A101 Toshiba 58'' 58UL3A63DT 23.01.2020 3499TL

N Çevrimdışı

nabu07

Yeni Üye
22 Şub 2018
100
Menü 4725 yapıp diagnostic içinde test patern panel var ona tıklayıp yapabilirsiniz. Sağ tuşla renkler değişecektir.
Teşekkür ederim. Peki ekteki siyah nokta ölü pixel mi? Birde hareketli sahneler biraz rahatsiz ediyor bir miktar düzeltmek mumkunmudur?

IMG_20200506_220834.jpg
IMG_20200506_220747.jpg
IMG_20200506_220611.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
İade alirlarmi? Birde hareketli sahneleri biraz düzeltmenin bir yolu varmidir?
bu modele yazılım bekliyorum ama ne zaman olur bilemem, çok hareketli sahnelerde evet dikkatli bir izleyici iseniz biraz göze batabiliyor, ama ben fiyat ve kullanılan panel kalitesine istinaden ılımlı bakıyor ve normal diyorum :)
tek pixel için ne vestel nede a101 iade almaz daha doğrusu aldığını görmedim. Ama ben illa iade veya değişim yapacağım dersen tüketici hakem heyetine başvurmalısın. kesin kararı onlar veriyor :ok

W Çevrimdışı

Wolfwolf

Yeni Üye
21 Nis 2020
13
30
bu modele yazılım bekliyorum ama ne zaman olur bilemem, çok hareketli sahnelerde evet dikkatli bir izleyici iseniz biraz göze batabiliyor, ama ben fiyat ve kullanılan panel kalitesine istinaden ılımlı bakıyor ve normal diyorum :)
tek pixel için ne vestel nede a101 iade almaz daha doğrusu aldığını görmedim. Ama ben illa iade veya değişim yapacağım dersen tüketici hakem heyetine başvurmalısın. kesin kararı onlar veriyor :ok
Hareketli sahneler icin mi duzeltme yazilimi bekliyorsunuz. Fiyatina gore maruz gorulebilecek bir sorun bencede evet.

N Çevrimdışı

nabu07

Yeni Üye
22 Şub 2018
100
Hocam hareketli sahne yazilim ile duzelebilen bir sey mi? Mesela LG 55um7450 modeli de 50hz onda da aynı sekildemidir hareketli sahne performansı yada başka bildiğiniz bir model varsa karşılaştırma açısından soruyorum.

İade konusunu düşüneceğim fakat daha da ilerlemez herhalde degilmi? Yada sizce iade etmeye gerek varmı?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam hareketli sahne yazilim ile duzelebilen bir sey mi? Mesela LG 55um7450 modeli de 50hz onda da aynı sekildemidir hareketli sahne performansı yada başka bildiğiniz bir model varsa karşılaştırma açısından soruyorum.

İade konusunu düşüneceğim fakat daha da ilerlemez herhalde degilmi? Yada sizce iade etmeye gerek varmı?
yazılımla görüntülerde iyileşme gördük, ama belirttiğim gibi kullanılan panel panda, ne kadar öteye gider bilemem :)
pixel çoğalması pek görmedim ya baştan çıkıyor kaşımıza yada birden tüketici fark edip vestele bildiriyor. Bence en kötü ihtimalle servise bildirip bir arıza kaydı açtırıp bu pixeli not düşürün, ne olur ne olmaz. Olurda ilerde başka sorun çıkarasa iade ve değişimde elinizde koz olur

Geri
Üst Alt