A101 Hİ-LEVEL 55UHL950 2599 TL

B Çevrimdışı

BİL&SAM

Yeni Üye
8 Mar 2020
22
52
Arkadaşlar kanal listesinde bazı rakamlar yok mesela resimdeki gibi12 14 yok mesela bu rakamlara da kanal aktarıyorum tkgs yi de kapattığım halde çözemedim

15841379543735943677781253155167.jpg

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Arkadaşlar kanal listesinde bazı rakamlar yok mesela resimdeki gibi12 14 yok mesela bu rakamlara da kanal aktarıyorum tkgs yi de kapattığım halde çözemedim

15841379543735943677781253155167.jpg

TV kanallarını eksik numaralara göre taşıyın. Normal bir durum, kendisi sıralamıyor maalesef.
Toplu taşıma yaparak eksik numara ne ise ona veya bir ardına taşıyın. Böyle böyle düzeltirsiniz.
Zaten kimse 400-500 kanala göz atmıyordur, işinize yarayanları kısa sürede halledebilirsiniz muhtemelen. :hihi

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Uydudan aldığı saat sürekli yanlış manuel düzeltiyorum yine değişiyor bunun için bildiğiniz bir çözüm varmıdır

F Çevrimdışı

Ferh@t 

Aktif Üye
7 Mar 2020
133
39
Forumda konusu var memc den önce core güncellemesi yaptım daha sonra pixellence ve memc aktif ettim

Core güncelleme yapmadan önce test yapmadığım için güncellemenin neler getirdiğini bilmiyorum

Su anda yeterli bir performansa sahip oldu
Hocam o zaman sole yapım madem MEMC az çok işe yaramış core güncellemesi yapmayip direk MEMC ve pixellence aktif edim bakalım fark olucakmi fakat bunları nasıl yapacağımı bilmiyorum forumda nerde konusu var MEMC ve pixellence aktif etme adem hocanın bir videolu anlatımı var omudur acaba

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Hocam o zaman sole yapım madem MEMC az çok işe yaramış core güncellemesi yapmayip direk MEMC ve pixellence aktif edim bakalım fark olucakmi fakat bunları nasıl yapacağımı bilmiyorum forumda nerde konusu var MEMC ve pixellence aktif etme adem hocanın bir videolu anlatımı var omudur acaba

Sanirim güncellemeden geri dönemiyorum

pixellence evet adem hocanın videosundan yaptım aynı toolbox ile moviesense memc aktif ettim birde Custom boot Logo aktif ettim

Baska şeyleri de denedim ama onlar gelmiyor SMART menüye tivibu Vs

Aynı anakart ve panele sahip olan bir vestel tv nin yazılımını atsak daha iyi sonuçlar alabilirmiyiz bilmiyorum illaki bu tv de vestel markalı kardeşlerine göre kapalı bişeyler hala vardır

F Çevrimdışı

Ferh@t 

Aktif Üye
7 Mar 2020
133
39
Sanirim güncellemeden geri dönemiyorum

pixellence evet adem hocanın videosundan yaptım aynı toolbox ile moviesense memc aktif ettim birde Custom boot Logo aktif ettim

Baska şeyleri de denedim ama onlar gelmiyor SMART menüye tivibu Vs

Aynı anakart ve panele sahip olan bir vestel tv nin yazılımını atsak daha iyi sonuçlar alabilirmiyiz bilmiyorum illaki bu tv de vestel markalı kardeşlerine göre kapalı bişeyler hala vardır
Ok bende eve gecince su dediklerini bi aktif edelim bakalım bir degisiklik olucakmi bu yazılım işlerinden falan pek anlamam ama mecruben risk Alicam insallah yapabilirim ?çünkü gerçekten insanı rahatsız edecek derecede bazen bulanık bazende golgelenme oluyor

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Ok bende eve gecince su dediklerini bi aktif edelim bakalım bir degisiklik olucakmi bu yazılım işlerinden falan pek anlamam ama mecruben risk Alicam insallah yapabilirim ?çünkü gerçekten insanı rahatsız edecek derecede bazen bulanık bazende golgelenme oluyor

Yapın yapın 5 dk lik bi işlem de elde alışınca daha kolay oluyor

1 hafta da bu kadar ilerleme kaydettik yeni güncellemelerle daha iyi şeyler çıkacaktır diye düşünüyorum heleki forumda okuduğum kadarıyla vestel bu mb230 anakarta geçeli daha yeni olmuş illaki bişeyler çıkacaktır

F Çevrimdışı

Ferh@t 

Aktif Üye
7 Mar 2020
133
39
Yapın yapın 5 dk lik bi işlem de elde alışınca daha kolay oluyor

1 hafta da bu kadar ilerleme kaydettik yeni güncellemelerle daha iyi şeyler çıkacaktır diye düşünüyorum heleki forumda okuduğum kadarıyla vestel bu mb230 anakarta geçeli daha yeni olmuş illaki bişeyler çıkacaktır
MEMC açtım pixellence açtım bide kapanisda göz kırpma logosunu açtım orda baya şeyler vardı blutut 3d falan bilsem hepsini açardım ?konuya gelirsek MEMC kapatınca filmlerde sorun yok gibi gözlemlediğim oluyorsa da eskisi gibi fazla değil maçlarda yine aynı şekilde gölgeler var arada mozaiklenme yine çıkıyor pixellence menüden kapanmiyor sanırım basiyorum sağ ve sola ekran bölünüyor onu nasıl kapatıp aciliyor çözemedim bir tarafta açık bir tarafta kapalı yazıyor anlamadım eskiye göre bir tık iyi gibi oldu sanki TV

Geri
Üst Alt