EXcomZkko
Süper Üye
- 13 Nis 2018
- 1,116
Bu ürünü almayı düşünüyorum.
Netflix ve YouTube hariç çok fazla bir özelliğe ihtiyaç duymam. Film izlemek için kullanırım.
sizce alınır mı ne diyorsunuz?
Bu dedikleriniz için fazlasıyla yeterli bir ürün.
Bu ürünü almayı düşünüyorum.
Netflix ve YouTube hariç çok fazla bir özelliğe ihtiyaç duymam. Film izlemek için kullanırım.
sizce alınır mı ne diyorsunuz?
Bu dedikleriniz için fazlasıyla yeterli bir ürün.
Aynen .Alınmanın ötesinde kaçırılmayacak ürün.Her yönden sadece 55 vestel 9290 da 3450 civarı ondada subwofer wcg hdr10 dv var bence bunu kaçıranlar onuda alabilir.
Bu görüntüyü ben paylaştım Sony Kdl 50w665f model 17 Nisan'da satılan TV. Toshibadan birinin bu sahneyi paylaşmasını istemiştim.![]()
arkadaşlar bu görüntü 58UL3A63DT ait değil biraz önce arkadaşlar uyardı kullanıcılar bu resimleri 58UL3A63DT ait sanıyor. yanlış bilgi oluşmasın. Zaten ayaklarından da belli bu cihaz olmadığı![]()
USB bellekten ya da diskten video dosyalarını (8-10 GB vb.) ve yanındaki .srt .sub gibi altyazıları sorunsuz açıp gösterir değil mi? Bununla ilgili fazla bir şey bulamadım ama altyazı konusunda problemli değildir diye umuyorum, benim emektar samsung c650 artık bazı dosyaları açamıyordu.

Dün itibari ile satın aldım. A101 sadece aracı firma olduğunu belirterek TVnin vestel tarafından adresime teslimat ve kurulumu yapılacağı söylendi. Merakla bekliyorum![]()
en geç 1 hafta 10 gün içinde adresinize teslim edilir.hayırlsıı olsunMerhabalar aranıza yeni katıldım. 21 sayfa ürün yorumlanmış tartışılmış. Hepsini tek tek okudum ve ürünü dün itibariyle aldım. Vestel kurulumunu getirip yapınca fotograflari paylaşırım inşallah.
Uzunca bir süre yaklaşık 8 yıl Samsung plazma kullandım, oğlan son zamanlarda plazmayi kale olarak kullanınca sağından solundan ekran gitti. Bir süre öyle kullandım. Bu TV hem fiyat hem de özellik olarak bana cevap veriyor. Bende dün aldım. Mesaj yolluyor Vestel adım adım, şu an kargoda TV, servis getirip kuracakmis. Hayırlısı olsun bakalım.
Ben magazadan form ile aldim. internetten almadim. aldigim gun mesaj geldi, aksamina da bir tane daha. Bugun de kargo mesaji geldi. Izmirdeyim ben.Bizde aldık internetten ama 4 mayıstan önce kargolanmaz yazıyordu, vestel mesaj da atmadı hiç ? siz a101 marketten form doldurup mu aldınız hangi şehirdesiniz?
Ben magazadan form ile aldim. internetten almadim. aldigim gun mesaj geldi, aksamina da bir tane daha. Bugun de kargo mesaji geldi. Izmirdeyim ben.