A101 Toshiba 58'' 58UL3A63DT 23.01.2020 3499TL

W Çevrimdışı

Wolfwolf

Yeni Üye
21 Nis 2020
13
30
yazılımla görüntülerde iyileşme gördük, ama belirttiğim gibi kullanılan panel panda, ne kadar öteye gider bilemem :)
pixel çoğalması pek görmedim ya baştan çıkıyor kaşımıza yada birden tüketici fark edip vestele bildiriyor. Bence en kötü ihtimalle servise bildirip bir arıza kaydı açtırıp bu pixeli not düşürün, ne olur ne olmaz. Olurda ilerde başka sorun çıkarasa iade ve değişimde elinizde koz olur

Suan icin aksiyon sahneleri rahatsiz edici. Acikcasi bu tvyi aksiyon filmi cok izlerim diyen birisine önermem.
Ama onun dışında fiyat bandinda yeterli tatmini sunuyor.
Dediginiz gurultu azaltma ayari bir fayda saglamadi. Eger yazilim guncellemesiyle har

A Çevrimdışı

atakane123 

Aktif Üye
11 Nis 2020
72
22
Suan icin aksiyon sahneleri rahatsiz edici. Acikcasi bu tvyi aksiyon filmi cok izlerim diyen birisine önermem.
Dediginiz gurultu azaltma ayari bir fayda saglamadi. Eger yazilim guncellemesiyle har
Aksiyon sahneleri için memc ayarını kısmayı yada kapatmayı deneyin.
Film ayrı bi dünya televizyon yanında gelen o adı göze güzel gelen özellikleri kapatıp deneyebilirsiniz

G Çevrimdışı

Grsn28

Yeni Üye
29 Nis 2020
4
35
15888534383238283827357471226194.jpg
ürün geldi ip TV varmı acaba üründe benm tv kurulima gelen arkadaş olmadığını söyledi

15888537507001001744445414025991.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu TV için ip TV nasıl kullanabilirim ayrı bir cihaz mi almam gerekecek

D Çevrimdışı

dark000

Yeni Üye
4 May 2020
12
44
Aksiyon sahnelerinde performansı kötüyse, olmadı...:bilmiyom

F Çevrimdışı

Forummer1

Yeni Üye
7 May 2020
2
34
Alalı 9 10 gün oldu lakin ne bir mesaj geldi ne de gelen giden oldu aynı durumda olan var mı? Kaç günde teslim ediliyor?

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
- hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

ip TV varmı acaba
- iptv var, smart menüsünde wevd store uygulaması var, içerisinde iptv oynatabilen uygulamalar mevcut.

kurulima gelen arkadaş olmadığını söyledi
- Gelen arkadaşın ürün hakkında bilgi eğitimini tazeleme zamanı gelmiş.

Bu TV için ip TV nasıl kullanabilirim ayrı bir cihaz mi almam gerekecek
- Dediğim uygulama içerisinde SSiptv ve OttPlayer2 uygulamaları var, iptv için işini fazlası ile görür.

Y Çevrimdışı

yıldırım34

Yeni Üye
13 Ocak 2020
14
Örnek bir video paylaşmanız mümkün mü?

D Çevrimdışı

deepBlue23

Yeni Üye
26 Nis 2020
45
44
W Wolfwolf, hareketli görüntüler için önermem demişsiniz, görüntü kaynağı İnternet midir? Belki internetin anlık hızından kaynaklı olabilir. Va panel ips panellere göre daha iyi tepki sürelerine sahip, böyle bozulmaların olmasını beklemiyorum açıkçası, işlemci ya da Ramde mi darboğaz oluyor acaba bilen var mıdır? Ps4 performansının iyi olduğunu okumuştum genelde. Eğer normalse ips paneli olanlar napsin?

W Çevrimdışı

Wolfwolf

Yeni Üye
21 Nis 2020
13
30
W Wolfwolf, hareketli görüntüler için önermem demişsiniz, görüntü kaynağı İnternet midir? Belki internetin anlık hızından kaynaklı olabilir. Va panel ips panellere göre daha iyi tepki sürelerine sahip, böyle bozulmaların olmasını beklemiyorum açıkçası, işlemci ya da Ramde mi darboğaz oluyor acaba bilen var mıdır? Ps4 performansının iyi olduğunu okumuştum genelde. Eğer normalse ips paneli olanlar napsin?
USB DİSK uzerinden, youtube, netflix, uydu alicisi üzerinden aksiyon filmlerini denedim. Hepsinde durum ayni. Kötü. Açikcası Playstation için oynanamayacak seviyeden olacağını düşünüyorum. Yazilim ile acil güncelleme gelmesi lazım.
O kadar öneren arkadaşlarin bu durumu yazmaması hayret verici. Yazdıktan sonra yazilim güncellemesi beklendiği söylendi.

N Çevrimdışı

nabu07

Yeni Üye
22 Şub 2018
100
USB DİSK uzerinden, youtube, netflix, uydu alicisi üzerinden aksiyon filmlerini denedim. Hepsinde durum ayni. Kötü. Açikcası Playstation için oynanamayacak seviyeden olacağını düşünüyorum. Yazilim ile acil güncelleme gelmesi lazım.
O kadar öneren arkadaşlarin bu durumu yazmaması hayret verici. Yazdıktan sonra yazilim güncellemesi beklendiği söylendi.
Kesinlikle katılıyorum kimse yazmamis hareketli sahnelerdeki sıkıntıyı. Özellikle film izlemek için aldim fakat biraz hayal kırıklığına uğrattı beni. Günlük kullanim için güzel haber kanalları yada dizi vb. Yazilim gelsede denesek duzelecekmi diye.

Geri
Üst Alt