A101 Toshiba 58'' 58UL3A63DT 23.01.2020 3499TL

S Çevrimdışı

solimire

Yeni Üye
5 May 2020
2
41
Arkadaşlar paylaşınca ben de kontrol ettim. Benim tv de de durum bu. Ben daha servis kaydı oluşturmadım. Servis ile görüşen arkadaşların buraya geri dönüşler ile ilgili bilgi vermesini rica ediyorum. Ben de duruma göre hareket edeceğim. Şimdiden teşekkürler

IMG_20200512_205139c693a64d4f9976be.jpg

S Çevrimdışı

solimire

Yeni Üye
5 May 2020
2
41
Dayanamayıp, Danışmak için çankırı vestel servis ile görüştüm. Arıza kaydı oluşturdular. Bende ki fotoyu alıp genel merkeze soracaklarmış. Genel merkezin çözümüne göre artık ne olacaksa. Gelişmelerden haberdar ederim

D Çevrimdışı

deepBlue23

Yeni Üye
26 Nis 2020
45
44
TV önündeki yeşil ledin sürekli yanmasından rahatsız olanlar için, bu Led ışığı ayarlardan kapatılabiliyor. Menü -> ayarlar -> sistem ayarları -> diğer - > Led ile ilgili açık kapalı ayarları buradaki iki led ayarından yapabilirsiniz. İster tv açıkken (yeşil) ister standby durumu için (kırmızı) ledin yanıp yanmama ayarları mevcut, hiçbir zaman yanmasını istemiyorsanız ikisini de kapatabilirsiniz.

Zardanadammm Çevrimdışı

Zardanadammm 

Yeni Üye
27 Nis 2020
27
35
Yaklaşık 1 hafta oldu kurulalı siz post atınca dikkat ettim bende de var ışık sızması tam sıfır açıdan bakılınca. Gerçi ışık sızması değil de boşluk tabi o açıdan bakmıyoruz TV ye yalnız dediğiniz gibi ilerde Bi sıkıntı olurmu bilmiyorum. Şans işte bir ölü piksel de bende var ama çok dikkatli bakılmadan farketmesi imkansız. Genel olarak ben görüntü ses performans beğendim. Hatta Android tv box a gerek duyacağımı bile sanmıyorum tarayıcı dan hemen her filmi açabiliyorum. Çok aşırı detaycı değilim ama keşke 4 çekirdek olsaydı tadından yenmezdi bence.. Bu ekran koruyucu bende almayı düşünüyorum hangisini aldınız nereden aldınız Memnun musunuz paylaşırsanız sevinirim.. Teşekkür ediyorum ayrıca bu siteyi kuran emeği geçen herkese hayırlı ramazanlar..
merhabalar. Ben aşağıdaki ürünü aldım. Etiglass zaten bu alanda biliniyor ama bence sadece ilk üretenlerden biri olması dışında artı bir yanı olduğunu düşünmüyorum. İki katı fiyatı ona vermek gereksizlik.Henüz elime geçmedi geçince bilgilendiririm ama hepsiburadada bu markaya oldukça güzel yorumlar var. Fotoğraflar atılmış baya güzel duruyo oralara da bakabilirsin.

16B6F645-8510-4CC8-A0C7-0B2B744D21BD.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Koruyucu için şuraya da bakılabilir forumda konu açılmış:

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

byhedir 

Yeni Üye
29 Nis 2020
11
47
merhabalar bu tv de iptv izlenebiliyor mu.izleniyorsa nereden nasil bir program kurmam gerekli. saygilar
bu arada servis geldi bugun kurulumu yaptilar pixellerle ilgili bir sorun yok ekran ön kisminda da bir aciklik yok.isik sizmasi falan yok yani...

Zardanadammm Çevrimdışı

Zardanadammm 

Yeni Üye
27 Nis 2020
27
35
82DB6C48-213D-4654-8329-DC7B30BEEDFE.jpg
410D1D27-5025-439D-B7A8-B079FE42E2DD.jpg

hocam bende durum böyle. Biraz ışık var ama görüntüde bir sıkıntı oluşturmuyor
servise gösterdim bugün. Bu durum normaldir, Standartlar içinde değerlendirilir dedi. Dediğim gibi ben de dert etmedim. Bu arada Tv'yi aparatlarla ve telle duvara bağladım :) Sağlam oluyor öne devrilme riskini ortadan kaldırdık. duvara monte etmeyecek arkadaşlara tavsiye ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

merhabalar bu tv de iptv izlenebiliyor mu.izleniyorsa nereden nasil bir program kurmam gerekli. saygilar
bu arada servis geldi bugun kurulumu yaptilar pixellerle ilgili bir sorun yok ekran ön kisminda da bir aciklik yok.isik sizmasi falan yok yani...
uygulamalar bölümünde markette birkaç IP TV uygulaması var onlara göz atabilirsin.

B Çevrimdışı

byhedir 

Yeni Üye
29 Nis 2020
11
47
bu iki uygulamada calismiyor.surekli kapatinca smart uygulama listesine eklenmiyor surekli yeniden app store u acmak gerekiyor.nasil bir cozum bulacagim ki.

Geri
Üst Alt