Y
yıldırım34
Yeni Üye
- 13 Ocak 2020
- 14
TV'nin alt çerçevesindeki açıklık normal mi?
Televizyonların panel yapısı gereği esneme payı bırakılmaktadır bu bi kaç milimlik esneme payı normaldir lakin sizdekinde ışık sızması olması normal dışında gözüküyor. Servisten destek almanız daha mantıklı olacaktır.TV'nin alt çerçevesindeki açıklık normal mi?
Evet sızma icin arayacağım. Servis bununla ilgili ne yapabilir iade yada degisim mi.Televizyonların panel yapısı gereği esneme payı bırakılmaktadır bu bi kaç milimlik esneme payı normaldir lakin sizdekinde ışık sızması olması normal dışında gözüküyor. Servisten destek almanız daha mantıklı olacaktır.
Evet servisi arayacağım. Servis bununanla ilgili ne yapabilir iade yada değişim mi.Televizyonların panel yapısı gereği esneme payı bırakılmaktadır bu bi kaç milimlik esneme payı normaldir lakin sizdekinde ışık sızması olması normal dışında gözüküyor. Servisten destek almanız daha mantıklı olacaktır.
Öncelikle front dediğimiz on çerçevede üretim hatası var mı, burada siyah yalıtım bandı vardı o takılmış mi takılmamış mi bakılarak buna göre yorum yapılacaktır. Değişim veya iade servisin değil vestelin elinde olan bir durumdur.Evet sızma icin arayacağım. Servis bununla ilgili ne yapabilir iade yada degisim mi.
Evet servisi arayacağım. Servis bununanla ilgili ne yapabilir iade yada değişim mi.
Evet aynı. Bulutlanma sendede var mı?bendkide boyle hocam
Eski tv ye bakcam şimdi onda durum aynımı diyeEvet aynı. Bulutlanma sendede var mı?
Peki bu kontroller için cihazı servise mi götürürler yoksa evde de oluyor mu.Öncelikle front dediğimiz on çerçevede üretim hatası var mı, burada siyah yalıtım bandı vardı o takılmış mi takılmamış mi bakılarak buna göre yorum yapılacaktır. Değişim veya iade servisin değil vestelin elinde olan bir durumdur.
Aslında bulutlanma resimdeki kadar yoğun değil. Gözle daha az görünüyor gündüz hiç birşey belli olmuyorduEski tv ye bakcam şimdi onda durum aynımı diye
Sizin tv de biraz fazla gözüküyor bulutlanmaEvet sızma icin arayacağım. Servis bununla ilgili ne yapabilir iade yada degisim mi.
Evet servisi arayacağım. Servis bununanla ilgili ne yapabilir iade yada değişim mi.
Peki bu kontroller için cihazı servise mi götürürler yoksa evde de oluyor mu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aslında bulutlanma resimdeki kadar yoğun değil. Gözle daha az görünüyor gündüz hiç birşey belli olmuyordu
Resim kaynaklı fazla gözükmüş normalde o kadar olmaması lazımdır ki sizde aynısını söylediniz ?Peki bu kontroller için cihazı servise mi götürürler yoksa evde de oluyor mu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aslında bulutlanma resimdeki kadar yoğun değil. Gözle daha az görünüyor gündüz hiç birşey belli olmuyordu
Selam video bana değil Adem Helvacı hocama aittiTv nin öne doğru devrilmesini engellemek için kablo vb. Şeylerle bağlamak için konan şu parçaları tvnin arkasında nereye bağlayalım? Hangi vidayı söküp bu aparatları takmam lazım acaba? F fikoloji hocam sen video çekmiştin arkadaki 4 büyük vida duvara asma aparatı için mi? Eğer öyleyse onlardan ikisini söküp bu aparatları takabilirim?
Hocam merhaba yukardakı resimlere bir bakıp sizde cihazımızı bir konturol edermisiniz acaba cercevede ışık sızması varmıTv nin öne doğru devrilmesini engellemek için kablo vb. Şeylerle bağlamak için konan şu parçaları tvnin arkasında nereye bağlayalım? Hangi vidayı söküp bu aparatları takmam lazım acaba? F fikoloji hocam sen video çekmiştin arkadaki 4 büyük vida duvara asma aparatı için mi? Eğer öyleyse onlardan ikisini söküp bu aparatları takabilirim?