smili72
Süper Üye
- 6 Mar 2018
- 1,532
- 52
Televizyonunuz ihrac urunse tgks olmuyor tv modlama ile ekleyebilirsinizTkgs tam olarak nerede ben uydu ayarlarında böyle bir ibare bulamadım tam olarak detay verebilirmisiniz
Televizyonunuz ihrac urunse tgks olmuyor tv modlama ile ekleyebilirsinizTkgs tam olarak nerede ben uydu ayarlarında böyle bir ibare bulamadım tam olarak detay verebilirmisiniz
W w_W_w ;
Evet, sevgili NetCaliber'in dediği gibi ,modlamayla olmaz,zaten seçenek olarak sadece standby var, o da seçimlik görünüyor
Güncellemenin hemen ardından bastıysan yapabilir,daha sonraki zamanlarda da donma yaptımı (saat 16:00'da yazmışsın ,onun için sordum)Dün tkgs guncellemesinden bir süre sonra youtubeye girmek için kısayol tuşuna bastım ekran kararip uzun sure öyle dondu kaldı kumanda ses açma kapama dışında hiçbir on of dahil fonksiyonu çalışmadı kitlendi kaldı ancak fişi çekip taktım öyle kendine geldi sebebi ne olabilir ileride bu durum sıklaşır mı ?!
silinmiş olabilir isterseniz şöyle yapalım :F fikoloji hocam merhaba. Kusura bakma rahatsız ediyorum. Tv dün kuruldu gayet memnunum fakat bugün şunu farkettim ki tkgs güncellemesi sonrası bazı kanal numaraları yok hem hd hem de sd aramalarda. (12, 14, 16 sıraları gibi mesela) Bu bir problem midir, sebebi ne olabilir?
Ben de tkgs guncellemesinden sonra kanal düzenleme bölümünde transfer sil yeniden adlandir gibi düzenleme ikonları ile bir iki kanal kayboldu kanal düzenlemeyi transferi vb nasıl yapiyoruzF fikoloji hocam merhaba. Kusura bakma rahatsız ediyorum. Tv dün kuruldu gayet memnunum fakat bugün şunu farkettim ki tkgs güncellemesi sonrası bazı kanal numaraları yok hem hd hem de sd aramalarda. (12, 14, 16 sıraları gibi mesela) Bu bir problem midir, sebebi ne olabilir?
tkgs kurulumu yaptıktan sonra, tkgs ayarları esek veya otomatikse kapatınız, kanalları sil yerine taşıyı tercih ediniz, olmassa verdiğim kanal tablosunu ilgili linkikteki gibi yapınızBen de tkgs guncellemesinden sonra kanal düzenleme bölümünde transfer sil yeniden adlandir gibi düzenleme ikonları ile bir iki kanal kayboldu kanal düzenlemeyi transferi vb nasıl yapiyoruz
lg ıps panelMerhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum bugün bende bu televizyondan aldım,servis yarın kurulum yapacak, konuyu inceledimde bu ıps-va olayı varmış barkodun resmini ekledim tv hangi panel acaba
Birde kurulum sırasında dikkat etmem gereken şeyler varmı