A101 Hİ-LEVEL 55UHL950 2599 TL

L Çevrimdışı

laumexs

Yeni Üye
4 Mar 2020
6
43
Gölgelenme 50 hz bir cihaz için normal yazılımsal olarak desteklenirse belki azalır ama olmaya devam eder. Yapay hz değeri yüksek olsaydı bunu daha az hissedeceksiniz.

Umarım yazılım desteği devam eder sıkıntılar azalır. Ben kasadan döndüm. İlk yorumlardaki gölgelenme, ghost screen olaylarını duyunca vazgeçtim.

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
MEMC açtım pixellence açtım bide kapanisda göz kırpma logosunu açtım orda baya şeyler vardı blutut 3d falan bilsem hepsini açardım ?konuya gelirsek MEMC kapatınca filmlerde sorun yok gibi gözlemlediğim oluyorsa da eskisi gibi fazla değil maçlarda yine aynı şekilde gölgeler var arada mozaiklenme yine çıkıyor pixellence menüden kapanmiyor sanırım basiyorum sağ ve sola ekran bölünüyor onu nasıl kapatıp aciliyor çözemedim bir tarafta açık bir tarafta kapalı yazıyor anlamadım eskiye göre bir tık iyi gibi oldu sanki TV

Evet o menü de açık kapalı halini gösteriyor yaptığımız değişiklik ile default açık hale geliyor MEMC evet bence düzeltmesi gerekirken görüntüyü hepten bozuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gölgelenme 50 hz bir cihaz için normal yazılımsal olarak desteklenirse belki azalır ama olmaya devam eder. Yapay hz değeri yüksek olsaydı bunu daha az hissedeceksiniz.

Umarım yazılım desteği devam eder sıkıntılar azalır. Ben kasadan döndüm. İlk yorumlardaki gölgelenme, ghost screen olaylarını duyunca vazgeçtim.

Sanırım bu rakamlara daha iyi bir tv bulamayız

Gönül isterdi 100 hz olsun belki ilerde yazılım yenileme hızı için bi çözüm bulunur yoksa eldeki malzemeyle devam :)

F Çevrimdışı

Ferh@t 

Aktif Üye
7 Mar 2020
133
39
Birde şu olaydan rahatsız oluyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi TV yi her kapatıp açınca smart menüsünden açılıyor kaldığı kanaldan açılması gerekmiyor mu yoksa bu TV nin ozelligimi bole

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
ayarlar-sistem den daha fazlası diyerek devam edip, açılış seçeneklerini değiştiremiyor musunuz?

A Çevrimdışı

arsntn

Yeni Üye
17 Ocak 2020
19
36
Hayırlı geceler herkese. Bu ekranın alt tarafındaki koyuluk normalmi bana biraz fazla bişey var gibi geldi ama yoksa daha kurulum aşamasında diyemi öyle görünüyor

20200315_0114498655c63971514503.jpg

A Çevrimdışı

arsntn

Yeni Üye
17 Ocak 2020
19
36
kurulum bitince öyle görünmüyor normal şimdi teşekkürler

Bu tvye telefonu nasıl bağlıycam yani telefon ekranı tvden görünüyormu yoksa sadece youtubeden video açıp onumu gönderebiliriz herhangi bir film sitesinden film açıp tvden izleyebilirmiyiz. Yoksa bi program falanmı lazım.

M Çevrimdışı

mertcanaslann

Yeni Üye
9 Mar 2020
7
29
kurulum bitince öyle görünmüyor normal şimdi teşekkürler

Bu tvye telefonu nasıl bağlıycam yani telefon ekranı tvden görünüyormu yoksa sadece youtubeden video açıp onumu gönderebiliriz herhangi bir film sitesinden film açıp tvden izleyebilirmiyiz. Yoksa bi program falanmı lazım.
Kaynaklardan wireless displayi seçerseniz telefondan görüntüyü aktarabilirsiniz

A Çevrimdışı

arsntn

Yeni Üye
17 Ocak 2020
19
36
Kaynaklardan wireless displayi seçerseniz telefondan görüntüyü aktarabilirsiniz
Oraya girdim ama telefondada bi uygulama olması lazım herhaldr googşr playda bir sürü uygulama var ama saçma sapan, rrklam dolu vr tv görünmüyor. Kendi uygulaması yokmu acaba vestel veya hi level olarak. Y da siz o menüye girdikten sonra hangi adımları izliyorsunuz

B Çevrimdışı

BİL&SAM

Yeni Üye
8 Mar 2020
22
52
Devam edin normal
Kurulum bittikten sonra menu 4725 ten di
Oraya girdim ama telefondada bi uygulama olması lazım herhaldr googşr playda bir sürü uygulama var ama saçma sapan, rrklam dolu vr tv görünmüyor. Kendi uygulaması yokmu acaba vestel veya hi level olarak. Y da siz o menüye girdikten sonra hangi adımları izliyorsunuz
Telefondaki kaplosuz projeksiyon eya ekran paylaşımı gibi akıllı telefonlarda kısa yol tuşu ile tv yi eşleştireceksiniz tel in marka ve modeline göre netten kontrol edin telefonunuzda o özellik olup olmadığını

G Çevrimdışı

gkhn08 

Aktif Üye
13 Mar 2020
78
33
Bu model icin MEMC ve Pixellance ozelliklerini açma konusunda yardimci olurmusunuz? 49uhl650 videosunu izledim fakat bu tv icin uygun profil dosyasi mevcutmudur? Yardim edenlere simdiden cok tesekkurederim.
@Ado F fikoloji

U Çevrimdışı

ulucihan

Yeni Üye
7 Mar 2020
20
43
ıps, va görecelidir.
ben oturma odasında ıps, film odamda va panel kullanırdım.
ikiside farklıdır ikiside kullanım amacına göre güzeldir :)

"fikoloji" hocam benim oturma odam aynı zamanda film odam. kullanım özelliklerim netflix ve playstation, tv izleme açım ise, ben tv karşısında hanım ise 45 derecelik açıda, bu durumda hangi paneli tercih etmeliyim kararsız kaldım, ips panelin renklerinin va panele göre mat olduğu, va panelde ise yan açılardan izlendiğinde görüntü kaybı olduğu söyleniyor, anlayacağın kafam karışmış durumda, saygılar.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt