samsung va panel mb211s ana kartsn: 8272332 900513
VPAZ: 20274160
rica etsem bunun panelini öğrenebilirmiyiz ?
Merhabalar VPAZ:20274160
SN:8280156 901782 panelin samsung mu lg mi olduğunu öğrenebilir miyim çok teşekkürler.
teknovest F fikoloji
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
F fikoloji , Adem Helvacı
LG IPS panelMerhabalar VPAZ:20274160
SN:8280156 901782 panelin samsung mu lg mi olduğunu öğrenebilir miyim çok teşekkürler.
teknovest F fikoloji
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
F fikoloji , Adem Helvacı
BENİM EKRAN İPS Mİ SAMSUNG VO MU
Alalı 1 hafta oldu tv den memnunum 23 temmuz güncellemesini usb den kurdum sonu 4.2 iken 8.1 sürümü oldu birde uygulamaların içindeki ss iptv ana ekrana alabiliyormuyuz
ssiptv ana ekrana atılamaz wevd uygulaması altında çalışmaktadır
BENİM EKRAN İPS Mİ SAMSUNG VO MU
Alalı 1 hafta oldu tv den memnunum 23 temmuz güncellemesini usb den kurdum sonu 4.2 iken 8.1 sürümü oldu birde uygulamaların içindeki ss iptv ana ekrana alabiliyormuyuz
Panal ips mi va mı pekissiptv ana ekrana atılamaz wevd uygulaması altında çalışmaktadır
Bana ips gibi gelmedi 3 nokta parmak dokununca titriyor dalgalanıyor birde direk karşısından renkli kenarlardan yanlardan bakıldığında mat görüntüips panel
Menü 4725 yapıp çıkan resmi paylaşirmisinizBana ips gibi gelmedi 3 nokta parmak dokununca titriyor dalgalanıyor birde direk karşısından renkli kenarlardan yanlardan bakıldığında mat görüntü
Resim yükle dediğimde hep kamera ? işareti çıkıyor telefon dosyalarina giremiyorum yoksa paylasicam kutudakinden bilinmiyormu biri ips demisMenü 4725 yapıp çıkan resmi paylaşirmisiniz
Resim yükle dediğimde hep kamera ? işareti çıkıyor telefon dosyalarina giremiyorum yoksa paylasicam kutudakinden bilinmiyormu
Resim yükle dediğimde hep kamera ? işareti çıkıyor telefon dosyalarina giremiyorum yoksa paylasicam kutudakinden bilinmiyormu
Solda cihazimi ara kismindan telefonunun icinde fotoğraf hangi dosyanin içindeyse secip ekleyebiliyorsun.