tv arkasındaki etiket, kutusu duruyorsa kutsunun yan kısmında da barkod vardır sn ile başlayan Vpaz yazanHocam ben eve geçinde atayım. VPAZ yazan etiket değil mi?
tv arkasındaki etiket, kutusu duruyorsa kutsunun yan kısmında da barkod vardır sn ile başlayan Vpaz yazanHocam ben eve geçinde atayım. VPAZ yazan etiket değil mi?
En sevdiğiniz şovlar 4K çözünürlükte filme alınmasa bile, TRU Picture Engine net ve gerçekçi bir görüntü sağlamak için resim kalitesini yükseltirTru picture engine tam olarak ne işe yaradigini bilen var mı ? pixellence denen şey mi ? Birde bu TV ye tvbu yüklemek mümkün müdür ?
En sevdiğiniz şovlar 4K çözünürlükte filme alınmasa bile, TRU Picture Engine net ve gerçekçi bir görüntü sağlamak için resim kalitesini yükseltir
diye bir ibare buldum toshiba sayfasında
ilk kurulum yapıp tv yi sıfırlamanızı öneririm, sorun devam ederse seri numarası paylaşınız full yazılıma dönelimmerhaba,
son güncellemeyi yaptıktan sonra internet bağlantı sorunu yaşayan var mı?
Özellikle netflix ve bein connect'de çok fazla donma ve kopma yaşıyorum.
Menüden ilk kurulumu seçip yapabilirim değil mi, çok anlamıyorum açıkçası ek bir bilgiye ihtiyaç olacaksa onları öğreneyim. Tv izlemek işkence oldu. Sürekli internet kopup duruyor, ya hanım beni ya da ben tv’yi camdan atacağım böyle giderse...ilk kurulum yapıp tv yi sıfırlamanızı öneririm, sorun devam ederse seri numarası paylaşınız full yazılıma dönelim
Herşey silinecek baştan yükleme gerekecektirMenüden ilk kurulumu seçip yapabilirim değil mi, çok anlamıyorum açıkçası ek bir bilgiye ihtiyaç olacaksa onları öğreneyim. Tv izlemek işkence oldu. Sürekli internet kopup duruyor, ya hanım beni ya da ben tv’yi camdan atacağım böyle giderse...
Herşey silinecek baştan yükleme gerekecektir
ok. Cep telefonun fabrika ayarlarına döndürmek gibi basit mi yani? step step yazabilirseniz çok sevinirim.
Nereden indiriyorsunuz bu 50 gb filmleri. Değiyor mu o kadar veri indirmeye acaba. Ben en fazla 10 gblık indirmişimdir. ?Arkadaşlar malum corona falan derken evde uzun vakitler geçiriyoruz. Netfilix falan derken kalitesini yoğunluktan dolayı düşürmeye başladı. Bende eskiden olduğu gibi yüksek boyutlu filmler indirdim. 40-50gb yüksek bitli. Buraya kadar problem yok. Ses kodekleri falan çözülmesinde. Fakat hangi alt yazı olursa olsun Türkçe karakterler çıkmıyor. Bunun bir ayarı ayarımı var acaba.
Şunu da belirtmek isterim TV'in tam performansı bu filmlerle ortaya çıkıyor. İyi ki almışım diyorum.