Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
Ups daha güzel olmaz mı bu konuda bilgim eksik olduğu için soruyorumDalgalanma oluyorsa iyi olur tabii.300W yeterli tv ve küçük aletler için
Ups daha güzel olmaz mı bu konuda bilgim eksik olduğu için soruyorumDalgalanma oluyorsa iyi olur tabii.300W yeterli tv ve küçük aletler için
Elektrik dalgalanması olduğu için bu daha iyi ,ups elektrik kesilmelerine karşı daha iyidir ,mesela köyde ilk yıllar(2009) elektrik hem dalgalanma hemde çok düşük geliyordu ,buzdolabı için böyle bir şey almıştım ,sonra direkteki -adını unuttum şimdi- şeyi değiştirdiler de kurtuldukUps daha güzel olmaz mı bu konuda bilgim eksik olduğu için soruyorum
Sağol abiElektrik dalgalanması olduğu için bu daha iyi ,ups elektrik kesilmelerine karşı daha iyidir ,mesela köyde ilk yıllar(2009) elektrik hem dalgalanma hemde çok düşük geliyordu ,buzdolabı için böyle bir şey almıştım ,sonra direkteki -adını unuttum şimdi- şeyi değiştirdiler de kurtulduk
teraspy, Aragorn, kesinti pek olmuyor o yüzden ups çok elzem değil, dalgalanma her yerde oluyor diye biliyorum türkiye de şehir şebekesinin genel sorunu değil mi? Adem hocanın videosunda akım korumalı prizlere hikaye diyordu ve TV nin bu dalgalanmalardan kaynaklı bozulduğunu söylüyordu Önemli cihazları korumak ömrünü uzatmak için işe yarar mı ya da daha ekonomik bir çözüm var mıdır?
Atladan kastım oydu bulmana sevindim, bendeki mb120 de olup da sende olmaması abes olurdu zaten, iyi seyirler ?
Bizim tvde "Medya Tarayıcı" olarak geçiyor menüde ,ona basınca en sağda ayarlar varBenim Vestel ve JVC tv'lerimde ileri sarma işi çoğu film
Benim, Mb130 anakartlı Vestel ve JVC tv'lerim de ileri sarma işi çoğu filmde yeşil tuşa bastığımda desteklenmiyor diyor. Diğer tüm tuşları ayarlara baktım ama ileri sarmayı bulamadım. Media player ayarını da ben göremedim. Bizim tv'ler de bu yok mu acaba?
Gelir gelirBir daha gelmez mi ya kaçırdık
ilk kurulumda standart oparatör gibi kurulum seçeneği var bu kısımda oparatör deyip dsmart seçip onun kuruluması gerekir, tabi bu sırada dsmart ile iletişime geçip tv modülü gerekiyor onu temin edip bağlantı kurabilirsiniz[SUP]TV geldi ama bir sorum olacak bilen biri aydınlatabilir mi? [/SUP]
[SUP]Evimde d smart uydu alıcısı ve üyeliği var, şuanda kutuyu hdmi ile bağladım lakin içindeki uydu alıcısı d smart destekliyormuş sanırım. Hdmi ile bağlanmadan dahili uydu alıcısı ile d smart ı nasıl kullanabilirim? [/SUP]