Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nin ağabeyi yani Mb230 serisi, lakin bu panele özel bana mı denk geldi? umarım öyle değilde geneli öyle çıkar samsun ve lg modellerinin amoled modellerinde bile böylesine bir görüntü kalitesi görmedim çok çok iyi renk canlılık doğallık ne dersen 10 numara. çünkü bundan yaklaşık 3 ay önce
olan da aldım 2 saat test ettikten sora geri iade etmiştim, 3wifisi modemin yanından bile full çekmiyordu keza renkler doğallık canlılık açısından Hİ-LEVEL 55UHL950 eline su bile dökemez. saygılar hayırlı geceler.
Bu akşam muhafızı izlerken 3. Sezon 2. Bölüm 25:15 den sonra gelen sahnede Memc yüksek iken çamur gibi oluyor duvar görüntüsü Memc kademesini düşürdükçe görüntü düzeyor Memc kapalı iken nerdeyse hatasıza yakın hale geliyor
Özellikle izlediğim bölümleri tekrar izledim Memc açmadan önceki kusurları göremedim Son 3 bölümü izledim hatalı bir görüntü oluşmadı
Yüksek orta düşük kapalı komutlarını yanlış algılıyor olabilir mi ama menüye gelmesiyle bi işe yaradığı kesin yüksek yapınca görüntü kötülesiyor
merhaba aldığım 49 inç te
1: wifi sorunu vardı modemin yanına kurdum tvyi 2 çubuk çekiyordu.
2:uydu tüner'i sorunluydu bazen kanal buluyordu bazen de aynı kanalı gelmiyordu
3: bunların yanı sıra görüntü de tatminkar gelmemişti.
panel olayına gelecek olursak @adem hocanın barcodlar üzerinden verdiği cavapların bir çoğu va paneldi.
merhaba aldığım 49 inç te
1: wifi sorunu vardı modemin yanına kurdum tvyi 2 çubuk çekiyordu.
2:uydu tüner'i sorunluydu bazen kanal buluyordu bazen de aynı kanalı gelmiyordu
3: bunların yanı sıra görüntü de tatminkar gelmemişti.
panel olayına gelecek olursak @adem hocanın barcodlar üzerinden verdiği cavapların bir çoğu va paneldi.
Görüntü kalitesi çok iyi bu kadar beklemiyordum açıkçası Vestel karışık panel üretim yapıyormuş genelde bendeki hangisi bilmiyorum açıkçası merak edip baktirmadim muazzam bir görüntüsü var smart tarafı yine aynı şekil çok iyi işlem yapıyor uygulamalar arası geçiş falan kasma donma reset leme olayı falan yok çok iyi web browser için vestelin tarayıcılarından millet şikayetçi genelde fakat bunda ole degil şak diye açıyor siteleri film sitelerine girip rahatlıkla film izleniyor 1080p kalitesinde çok güzel bir görüntü veriyor fakat bu golgelenme olayı maalesef bendede var özelliklerde spor kanallarında bariz şekilde belli ediyor ustadlardim yardım bekliyoruz takipteyim konuyu
Arkadaşlar 1 haftadir araştırıyorum bazi kafama takilan konular var
1-malzeme kalitesi nasıl (bende hi-level 32 inc var,tv yi elinize aldiginizda kesinlikle hic kalite hissi yok ), acaba bu tv de 32 inc gibi mi kalite olarak
2- kutusunda uhd uydu alici yazıyor, TRT 4k yi açıyor mu,açıyor ise tatminkar mı?
3-flash bellekden 4k Film oynatıyor mu,oynatıyor ise görüntü tatmin edici mi yoksa kalite düşük mu?
Simdiden cok teşekkür ederim
Arkadaşlar 1 haftadir araştırıyorum bazi kafama takilan konular var
1-malzeme kalitesi nasıl (bende hi-level 32 inc var,tv yi elinize aldiginizda kesinlikle hic kalite hissi yok ), acaba bu tv de 32 inc gibi mi kalite olarak
2- kutusunda uhd uydu alici yazıyor, TRT 4k yi açıyor mu,açıyor ise tatminkar mı?
3-flash bellekden 4k Film oynatıyor mu,oynatıyor ise görüntü tatmin edici mi yoksa kalite düşük mu?
Simdiden cok teşekkür ederim
Malzeme kalitesi orta diyelim mesela prize takılan fiş kısmı hiç beğenmedim eski radyolar vardiya takarsın aynı onlar gibi kalınca sağlam bisiler olabilirdi ikinci soruna gelirsek kendi uydu alıcısı 4 k destekli TRT 4k yi açıyor son soruna gelirsek flaş bellek denemedim henüz YouTube den falan 4k videoları falan akıcı şekilde açıyor ama
Malzeme kalitesi orta diyelim mesela prize takılan fiş kısmı hiç beğenmedim eski radyolar vardiya takarsın aynı onlar gibi kalınca sağlam bisiler olabilirdi ikinci soruna gelirsek kendi uydu alıcısı 4 k destekli TRT 4k yi açıyor son soruna gelirsek flaş bellek denemedim henüz YouTube den falan 4k videoları falan akıcı şekilde açıyor ama
Bu akşam muhafızı izlerken 3. Sezon 2. Bölüm 25:15 den sonra gelen sahnede Memc yüksek iken çamur gibi oluyor duvar görüntüsü Memc kademesini düşürdükçe görüntü düzeyor Memc kapalı iken nerdeyse hatasıza yakın hale geliyor
Özellikle izlediğim bölümleri tekrar izledim Memc açmadan önceki kusurları göremedim Son 3 bölümü izledim hatalı bir görüntü oluşmadı
Yüksek orta düşük kapalı komutlarını yanlış algılıyor olabilir mi ama menüye gelmesiyle bi işe yaradığı kesin yüksek yapınca görüntü kötülesiyor
ben de memc menüsünü benim tvye eklmeye açlışıyorum. sırf "kapalı" hale getirmek için. daha yumuşak bir motion sağlıyor bana göre bu tip özellikleri kapalı yapmak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bendeki toshiba üzerinden değerlendirmem şudur ki; sabit resimde on numara beş yıldız vestel ürünleri. nesne veya insan hareketlerinde ise deli ediyor.