farklı platformlara ekleyip link paylaşınızOnu seciyorum daha önce yukarıda resim ekledim seri nosunu atnak icin fakat şimdi cihazınız arayın dediğimde canlı kamera çekimi seçeneği geliyor
farklı platformlara ekleyip link paylaşınızOnu seciyorum daha önce yukarıda resim ekledim seri nosunu atnak icin fakat şimdi cihazınız arayın dediğimde canlı kamera çekimi seçeneği geliyor
Bu tv ye mause bagalanabiliyormu 2 tane bağladım görmedifarklı platformlara ekleyip link paylaşınız
Ben bağladımda sadece internet taryıcısında çalışıyor, başkada işe yaramıyorah biri cvb verse
Yanlış anlamayında bu itiraz niyeKesinlikle katılıyorum ve hatta bundan sonra NU8000 e alternatif bir model ve hatta MARKA araştırmayı da düşünüyorum.
SONY
menü 4725 yapıp çıkan görseli :https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-panel-bilgi-hatti.449/page-229#post-130227 burada paylaşınızmerhabalar. bunun panel bilgisini öğrenebilir miyim acaba?
teşekkürler. tv ye henüz sahip değilim. VPAZ:20274160 SN:9958393 900001 yardımcı olursanız sevinirim.menü 4725 yapıp çıkan görseli :https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-panel-bilgi-hatti.449/page-229#post-130227 burada paylaşınız
Barkodu gördüm, aldınız mı almayı mi düşünüyorsunuzteşekkürler. tv ye henüz sahip değilim. VPAZ:20274160 SN:9958393 900001 yardımcı olursanız sevinirim.
Almayı düşünüyorum.Barkodu gördüm, aldınız mı almayı mi düşünüyorsunuz
Ses konusu menüdeki ayarlar ne ise en fazla o olur.F fikoloji Adem Helvacı hocam merhaba bu tvyi satın aldım. Hangi panel ve anakart var bilgi verir misiniz? Sesi de biraz zayıf gibi geldi. Herhangi bir ayarla biraz olsun düzelebilir mi ne tavsiye edersiniz? Birde bu tv'nin yazılım güncellemesiyle alakalı bilgiler forumda mevcut ise linkini atarsanız çok sevinirim.
panel bilgi hattında panel bilgisini verdimF fikoloji Adem Helvacı hocam merhaba bu tvyi satın aldım. Hangi panel ve anakart var bilgi verir misiniz? Sesi de biraz zayıf gibi geldi. Herhangi bir ayarla biraz olsun düzelebilir mi ne tavsiye edersiniz? Birde bu tv'nin yazılım güncellemesiyle alakalı bilgiler forumda mevcut ise linkini atarsanız çok sevinirim.