F
fikoloji hocam Toshiba55V6863DAT modeli ile bu 58" arasında hangisini tercih etmeli? Görüntü kalitesi,Hareketli görüntülerde 6863 daha iyi olabilirmi ?
Servis kaydı oluşturdunuzmu hocam siz ben görüştüm normal dediler çevremdeki İnsanların tvlerine baktıktım onlarda boşluk vardı ama böyle ışık sızmaları yoktu bu boşluk benim miğdemi bulandırdımacıkcası diger tvlerde boyle sorun görmedim. bakalım servis ne diyecek nu duruma gelişmeleri burda paylaşlımTV'nin alt çerçevesindeki açıklık normal mi?
Bunun kararı söze aittirF fikoloji hocam Toshiba55V6863DAT modeli ile bu 58" arasında hangisini tercih etmeli? Görüntü kalitesi,Hareketli görüntülerde 6863 daha iyi olabilirmi ?
Whatsapp iletişim hattından yazdım ama daha dönüş yapılmadı. Resimlerdeki gibi televiyonun dibine girmekdikce görsel bir zararı yok karşısındanda farkedilmiyor ama ileride tozlanıp zarar gömesi muhtemel.Servis kaydı oluşturdunuzmu hocam siz ben görüştüm normal dediler çevremdeki İnsanların tvlerine baktıktım onlarda boşluk vardı ama böyle ışık sızmaları yoktu bu boşluk benim miğdemi bulandırdımacıkcası diger tvlerde boyle sorun görmedim. bakalım servis ne diyecek nu duruma gelişmeleri burda paylaşlım
Ben kayıt oluşturdum cevremdke arkdaşların be benm kulandığım ikimci televizyonu konturol ettim onlar bu şekil değil bakılım servis gelsin bir baksın diger tv ler boyle olsa derim hepsi boyle ama onların böyle olmaması kafamı bulandırdıWhatsapp iletişim hattından yazdım ama daha dönüş yapılmadı. Resimlerdeki gibi televiyonun dibine girmekdikce görsel bir zararı yok karşısındanda farkedilmiyor ama ileride tozlanıp zarar gömesi muhtemel.
Kontrol ettiğiniz cihazlar aynı marka ve model mi?Ben kayıt oluşturdum cevremdke arkdaşların be benm kulandığım ikimci televizyonu konturol ettim onlar bu şekil değil bakılım servis gelsin bir baksın diger tv ler boyle olsa derim hepsi boyle ama onların böyle olmaması kafamı bulandırdı
Hayır başka markalar antep vestel servisi aradı fotoğrafları yoladım Sorun varmı yoksa üretim boylemi diye sordum onlarda dönüş yaptı yarın müsatseniz gelip cihazı bakalım bu normal değil dediler banaKontrol ettiğiniz cihazlar aynı marka ve model mi?
Bende kayıt oluşturdum. Bakalım ne diyeceklerHayır başka markalar antep vestel servisi aradı fotoğrafları yoladım Sorun varmı yoksa üretim boylemi diye sordum onlarda dönüş yaptı yarın müsatseniz gelip cihazı bakalım bu normal değil dediler bana
Selam video bana değil Adem Helvacı hocama aitti
Ben de dün akşam baktım ama çok rahatsız edici birşey yok gibiydi yine de akşam çekip atayım foto değerlendiririz fikir verir.Hocam merhaba yukardakı resimlere bir bakıp sizde cihazımızı bir konturol edermisiniz acaba cercevede ışık sızması varmı
Hocam teknik bilgim yok malesef sizin teknik bilgilerinize göre panellerin hangisi daha iyidir? Ve motion performansı daha iyidir?Bunun kararı söze aittir
55v6863dat teknik özellikler
55v6863dat teknik özellikler . kullanım kitapçığı: *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret edin! *** samsung panel detay;*** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını...tavsiyeforumu.com
Farki olmaz.Hocam teknik bilgim yok malesef sizin teknik bilgilerinize göre panellerin hangisi daha iyidir? Ve motion performansı daha iyidir?
Hocam fark illaki vardır diye düşünüyorum. Biri panda diğeri Samsung panel.Farki olmaz.