App store ben giris yaptigimda atiyor uygulama açılmıyor diye uyari veriyor yardimci olurmusunuzApp store içinde ssiptv ve ottplayer mevcut
İlk kurulum yapıp tekrar deneyinApp store ben giris yaptigimda atiyor uygulama açılmıyor diye uyari veriyor yardimci olurmusunuz
Özelden yardimci olabilirmisiniz acaba sorunu cozemedim ilk kurulum yaptim app uygulamasi acilmadi tekrardanİlk kurulum yapıp tekrar deneyin
Hangi uygulama bu açılmayan acaba sevgili İlkercetinÖzelden yardimci olabilirmisiniz acaba sorunu cozemedim ilk kurulum yaptim app uygulamasi acilmadi tekrardan
App stone acamiyorum (App store içinde ssiptv ve ottplayer mevcut ) olduğunu yazmis fikolojiHangi uygulama bu açılmayan acaba sevgili İlkercetin
Sen "wevd app store" tıklayınca tv reset mi atıyor?, bizim tv eski model (pf9090) sıkıntı çıkartmadan açılıyor her iki iptv uygulaması.App stone acamiyorum (App store içinde ssiptv ve ottplayer mevcut ) olduğunu yazmis fikoloji
Bizdr wevd app diye bi secenek yok direk app store var ama giris yaptigimizde kapatiyor calistirmiyor uygulamayiSen "wevd app store" tıklayınca tv reset mi atıyor?, bizim tv eski model (pf9090) sıkıntı çıkartmadan açılıyor her iki iptv uygulaması.
Gördüm fotoğrafı,peki diğer uygulamalar açılıyormu ,mesela deezer ,veya bir başkası ,hatta www uygulaması ?Bizdr wevd app diye bi secenek yok direk app store var ama giris yaptigimizde kapatiyor calistirmiyor uygulamayi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
resim ekledim teraspy
Evet onlar aciliyor bein connet acilmiyor mesela 3 4 uygulamayi acmiyor F fikoloji acmis anladigim kadariyla yazdigina goreGördüm fotoğrafı,peki diğer uygulamalar açılıyormu ,mesela deezer ,veya bir başkası ,hatta www uygulaması ?
Hımm,sanmıyorum fikonun açtığını ,çünkü ondaki tv farklı bir tv,sadece nasıl yapılacağını - yolunu yazmıştır,güncellemeyi nereden yaptın peki?Evet onlar aciliyor bein connet acilmiyor mesela 3 4 uygulamayi acmiyor F fikoloji acmis anladigim kadariyla yazdigina gore
bende benzer tv yok,Evet onlar aciliyor bein connet acilmiyor mesela 3 4 uygulamayi acmiyor F fikoloji acmis anladigim kadariyla yazdigina gore
Valla samsung 1 yıl önceydi.. ondan sonra 2 tv daha kullandım... En son BİM SEG 55 inc... O yüzden hafızam samsung ile karşılaştırma konusunda yanıltabilir.. en son kullandığım SEG Markasından çok farklı... Bu tv SAMSUNG a çok yakın kalitede.. ne olarak, ekran parlaklığı, netliği renklerin canlılığı yani samsung gibi.. ben şahsen öyle hissediyorum ve çok memnunum. Su an Eurosport tenis turnuvası izliyorum cok hos görüntü... Etkileyici. 5000, 6000 TL baska markaya zaten veremezdim, gerek te yok... 3499 TL ye süper eksiksiz bir 58 inç... 55 de değil..
Kısa bir video ekledim youtube a...