küstümü ne yaptı acaba1 saat sonra kendiliğinden normale döndü
küstümü ne yaptı acaba1 saat sonra kendiliğinden normale döndü
Geçmiş olsun sorunun duzeldigine sevindim.F fikoloji hocam bu gün itibari ile servis geldi bozuk olan düğmeyi değiştirip gitti. Genel olarak servisteki genç arkadaşın iletişimi iyiydi. Zaten tvyi kurarken kendi cep telefonunu verip bir sıkıntı durumunda bana ulasabilirsin abi falan demişti. Bir düğme için TV değişimi istemek zaten ayıp olurdu. TV güzel ve sıkıntı yok.
Haftasonu YouTube'dan Samsung LG Sony ve bilimum 4k test yayınlarını izledim. TV bu yayınları sanki Samsungta LG de izliyormusum gibi hissettirdi. Eski televizyonum olan seg IPS TVlimde aynı yayınları HD izlediğimde IPS ve Va arasındaki farkı daha çok anlaşılıyor. Dinamik modadan sinema moduna alınca renkler sanki daha iyi oldu. Puhu TV de şahsiyeti bitirdim. Bu Tv'de pek uydu kanalları izlemek istemiyor insan. Yaninlardan mıdır bilinmez kimi soluk oluyor kimi bulanık. Ekranda büyük olunca bu olumsuzluklar daha çok ortaya çıkıyor.
merhaba, kullananlardan servis menü resmi alabilirmiyim ?
menü4725 yapıp çıkan resmi ekleyiniz
Tamamdır güncelleme geldi bu cihazlar için, onu kontrol etmek istedim yeni versiyon: v5.34.14.0
Teşekkür ederim bu arada menü için ?
Ne demek hocam. Güncellemede ne değiştiği her zamanki gibi belli değil demi hocam. Bu arada Dolby vision kendi kendine düzeldi.Teşekkür ederim bu arada menü için ?
Evet değişiklikler belli değil. İsterseniz yazılımınızı denemek için link paylaşabilirim. Ama bu işi p.tesi deneyelim önce full yazılımınızı bulalım herhangi durumda değişiklik yapmak isterseniz full yazılım hazırda bulunur.Ne demek hocam. Güncellemede ne değiştiği her zamanki gibi belli değil demi hocam. Bu arada Dolby vision kendi kendine düzeldi.
Müsait zamanda seri numarasını paylaşırsınızF fikoloji, hocam satışlar fena sayılmaz o zaman. Televizon güzel. Servis müşteri hizmetleri güzel. En azından bizim burada Bursa'da. Akıllı tvsinin arayüzü güzel. Daha mi boxu takacak bir duruma gelmedim. Belki kumanda daha işlevsel olabilirdi. Ama normal Vestel kumandalarina göre tasarımı daha iyi buldum. Olur hocam yarın deneyelim.
Bu TV yi kullanan arkadaşlarımızdan birisi seri numarası paylaşir mi