ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Ben va
Hocam şu dediğiniz golgelenme olayı insanı rahatsız edecek derecede belli ediyormu bende ayirttim hatta a101 deki eleman bugün aradı kesin aliyormusun ona göre kimseye vermim dedi verme Alican dedim yanlız şu dediğiniz sorun aklıma takıldı kodlama falan diyorlar ama o işlerden hiç anlamam açıkçası kararsız kaldım ama bu saatten sonra dönmekte olmaz adama alicaz dedik artık TV ye güncelleme gelirmi acaba ilerde
Çok hareketli kötü yayınlarda bariz rahatsızlık veriyor
Netflix ve youtube da biraz daha görmezlikten geliyorsun öyle diyeyim
Geriye kalan konularda zaten premium beklentim yoktu tv den 4k Netflix youtube yapalım diye aldık
10 yıllık samsung 40d5000 de böyle şikayet etmedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet arkadaşlar son kararımız nedir? Olumlu ve olumsuz kullanıcı, bilir kişi yorumları nedir? Sıkıntılı olan yanları nedir? Almaya değer mi? Gölgelenme ve sıkıntı yaşanan yanları nelerdir? Yarın ona göre alabilirim.
Aslında elimde 2009 senesinde aldığım 42'' KDL4000 sony var. 55'' almak istiyorum. İnternet video ve dizi sitelerinde izlemek için istiyorum. Ayrıca Turksat, Astra çanağım var. 4K arada bakıyorum. HD ve SD Tv yayınlarına bakıyorum. Tv box kullanıyordum ama tv de tv box geçmek ve bazen dizi sitelerinde izlerken açmam gibi nedenlerden dolayı direkt smart özelliklerini kullanmak istediğim için almak istiyorum. Ufaklık youtube izliyor. Film ve Tv izlerken hareketli sahnelerde sıkıntı yaşarsam almanın anlamı kalmıyor.
Elimde HD uydu alıcım var. Bunu bağlarsam kendi tv tunerından daha iyimi olur. Daha fazla performans alır mıyım.
Bu konularda hayal kırıklığı yaşayacaksam hiç bulaşmayım.
Aslında istediğim Sony KD-55XF7596 ya da KD-55XG8096 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED Televizyon ama fiyat olarak 5200 lira neredeyse 2 katı fiyatı var. Kampanya ile bunu mu beklemeliyim.
Eve gelen misafire kocaman tv si var dedirtecek tv henüz konsol ile deneyemedim çok iyi bir performans sunacağını düşünmüyorum yeni tv deniyor yazılım da ne zaman gelir bilinmiyor okuduğum kadarıyla alacağınız yerde imkan var ise kutudan çıkartıp en azından usb bellekten bir film oynatın
En doğru testi kendinize göre bu sekilde yaparsınız