A101 Toshiba 58'' 58UL3A63DT 23.01.2020 3499TL

D Çevrimdışı

deepBlue23

Yeni Üye
26 Nis 2020
45
44
Ben de aldım bu TV'den (Toshiba 58UL3A63DT) dün kurdum. Görüntü kalitesi gerçekten çok güzel, PlayStation 4 Pro ile 4K HDR oyun oynamak gerçekten çok keyifli.
Ocak ayında ilk partiden alan arkadaş ps4 pro hdr performansından memnun olduğunu söylemiş, 55" Toshiba yorumlarını da okumuştum onlar da iyi diyordu, umarım hayal kırıklığı yaşatmaz, bu kadar bekledik bir de iade ile uğraşırsam fena olacak bana

C Çevrimdışı

Cancc

Yeni Üye
7 May 2020
1
41
Bende aranıza yeni katıldım.Tv nin A101 e geleceğini görünce Forumda yorumları okumuştum, inceleme videolarını da izleyip almaya karar verdim. Geçen salı sabahtan gidip aldım bu salı öğle saatlerinde servis gelip kurdu. Ürünü beğendik güzelmiş iyi aldık derken 3-4 saat sonra eşim netflişk izlerken bu sarı çizgi filmden mi diye sordu ve ekrana dönüp bakmamla şok oldum. Çarşamba servisi arayıp bildirdim ve perşembeye randevu verdiler. Bugün bide yatay da sarı bir çizgi çıktı. Öğle saatlerinde servis gelip baktı değişim dedi. Saat 19 gibi de değişim talebiniz onaylandı ürününüz sevk için hazırlanıyor mesajı geldi.

IMG_20200506_211232.jpg
IMG_20200506_211215.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bendeki yazılım 5.34.1.4 son versiyon bu mudur?Anakart mb130t ama panel bilgisini bulamadım, nerden görebilirim

15888719354103033511580455155295.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bende aranıza yeni katıldım.Tv nin A101 e geleceğini görünce Forumda yorumları okumuştum, inceleme videolarını da izleyip almaya karar verdim. Geçen salı sabahtan gidip aldım bu salı öğle saatlerinde servis gelip kurdu. Ürünü beğendik güzelmiş iyi aldık derken 3-4 saat sonra eşim netflişk izlerken bu sarı çizgi filmden mi diye sordu ve ekrana dönüp bakmamla şok oldum. Çarşamba servisi arayıp bildirdim ve perşembeye randevu verdiler. Bugün bide yatay da sarı bir çizgi çıktı. Öğle saatlerinde servis gelip baktı değişim dedi. Saat 19 gibi de değişim talebiniz onaylandı ürününüz sevk için hazırlanıyor mesajı geldi.

IMG_20200506_211232.jpg
IMG_20200506_211215.jpg

Bendeki yazılım 5.34.1.4 son versiyon bu mudur?Anakart mb130t ama panel bilgisini bulamadım, nerden görebilirim

15888719354103033511580455155295.jpg
Panel bilgisi ilk sayfada yaziyor. Panda panel. Geçmiş olsun. İşte bu yüzden biz hi level markasında Vestel üretimi almanızı tavsiye ediyoruz ☺️

eediz Çevrimdışı

eediz 

Aktif Üye
5 Mar 2020
336
bence asarak kullanılmaması gereken bir tv. Zevk meselesi ama altı aşırı çirkin duruyor duvarda çıkıntı gibi. Masa üstünde daha iyi.

D Çevrimdışı

deepBlue23

Yeni Üye
26 Nis 2020
45
44
F fikoloji, Toshiba 55V6863 ile bunun arasında kalıp bunu tercih etmiştim, 55" de bildiğiniz gibi samsung panel var bunda ise panda panel çıkıyor, ikisinin arasında özellikle hareketli görüntüler de bir fark var mıdır sizce? Ps4 performansına yorumlarda iki TV de de iyi denildiği için bunu tercih etmiştim, Samsung panelde fark oluyorsa bunu iade edip onu almayı düşünürüm

