A101 Toshiba 58'' 58UL3A63DT 23.01.2020 3499TL

Y Çevrimdışı

yıldırım34

Yeni Üye
13 Ocak 2020
14
Merhaba, bana da cuma günü siparişiniz alındı mesajı geldi. Onun haricinde arayan soran olmadı.

D Çevrimdışı

dark000

Yeni Üye
4 May 2020
12
44
4k HDR performansı nasıl? 2160p x265 HDR 10Bit filmlerde donma, renk vs. sorunu oluyor mu?

N Çevrimdışı

nabu07

Yeni Üye
22 Şub 2018
100
Merhaba , az once beni servisten aradilar tv servise gelmis. Yarin 13-16 arasi gelip kuracaklarini soyleyip , uygunluk teyidi aldilar. Hayirlisi bakalim, yarin kurulacak televizyon. Baska haber gelen var mi ?
Hocam ilk alan siz olacaksiniz sanırım. İlk testler sizden, sabırsızlıkla bekliyoruz.

N Çevrimdışı

nabu07

Yeni Üye
22 Şub 2018
100
Ne yapmami istediginizi soyleyin ona gore bakayim ben de , test olaylarina cok yakin biri degilim :) o nedenle yonlendirmeleriniz olursa elimden geldigince yapmaya calisirim.
Hocam gelen teknik servis ölü pixel testi yapmadimi? Sizden benim ricam futbol maçı açıp yada aksiyon filmi hareketli sahneleri rahatsız ediyormu? Normal uydu kanalları kalitesi nasıl? Eğer film var ise elinizde gece karanlıkta siyah performansı . Birde ses kalitesi. Duvara montaj için ücret aliyorlarmi? Aşkı aparatim var fakat vidası yok vida takarlarmi?

U Çevrimdışı

usernotfound

Yeni Üye
16 Mar 2020
9
Hocam gelen teknik servis ölü pixel testi yapmadimi? Sizden benim ricam futbol maçı açıp yada aksiyon filmi hareketli sahneleri rahatsız ediyormu? Normal uydu kanalları kalitesi nasıl? Eğer film var ise elinizde gece karanlıkta siyah performansı . Birde ses kalitesi. Duvara montaj için ücret aliyorlarmi? Aşkı aparatim var fakat vidası yok vida takarlarmi?
Henuz servis gelmedi 1-4 arasinda gelip kuracak. Servisten olu pixel testi isterim ya da bende onlar buradayken yaparim sorun degil o. Tv kurulduktan sonra dediginiz testleri yaparim mutlaka ve aski aparati ya da vida icin sorarim mutlaka.

N Çevrimdışı

nabu07

Yeni Üye
22 Şub 2018
100
Henuz servis gelmedi 1-4 arasinda gelip kuracak. Servisten olu pixel testi isterim ya da bende onlar buradayken yaparim sorun degil o. Tv kurulduktan sonra dediginiz testleri yaparim mutlaka ve aski aparati ya da vida icin sorarim mutlaka.
Teşekkür ederim . Birde seri numarasindan panel sorgulatirmisiniz. Konularda mevcut panel sorgu diye. Bakalım önceki gibi aynı panelmi kullanıyorlar.

M Çevrimdışı

maxi909 

Yeni Üye
16 Ocak 2020
4
41
TV de HDMI ARC üzerinden Dolby Atmos ses sinyallerini reciever a gönderme özelliği var mı MB130 anakart konusu haricinde hiç bir bilgi bulamadım Netflix de artık oldukça sık rastlanıyor bu ses formatına sahip içerikler.

HDMI Portu 2.0 A standardında sanırım

Zardanadammm Çevrimdışı

Zardanadammm 

Yeni Üye
27 Nis 2020
27
35
Dostlar merhabalar. Ben de ürünü bu son partide aldım. Vestel siparişin alındığı mesajını attı geçen hafta ama hala kargo ile ilgili ses seda yok. Bu hafta içi kurulum yapılır mı sizce? Bugün kurulum yapan arkadaş olursa fotoğraflarla bize deneyimlerini paylaşabilir mi?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
15887596356738962037749646253704.jpg

Geri
Üst Alt