Y
yıldırım34
Yeni Üye
- 13 Ocak 2020
- 14
Merhaba, bana da cuma günü siparişiniz alındı mesajı geldi. Onun haricinde arayan soran olmadı.
Hocam ilk alan siz olacaksiniz sanırım. İlk testler sizden, sabırsızlıkla bekliyoruz.Merhaba , az once beni servisten aradilar tv servise gelmis. Yarin 13-16 arasi gelip kuracaklarini soyleyip , uygunluk teyidi aldilar. Hayirlisi bakalim, yarin kurulacak televizyon. Baska haber gelen var mi ?
Ne yapmami istediginizi soyleyin ona gore bakayim ben de , test olaylarina cok yakin biri degilim o nedenle yonlendirmeleriniz olursa elimden geldigince yapmaya calisirim.Hocam ilk alan siz olacaksiniz sanırım. İlk testler sizden, sabırsızlıkla bekliyoruz.
4k HDR performansını inceleyebilirsiniz meselaNe yapmami istediginizi soyleyin ona gore bakayim ben de , test olaylarina cok yakin biri degilim o nedenle yonlendirmeleriniz olursa elimden geldigince yapmaya calisirim.
Hocam gelen teknik servis ölü pixel testi yapmadimi? Sizden benim ricam futbol maçı açıp yada aksiyon filmi hareketli sahneleri rahatsız ediyormu? Normal uydu kanalları kalitesi nasıl? Eğer film var ise elinizde gece karanlıkta siyah performansı . Birde ses kalitesi. Duvara montaj için ücret aliyorlarmi? Aşkı aparatim var fakat vidası yok vida takarlarmi?Ne yapmami istediginizi soyleyin ona gore bakayim ben de , test olaylarina cok yakin biri degilim o nedenle yonlendirmeleriniz olursa elimden geldigince yapmaya calisirim.
Henuz servis gelmedi 1-4 arasinda gelip kuracak. Servisten olu pixel testi isterim ya da bende onlar buradayken yaparim sorun degil o. Tv kurulduktan sonra dediginiz testleri yaparim mutlaka ve aski aparati ya da vida icin sorarim mutlaka.Hocam gelen teknik servis ölü pixel testi yapmadimi? Sizden benim ricam futbol maçı açıp yada aksiyon filmi hareketli sahneleri rahatsız ediyormu? Normal uydu kanalları kalitesi nasıl? Eğer film var ise elinizde gece karanlıkta siyah performansı . Birde ses kalitesi. Duvara montaj için ücret aliyorlarmi? Aşkı aparatim var fakat vidası yok vida takarlarmi?
Teşekkür ederim . Birde seri numarasindan panel sorgulatirmisiniz. Konularda mevcut panel sorgu diye. Bakalım önceki gibi aynı panelmi kullanıyorlar.Henuz servis gelmedi 1-4 arasinda gelip kuracak. Servisten olu pixel testi isterim ya da bende onlar buradayken yaparim sorun degil o. Tv kurulduktan sonra dediginiz testleri yaparim mutlaka ve aski aparati ya da vida icin sorarim mutlaka.
Panel sorgulamasini nasil yapiyoruz arattim ama , sanirim ben bulamadim .Teşekkür ederim . Birde seri numarasindan panel sorgulatirmisiniz. Konularda mevcut panel sorgu diye. Bakalım önceki gibi aynı panelmi kullanıyorlar.
Burdan sorablirsin.Panel sorgulamasini nasil yapiyoruz arattim ama , sanirim ben bulamadim .