B
bilebiletutsak, hocam bende oynatıyor. Çözünürlükten 4k seçilebiliyor. Fakat bende internet zayıf o sebepten duraksiyor.
bende de oynatıyor fakat hızımın yeterli olduğundan eminim 35mbps hız var ve kablo ile bağlı olduğu halde sürekli donuyor yükleniyor yazıyor bazen oynatmaya devam ettiği halde seste bozulmalar oluyor bence bu internet hızı ile alakalı değilB bilebiletutsak, hocam bende oynatıyor. Çözünürlükten 4k seçilebiliyor. Fakat bende internet zayıf o sebepten duraksiyor.
şu son 2 aydır 3 bine 55 inç tv kalmadı cidden.Cevap için teşekkür ederim hocam. Peki 3000tl bandında ne önerirsiniz 55" olarak. Dediğim gibi uydudan TV izleyecegim ve arada HDD den film.
17 mb hız testi sonucu benim ama sorunsuz çalışıyor videolar ping de önemli oluyor hangi sağlayıcıyı kullanıyorsunuzB bilebiletutsak, fast ta hız testinde görebiliyor musunuz
turknet kullaniyorum telefonla speedtest.net üzerinden yaptığım testlerde 30 35mbps görüyorum televizyon üzerine yaptığım hız testlerinde 3 5 7 gibi saçma sapan hızları görüyorum hem kablolu hemde wifi üzerindeki testler böyle.17 mb hız testi sonucu benim ama sorunsuz çalışıyor videolar ping de önemli oluyor hangi sağlayıcıyı kullanıyorsunuz
Gerçek 4K çözünürlüğünde videolar 35 mbps hızda donar arkadaşlar Bu sebeple ben 2 ay önce paketimi 50 mbps'ye yükselttim Şu an problem yaşamıyorum.turknet kullaniyorum telefonla speedtest.net üzerinden yaptığım testlerde 30 35mbps görüyorum televizyon üzerine yaptığım hız testlerinde 3 5 7 gibi saçma sapan hızları görüyorum hem kablolu hemde wifi üzerindeki testler böyle.
F fikoloji hocam merhaba 58 ud9500 bilgi topluyorum tek tek bütün sayfları araştırdım bu yorumunuza takıldım neden toshibayı tercıh ederdınız suan toshıbayı bulamaıyorum 58 inc dled va panel arıyorum saygılarımla smr arasında ki fark ne gibi sorunlar oluşturur sonuç olarka ikiside 50 herz degilmiikiside panda panel
58u9500 mb230 ana kart - 1000 hz smr - 58UL3A63DT ise mb130 ana kart 2000hz smr -geri kalan özellikleri hemen hemen aynı
ikisinin arasında toshibayı tercih ederdim
Yazılımsal daha iyi görüntü veriyor.artik 100hz yerine üretilen düşük Hz açığını yazılım ile kapatmaya çalışıyor lar. Ne kadar yüksek olursa o kadar faydalıF fikoloji hocam merhaba 58 ud9500 bilgi topluyorum tek tek bütün sayfları araştırdım bu yorumunuza takıldım neden toshibayı tercıh ederdınız suan toshıbayı bulamaıyorum 58 inc dled va panel arıyorum saygılarımla smr arasında ki fark ne gibi sorunlar oluşturur sonuç olarka ikiside 50 herz degilmi
F fikoloji geri dönüş için teşekkur ederım degerli bilgileriniz için 58 ud9500 va panda panel sanırım led olayı dledmidir kenarmıdır bilginiz varmıdırYazılımsal daha iyi görüntü veriyor.artik 100hz yerine üretilen düşük Hz açığını yazılım ile kapatmaya çalışıyor lar. Ne kadar yüksek olursa o kadar faydalı
F fikoloji birde size son bir soru hocam bu tv 101 muduru ile görüştüm araştırıyor varsa getırıcek 58ud9500 3250 tl bu 3500 tl 250 tl fark degermi toshıbaya dled va panel olması cezbedici geldi banaYazılımsal daha iyi görüntü veriyor.artik 100hz yerine üretilen düşük Hz açığını yazılım ile kapatmaya çalışıyor lar. Ne kadar yüksek olursa o kadar faydalı
muduru ile g
Hocam 9500 için çok yavaş diyorlar menüsüne geçişlerine. Toshiba daha iyi bir seçenek.F fikoloji birde size son bir soru hocam bu tv 101 muduru ile görüştüm araştırıyor varsa getırıcek 58ud9500 3250 tl bu 3500 tl 250 tl fark degermi toshıbaya dled va panel olması cezbedici geldi bana
youtube netflix stabil çalışıcagını sanıyorum tarayıcı bir çok tvde yavaş zaten çok onemli degil netflix youtube işimiz bana görüntü önemli 58 inç daha önce philips 55pus7303 kullandım dled va paneldi çok memnundum kırıldı samsung mu da kullandım kararsız kaldım bu toshıba içinde duzgun bir tane açıklama kullanan bulamadımHocam 9500 için çok yavaş diyorlar menüsüne geçişlerine. Toshiba daha iyi bir seçenek.