X Çevrimdışı

xfenk 

Yeni Üye
25 Haz 2019
36
Merhabalar modeli ile karşılaştıracak olursanız hangisi daha iyidir.
bildigim kadarı ile 6863
Tv yi günlük uydu kanallarını izlemek ve netfilix yada pc (HDMI) bağlayarak film izlemek için kullanacağım. nadiren de olsa pc bağlantısı ile oyun oynanabilir.
izleme açım direk karşıdan ve en fazla 30 40 derece yandan.
Bütçem 3000 - 3500 TL civarı ama fark yaratan bir görüntü kalitesi için 4000 TL ye kadar çıkabilirim.(Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi)
UHD takıntım yok ama FHD modellerle UHD modeller arasında fazla fiyat farkı yok gibi o yüzden UHD almak daha mantıklı geliyor.
bu tv ler dışında belirttiğim özelliklerde önerebileceğiniz başka bir tv olursa onlara da açığım marka takıntım yok.
son olarak full Hd bir filmi 4k panelde ve FHD bir panelde izlemenin görüntü açısından farkı var mıdır.
şu anda Vestel Zeta serisi Tüplü tv kullanıyorum.
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji, Toshiba 55V6863 ile bunun arasında kalıp bunu tercih etmiştim, 55" de bildiğiniz gibi samsung panel var bunda ise panda panel çıkıyor, ikisinin arasında özellikle hareketli görüntüler de bir fark var mıdır sizce? Ps4 performansına yorumlarda iki TV de de iyi denildiği için bunu tercih etmiştim, Samsung panelde fark oluyorsa bunu iade edip onu almayı düşünürüm
Aslında mb230 ana kartlarda bu şikayeti daha çok duyuyoruz. Panda panelin bu modeli bazı Samsung panellerden daha fazla renk gamına sahip. Ama bazı kayıpları oluyor. Ama 4k içerikte ben kayıp göremedim. Bana kalırsa cihaz 4k için üretilmiş ama bizim yayınlarımız dandik

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar modeli ile karşılaştıracak olursanız hangisi daha iyidir.
bildigim kadarı ile 6863
Tv yi günlük uydu kanallarını izlemek ve netfilix yada pc (HDMI) bağlayarak film izlemek için kullanacağım. nadiren de olsa pc bağlantısı ile oyun oynanabilir.
izleme açım direk karşıdan ve en fazla 30 40 derece yandan.
Bütçem 3000 - 3500 TL civarı ama fark yaratan bir görüntü kalitesi için 4000 TL ye kadar çıkabilirim.(Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi)
UHD takıntım yok ama FHD modellerle UHD modeller arasında fazla fiyat farkı yok gibi o yüzden UHD almak daha mantıklı geliyor.
bu tv ler dışında belirttiğim özelliklerde önerebileceğiniz başka bir tv olursa onlara da açığım marka takıntım yok.
son olarak full Hd bir filmi 4k panelde ve FHD bir panelde izlemenin görüntü açısından farkı var mıdır.
şu anda Vestel Zeta serisi Tüplü tv kullanıyorum.
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

D Çevrimdışı

deepBlue23

Yeni Üye
26 Nis 2020
45
44
F fikoloji, orası öyle uydudaki sd ve HD yayınlardan fazla beklentim yok. Kuzenim bu TV den aldı bugün baktım 4k demo görüntülerde güzeldi. ps4 de oyunlar 1080p çözünürlük zaten 30-50fps de sorun olmasın o bile yeter bana. Panda panel kağıt üzerinde renk özellikleri olarak daha iyi duruyor hatta tepki süresi bile 8 ms yazıyor Samsung panel gibi. Üreticinin verdiği bu değerlere de ne kadar güvenilir bilmiyorum tabi. Sırf bu teknik özelliklerden bunu tercih ettim ama Samsung panel daha iyi derseniz diğer 55" Toshibayı düşünürüm.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji, orası öyle uydudaki sd ve HD yayınlardan fazla beklentim yok. Kuzenim bu TV den aldı bugün baktım 4k demo görüntülerde güzeldi. ps4 de oyunlar 1080p çözünürlük zaten 30-50fps de sorun olmasın o bile yeter bana. Panda panel kağıt üzerinde renk özellikleri olarak daha iyi duruyor hatta tepki süresi bile 8 ms yazıyor Samsung panel gibi. Üreticinin verdiği bu değerlere de ne kadar güvenilir bilmiyorum tabi. Sırf bu teknik özelliklerden bunu tercih ettim ama Samsung panel daha iyi derseniz diğer 55" Toshibayı düşünürüm.
Aynen öyle bazı şeyler kağıt üstünde de kalıyor. Ben panda panelin Samsung'tan geri kalacak bir kalitesizligini görmedim. He choot veya hkc olsa tamam derim ama ben Samsung sonrası panda paneli listeye ekledim☺️

M Çevrimdışı

Msi Memet

Yeni Üye
8 May 2020
30
37
Selam ben tv aldım dün kuruluma geldiler telefonu ekrana yansıtıgıda görüntülü cok kötü oluyor telefonun menu görüntüsü filanda neden acaba

N Çevrimdışı

nabu07

Yeni Üye
22 Şub 2018
100
Selam ben tv aldım dün kuruluma geldiler telefonu ekrana yansıtıgıda görüntülü cok kötü oluyor telefonun menu görüntüsü filanda neden acaba
Hocam şimdi denedim goruntu gayet güzel. YouTube yansittim ondada sorun yoktu. Telefondan kaynaklı olabilirmi acaba

Az önce TRT HD kanalında kamera soldan sağa kayarken acayip rahatsız edici bir titreme bozulma oldu. Buna bir çare bulabilen varmı? Birde bu şekilde test görüntüsü varmı? Aynı görüntü üzerinde ayarları oynayarak bu sıkıntıyı minimuma indirmek istiyorum.

Geri
Üst Alt