkıntı yokAdem hocam yaklaşık olarak 4 metreden ve genel olarak tam karşıdan veya 20-30 derece açı ile maksimum.
Güle güle kullanın benimkide kargolanmış aradılar bugün . Kurulum yapılınca bende paylaşırım ufak tefek bişeylerAdem hocam yaklaşık olarak 4 metreden ve genel olarak tam karşıdan veya 20-30 derece açı ile maksimum.
Hayır kalite farkı pek yoktur zaten bu görüntüyü daha çok gözlük ayırır. Bir zamanların aaaaa 3d var demesi ile ortaya çıkmıştır. Günümüzde 3d TV alıp kullanan görmedim, merak için deneyip birdaha bakan olmamıştır.Ben bu Onkyo'nun performansını merak ettim. Özellikle "Onkyo" diye ön plana çıkartmışlar. Dinleyenlerin farklarini belirtmesini rica edecegim.
Konunun özünden uzaklaşmadan bir soruda ustalara sormak istiyorum. Artık sıfır olarak pek bulanamıyor olsa da bilgilenmek amacıyla soruyorum. 3D VA panel 2D VA panel arasında görüntü kalitesi farkı var mıdır? Panel tarama frekansları, piksel dizilimi farklarının (var diye aklimda kalmis)görüntüye artı bir etkisi mevcut mudur? Yani sorumun özeti su aslında, amaç 3D yayın izlemek değilse bile aynı fiyatta 2D - 3D ürün arasında kalinirsa 3D panelli ürün seçmenin görüntü kalitesi açısından faydası olacak mıdır?
Örnek olarak 48FA8200 üzerinden gidebilirsiniz ustalar.
albanez F fikoloji Adem Helvacı Umut Barış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: