A101 Hİ-LEVEL 55UHL950 2599 TL

eediz Çevrimdışı

eediz 

Aktif Üye
5 Mar 2020
336
[SUP]Bende kurulumu kendim yaptım ölü Pixel vs çıkmadı[/SUP]

[SUP]bu rakamlara daha iyi bişey olmazdı herhalde görüntü de bozulma da olsa tatmin ediyor birde bizim izleme mesafemiz çok düşük 49" bile yeterli olurmuş [/SUP]
Hocam foto paylaşabilir misiniz? Ayaklarını merak ediyorum. Nasıl duruyor.

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
1584018888460-1195519422.jpg

Ayakları dursun diye yapmışlar :) çok da kötü değil ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5 dk oldu upload edeli

PICASSO_QUI_V.0.43.6_Core yazılım.zip (206.13 MB) bu dosyayımı yükleyeceğiz daha önceden test edildi mi tv elimizde kalmasın :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
1584018888460-1195519422.jpg

Ayakları dursun diye yapmışlar :) çok da kötü değil ama

PICASSO_QUI_V.0.43.6_Core yazılım.zip (206.13 MB) bu dosyayımı yükleyeceğiz daha önceden test edildi mi tv elimizde kalmasın :)
test etmedim sorun olacağını sanmam, orjinal yazılımdır.

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Güncellemeyi yaptım gözle görülür bir değikilik göremedim

Pixellence aktif ettim tv de uydu yayınlarında görüntü biraz düzeldi gibi bu demo yazanın full modu yokmudur :) birde kapatma açma için tekrar flash bellek gerekiyor sanırım

Son düzenleme:
bladerock Çevrimdışı

bladerock

Yeni Üye
9 Mar 2020
13
29
Panelin hasarlı olma riskini aldım (Kutuda hasarlı olacağına dair bir emare yoktu.) ve TV’yi kurdum. Bir sıkıntı görmedim. Uydu yayınlarına bağlamadım çünkü kablom yok ancak internete bağlayıp denediğimde herhangi bir sıkıntı görmedim. Beyaz ekranda 4 köşede eşit kararmalar var. Açılar güzel, Youtube gayet akıcı, hareketli videolarda korktuğum kadar ghosting yok fakat fiyat düzeyini belli ediyor bu konuda. Sorunuz varsa yanıtlayabilirim, değerli görüşleriniz için teşekkür ederim ben gayet memnun kaldığımı söyleyebilirim.

41301C35-DE44-4B67-B122-50EFBB31443A.jpg

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Nasıl olsa kurcaladık üstüne birde boot Logo animasyon açtım şu an için ekleme yapamadım boyut veya dosya adı sıkıntısı var sanırım tivibu menüsü nu toolbox la true yaptım ama o gelmedi sanırım içinde uygulama yüklü değil pvr modunu açtım taktığım Flash belleğe dosyaları oluşturuyor ama kayıt nerden yaptıracağım onu bilmiyorum timeshift bulamadım bu aksam kurcalamaya devam

S Çevrimdışı

Shadow60

Aktif Üye
17 Eyl 2018
111
26
Nasıl olsa kurcaladık üstüne birde boot Logo animasyon açtım şu an için ekleme yapamadım boyut veya dosya adı sıkıntısı var sanırım tivibu menüsü nu toolbox la true yaptım ama o gelmedi sanırım içinde uygulama yüklü değil pvr modunu açtım taktığım Flash belleğe dosyaları oluşturuyor ama kayıt nerden yaptıracağım onu bilmiyorum timeshift bulamadım bu aksam kurcalamaya devam
Kurcalarken dikkat edin
En önemlisi orijinal profil dosyalarınızı saklayın

Geri
Üst Alt