K
kızılelma34
Yeni Üye
- 18 Mar 2019
- 35
- 34
Hayırlı sahurlarEvet ,şirket ne veriyorsa onu alıyoruz maalesef ,androidler hariç ,doğru sevgili kızılelma34
Hayırlı sahurlarEvet ,şirket ne veriyorsa onu alıyoruz maalesef ,androidler hariç ,doğru sevgili kızılelma34
Benim yolladığım philips ile senin söylediğin arasında ne farklar var yazabilir misin?Philipsin iyiside var bundan kotusude Parana bağlı 55pus7303 7304 gayet iyi hızlı cihazlar kullandım ikisinide
Goremedim senin philipsi bakdim nedir modelBenim yolladığım philips ile senin söylediğin arasında ne farklar var yazabilir misin?
Philips 50PUS6704 model numarası buGoremedim senin philipsi bakdim nedir model
Alan varmı acaba ürünü ? Bilgi verebilecek kimseSanırım mat panel bu. Yansıma yapmıyorsa güzel. 2H kaplaması varmış.
Alan varmı acaba ürünü ? Bilgi verebilecek kimse
Arkadaşlar merhaba. Daha önce samsung 55mu7000 modelini kullanıyordum. Bu Toshiba bana yeterli gelirmi? Malum panel hızı 50hz ve büyük ekran çok hareketli sahnelerde mesela aksiyon filmlerinde yada futbol maçlarında çok fazla titreme yaparmi? Renkleri nasıldır Samsung a göre soluk bir renk olurmu? Bim den Sony aldım geçen hafta fakat renklerinden hiç memnun değilim. Va panel oda. Akşam bir filmden siyah ekran görüntüsünü atayım Toshiba da da böyle olurmu? Kullanan arkadaşlardan ricam netflixten nefesini tut filmini açıp bendeki dakikalarda foto çekip atabilirmi? Genelde gece film izlerim ve böyle bir şey olacaksa hiç yaklasmamayayim.