A101 Toshiba 58'' 58UL3A63DT 23.01.2020 3499TL

M Çevrimdışı

Msi Memet

Yeni Üye
8 May 2020
30
37
Hocam şimdi denedim goruntu gayet güzel. YouTube yansittim ondada sorun yoktu. Telefondan kaynaklı olabilirmi acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Az önce TRT HD kanalında kamera soldan sağa kayarken acayip rahatsız edici bir titreme bozulma oldu. Buna bir çare bulabilen varmı? Birde bu şekilde test görüntüsü varmı? Aynı görüntü üzerinde ayarları oynayarak bu sıkıntıyı minimuma indirmek istiyorum.
Cihaz p20 lite hocam Baika telefonle yada bilgisyarla denerim işten cıkınca ona göre yazarım

M Çevrimdışı

Msi Memet

Yeni Üye
8 May 2020
30
37
Cihaz p20 lite hocam Baika telefonle yada bilgisyarla denerim işten cıkınca ona göre yazarım

05CB7D90-A077-479B-80EF-9BDBE675757B.jpg
FC0A7228-B860-4027-BE3C-59141799D7FD.jpg

Son düzenleme:
D Çevrimdışı

deepBlue23

Yeni Üye
26 Nis 2020
45
44
M Msi Memet, telefonla mı alakalıymış? benim tv gelmedi ama dün kuzenimde denedik, eski bir samsung telefon ile de ekrandaki görüntü netti. Başka bir akrabamda toshiba 43" vardı onda da tvye yansıtınca görüntü netti.

M Çevrimdışı

msktr

Yeni Üye
16 Şub 2020
1
44
Birara bende dusundum bu tv yi ama alamadim sonra 4000 tl ye lg 55um7100 ve 160 tlyede ayrica sihirli kumanda aldim memnunum.. Ama aklimda bu tvde kalmadi degil alan arkadaslar uzun yillar sorunsuz kullansinlar.. Hareketli sahnelerde atlama bendede oluyordu goruntu seceneklerinde ""trumotion"" secenegi var lg de bunu kapatinca tamamen gecti diyebilirim..

D Çevrimdışı

deepBlue23

Yeni Üye
26 Nis 2020
45
44
Ekrana laptopla yansıttığınızda ya da usb ile film izlerken hareketli sahneler rahatsız ediyor mu? Bundan şikayet edenler video paylaşabilirler mi acaba?

D Çevrimdışı

deepBlue23

Yeni Üye
26 Nis 2020
45
44
Hareketli sahneler için tru picture gibi özellikleri kapatın demişler lg de de benzer şeyler söylenmiş, o özellikler yazılımsal olarak görüntüyü iyileştirmeye çalışarak işlemciye yük getirdiği için işlemci güçlü değilse böyle durumların yaşanması normal olabilir. Ps4 oynarken de bu özellikleri kapatıp game modunda oynamayı tavsiye etmişler, ps4 deki hdr özelliğini açarak daha iyi renk alınabildiği söyleniyor
F fikoloji, videoda göremedim ama kulaklık çıkışı vardı değil mi?

M Çevrimdışı

Msi Memet

Yeni Üye
8 May 2020
30
37
İntermet taryıyıbende
Ekrana laptopla yansıttığınızda ya da usb ile film izlerken hareketli sahneler rahatsız ediyor mu? Bundan şikayet edenler video paylaşabilirler mi acaba?
int kaynaklı olabilir belki ama ben şunda flim izliyorum oyle rahatsız edicek bir şey görmedim ben bana göre güzel şimdlik tv

Birara bende dusundum bu tv yi ama alamadim sonra 4000 tl ye lg 55um7100 ve 160 tlyede ayrica sihirli kumanda aldim memnunum.. Ama aklimda bu tvde kalmadi degil alan arkadaslar uzun yillar sorunsuz kullansinlar.. Hareketli sahnelerde atlama bendede oluyordu goruntu seceneklerinde ""trumotion"" secenegi var lg de bunu kapatinca tamamen gecti diyebilirim..
Ben lg almamaya tövbe ettim zamanında cok uğraştırdılar beni bende bu yüzden almadım yoksa cihazları samsung gibi kaliteli duruyor teknoloji mağazalarında lg nin

D Çevrimdışı

deepBlue23

Yeni Üye
26 Nis 2020
45
44
Windows10 da ekran yansıtma var, pc için uygulama kurmaya gerek kalmadan wifi ile TV ye yansıtması lazım.
İnceleme videosunda görünmüyor ama kulaklık girişi var değil mi?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt