A101 Toshiba 58'' 58UL3A63DT 23.01.2020 3499TL

N Çevrimdışı

nabu07

Yeni Üye
22 Şub 2018
100
F fikoloji hocam Toshiba55V6863DAT modeli ile bu 58" arasında hangisini tercih etmeli? Görüntü kalitesi,Hareketli görüntülerde 6863 daha iyi olabilirmi ?

M Çevrimdışı

Msi Memet

Yeni Üye
8 May 2020
30
37
TV'nin alt çerçevesindeki açıklık normal mi?

IMG_20200511_201822.jpg
Servis kaydı oluşturdunuzmu hocam siz ben görüştüm normal dediler çevremdeki İnsanların tvlerine baktıktım onlarda boşluk vardı ama böyle ışık sızmaları yoktu bu boşluk benim miğdemi bulandırdımacıkcası diger tvlerde boyle sorun görmedim. bakalım servis ne diyecek nu duruma gelişmeleri burda paylaşlım

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji hocam Toshiba55V6863DAT modeli ile bu 58" arasında hangisini tercih etmeli? Görüntü kalitesi,Hareketli görüntülerde 6863 daha iyi olabilirmi ?
Bunun kararı söze aittir

Y Çevrimdışı

yıldırım34

Yeni Üye
13 Ocak 2020
14
Servis kaydı oluşturdunuzmu hocam siz ben görüştüm normal dediler çevremdeki İnsanların tvlerine baktıktım onlarda boşluk vardı ama böyle ışık sızmaları yoktu bu boşluk benim miğdemi bulandırdımacıkcası diger tvlerde boyle sorun görmedim. bakalım servis ne diyecek nu duruma gelişmeleri burda paylaşlım
Whatsapp iletişim hattından yazdım ama daha dönüş yapılmadı. Resimlerdeki gibi televiyonun dibine girmekdikce görsel bir zararı yok karşısındanda farkedilmiyor ama ileride tozlanıp zarar gömesi muhtemel.

M Çevrimdışı

Msi Memet

Yeni Üye
8 May 2020
30
37
Whatsapp iletişim hattından yazdım ama daha dönüş yapılmadı. Resimlerdeki gibi televiyonun dibine girmekdikce görsel bir zararı yok karşısındanda farkedilmiyor ama ileride tozlanıp zarar gömesi muhtemel.
Ben kayıt oluşturdum cevremdke arkdaşların be benm kulandığım ikimci televizyonu konturol ettim onlar bu şekil değil bakılım servis gelsin bir baksın diger tv ler boyle olsa derim hepsi boyle ama onların böyle olmaması kafamı bulandırdı

Y Çevrimdışı

yıldırım34

Yeni Üye
13 Ocak 2020
14
Ben kayıt oluşturdum cevremdke arkdaşların be benm kulandığım ikimci televizyonu konturol ettim onlar bu şekil değil bakılım servis gelsin bir baksın diger tv ler boyle olsa derim hepsi boyle ama onların böyle olmaması kafamı bulandırdı
Kontrol ettiğiniz cihazlar aynı marka ve model mi?

Zardanadammm Çevrimdışı

Zardanadammm 

Yeni Üye
27 Nis 2020
27
35
Selam video bana değil Adem Helvacı Adem Helvacı hocama aitti

Cevap için teşekkürler. Ama ben videoyu izlemiştim burada sorun yok zaten. Tek merak ettiğim aşağıdaki kırmızı işaretlediğim vidaları söküp mü takacağım aparatları yoksa sarı ile işaretlediğim yerlere ayrıca vida kullanarak mı takmam gerekiyor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhaba yukardakı resimlere bir bakıp sizde cihazımızı bir konturol edermisiniz acaba cercevede ışık sızması varmı
Ben de dün akşam baktım ama çok rahatsız edici birşey yok gibiydi yine de akşam çekip atayım foto değerlendiririz fikir verir.

N Çevrimdışı

nabu07

Yeni Üye
22 Şub 2018
100
Bunun kararı söze aittir
Hocam teknik bilgim yok malesef sizin teknik bilgilerinize göre panellerin hangisi daha iyidir? Ve motion performansı daha iyidir?

Zardanadammm Çevrimdışı

Zardanadammm 

Yeni Üye
27 Nis 2020
27
35
Bir önceki mesajıma fotoğraf eklemiştim olamamış sanırım. F fikoloji hocam aşağıdaki vidaları söküp mu aparatı takacağım yoksa sarı işaretli boşluklara ekstra vida mı kullanmalıyım. Duvara monte aşamadında neresi kullanılıyor

65D81A45-E6C7-48FC-B8C0-CD10ECD4FDAD.jpg

D Çevrimdışı

deepBlue23

Yeni Üye
26 Nis 2020
45
44
W Wolfwolf , N nabu07 55" modelinde kullanılan samsung panel ile bunda kullanılan panda panelin kıyaslandığı ekranları aşağıya ekliyorum, panda panel (sağdaki) özellikle renk konusunda bazı özellikleriyle samsung panelden daha iyi gibi görünüyor. Onun dışında aynı TV leri yanyana koymadan anlaşılması zor. Bence Samsung panel de panda panel de olsa olay işlemci de ve yazılımın yeteneğinde bitiyor, marka işlemci ve yazılım aynı olunca fazla fark olmasını beklemiyorum. Bende 55" ile bunun arasında kalmıştım şu an indirime girmiş 55" olanı 3300 TL onda ekstra olarak dahili subwoofer ama bunun da sesi gayet iyi ve ekranı büyük, karar sizin.

19cbb6b22d6923d13.png

248ae94ee32694548.png

Geri
Üst Alt