E
esrarengiz3446
Yeni Üye
- 31 Ocak 2020
- 30
- 40
Evet o özellik neye yariyorBu özellik görünmüyor sen de bu yeni satışa çıkacak olan 55 inçlik model mi?
Evet o özellik neye yariyorBu özellik görünmüyor sen de bu yeni satışa çıkacak olan 55 inçlik model mi?
Titremeyi önleyen bir özellik kamera sağa sola hareket ettiğinde ve altyazı giderken titremeden hareket ediyorEvet o özellik neye yariyor
dediginiz Sorun var. Belki sonra güncellemeyle duzelirTitremeyi önleyen bir özellik kamera sağa sola hareket ettiğinde ve altyazı giderken titremeden hareket ediyor
Bu özelliğin anakart üzerindeki harici Bir işlemci ile gerçekleştiği konusunda bilgiye internet üzerinde ulaştığımı hatırlar gibiyim yanılmıyorsam eğer anakartınıza bu işlemci eklenmiş ise güncelleme ile ya da modlama ile halledebilirsiniz anakartınız da bu işlemci yok ise yapacak bir şey olduğunu zannetmiyorum benim 43u 9500 ün anakartı mb230 sizinkinin anakartı hakkında bilginiz mevcut mu?dediginiz Sorun var. Belki sonra güncellemeyle duzelir
Aynı işlemci mb230Bu özelliğin anakart üzerindeki harici Bir işlemci ile gerçekleştiği konusunda bilgiye internet üzerinde ulaştığımı hatırlar gibiyim yanılmıyorsam eğer anakartınıza bu işlemci eklenmiş ise güncelleme ile ya da modlama ile halledebilirsiniz anakartınız da bu işlemci yok ise yapacak bir şey olduğunu zannetmiyorum benim 43u 9500 ün anakartı mb230 sizinkinin anakartı hakkında bilginiz mevcut mu?
Samsung da automotion plus LG de Turumotion olarak geçen bu özellik anakart a eklenmiş harici Bir işlemci ile gerçekleşmekte bir araştırın bakalım güncelleme ile ya da modlama ile bu özellik aktif hale getirilebilir miAynı işlemci mb230
? bilen varsa yazsın bizde öğrenmiş oluruzSamsung da automotion plus LG de Turumotion olarak geçen bu özellik anakart a eklenmiş harici Bir işlemci ile gerçekleşmekte bir araştırın bakalım güncelleme ile ya da modlama ile bu özellik aktif hale getirilebilir mi
Tv yi az önce aldım. a101 e gidince tv varmı diye sordum var dediler.satış yapıyormusunuz diye sorunca bir yeri arayıp onay verilince satın aldım.HOCAM 12 MARTTAN ÖNCE SATIŞ YAPILMIYOR DENİLİYOR SİZ NASIL ALDINIZ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
A101 DEN Mİ ALDINIZ 12 MARTTAN ÖNCE SATIŞ YAPAMIYORUZ DİYORLAR SİZ NASIL ALDINIZ?
Altyazı gecerken titreme yapmıyorduTitremeyi önleyen bir özellik kamera sağa sola hareket ettiğinde ve altyazı giderken titremeden hareket ediyor
Hayırlı olsun belki de sizin cihazda bu özellik açıktır ekran gelişmiş ayarlar da MEMC kontrol edip bilgilendirir misiniz? Sonuç itibarı ile Vestel karışık üretim yapıyorTv yi az önce aldım. a101 e gidince tv varmı diye sordum var dediler.satış yapıyormusunuz diye sorunca bir yeri arayıp onay verilince satın aldım.
Altyazı gecerken titreme yapmıyordu
Evde değilim şu an eve gider gitmez bakarımHayırlı olsun belki de sizin cihazda bu özellik açıktır ekran gelişmiş ayarlar da MEMC kontrol edip bilgilendirir misiniz? Sonuç itibarı ile Vestel karışık üretim yapıyor
Fikoloji dostum peki modlama ile açılabilir mi anakartı aynı bizim 43 u 9500 gibi mb230 olduğunu söylüyorlar arkadaşlarMemc bu cihazda yok
Doğrudur kart mb230Fikoloji dostum peki modlama ile açılabilir mi anakartı aynı bizim 43 u 9500 gibi mb230 olduğunu söylüyorlar arkadaşlar
Hocam gürültü azaltmayı kapatıp bir dener misin hareketli sahnelerde yine takılma yapacak mı