D
deepBlue23
Yeni Üye
- 26 Nis 2020
- 45
- 44
Hoşgeldin. Keyifli muhabbetler.Arkadaşlar foruma şimdi üye oldum başlığı incelemek için. Değerli yorumlariniz için tesekkurler. Uygulama yüklenemez diye gordum bi inceleme sitesinde, iptv uygulaması var mi dahili veya yuklenmiyor mu cidden?
Bir de hala var midir A101'lerde acaba?
bana markette var dedi markettekini napcaklarmıs ceyizlikmi eğer öyle olursa almam inatciyim o konudaD darth, marketten almak gibi bir durum yok, form dolduruyorsunuz sonra 7-10 gün içinde servisle beraber gelecek diyorlar mantıklı ve daha sağlam olan da bu, yoksa o kadar büyük kutu önce markete ordan eve vs nakliyat sorunu var ve marketlerde yer sıkıntısı var. Mecbur bekliyoruz, üstelik ilk gün gece yarısı sabah geç olabilir kalmaz falan diye internet stoğunda görür görmez ilk alanlardan biriyim, sonraki günlerde marketten alanların ürünü kargoya verildi, ilk alanlardan biri olmama rağmen kargoya verilmedi ? neyse geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun bakalım ?
İade işlemi nasıl oluyor hocam? Memnun kalmazsak ne yapabiliriz?D darth, marketten almak gibi bir durum yok, form dolduruyorsunuz sonra 7-10 gün içinde servisle beraber gelecek diyorlar mantıklı ve daha sağlam olan da bu, yoksa o kadar büyük kutu önce markete ordan eve vs nakliyat sorunu var ve marketlerde yer sıkıntısı var. Ürün gelmeden önce marketlere de sordum İnternet ile market arsında fark yok dediler iade işleminde bile markete götürmüyorsun dediler. Ben de internetten almayı hem daha hızlı olur hemde sipariş önce geçer hemde sabah sıra beklemeyiz ve stokta kalmadı gibi durumlarla uğraşmayız diye mantıklı bulmuştum. Sonuç olarak A101 sitesinden aldım üstelik ilk gün gece yarısı sabah geç olabilir kalmaz falan diye internet stoğunda görür görmez ilk alanlardan biriyim, sonraki günlerde marketten alanların ürünü kargoya verildi, ilk alanlardan biri olmama rağmen kargoya verilmedi şimdi mecbur bekliyoruz. A101 sipariş nosuna göre tarihe göre sipariş alması hikayeymiş onu anladık ? neyse geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun bakalım ?
14 günlük cayma hakkımız vardır heralde, internetten iade formu vardı, marketten alanlar için de benzer bir durum olur A101 ile görüşülür önce sonra onların belirttiği şekilde iade için anlaşmalı kargoya verilir diye düşünüyorum. Eğer üründe bir sorun varsa zaten servisin tespit edip değişim vs yapmasını bekliyoruz. İade gerekirse ürünü aldığın markete görütüp iade etmeyeceksin demişlerdi bana, yoksa marketten alacaktım ben de, internetten almanın bir farkı olmayacağını düşündüğüm için site üzerinden aldım.İade işlemi nasıl oluyor hocam? Memnun kalmazsak ne yapabiliriz?
14 gün cayma hakkı sadece internetten alınan mallar için geçerlidir diye biliyorum. Magazadan alanlar için alınan mağaza ile görüşmek gerekiyor sanırım. Birde bana kargo takip mesajı geldi ama linke tıklayınca eksik parametre diyor. Varmı kargo takip mesajı gelen?14 günlük cayma hakkımız vardır heralde, internetten iade formu vardı, marketten alanlar için de benzer bir durum olur A101 ile görüşülür önce sonra onların belirttiği şekilde iade için anlaşmalı kargoya verilir diye düşünüyorum. Eğer üründe bir sorun varsa zaten servisin tespit edip değişim vs yapmasını bekliyoruz. İade gerekirse ürünü aldığın markete görütüp iade etmeyeceksin demişlerdi bana, yoksa marketten alacaktım ben de, internetten almanın bir farkı olmayacağını düşündüğüm için site üzerinden aldım.
Bana da mesaj geldi vestel servis aradi ama daha tv gelmedi,mesajda ilk gun cikmisti bilgiler ama su an ben de denedim ama ben de de eksik parametre dedi su anda. Nedenini bilmiyorum ben de . isterseniz vestel whatsapp destek hattindan sorun bakalim ne diyecekler.14 gün cayma hakkı sadece internetten alınan mallar için geçerlidir diye biliyorum. Magazadan alanlar için alınan mağaza ile görüşmek gerekiyor sanırım. Birde bana kargo takip mesajı geldi ama linke tıklayınca eksik parametre diyor. Varmı kargo takip mesajı gelen?