A101 Hİ-LEVEL 55UHL950 2599 TL

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Doğrudur kart mb230
Bu zamana kadar kendi TV ne bile modlama yapmadığım için modlama konusjnda bilgim yok ?
Ben şöyle düşünüyorum olsaydı MEMC özelliğini Vestel neden aktif etmesin ki ve ayrıca anakartın üzerinde bu işlemi gerçekleştiren harici Bir işlemci ile bu özellik uygulanıyor bütün mb230 anakartlara MEMC işlemcisi yerleştirilmemiş olabilir Vestel zaten uyguna satmaya çalışıyor ekonomik cihazlar bunlar

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Ben şöyle düşünüyorum olsaydı MEMC özelliğini Vestel neden aktif etmesin ki ve ayrıca anakartın üzerinde bu işlemi gerçekleştiren harici Bir işlemci ile bu özellik uygulanıyor bütün mb230 anakartlara MEMC işlemcisi yerleştirilmemiş olabilir Vestel zaten uyguna satmaya çalışıyor ekonomik cihazlar bunlar
Bu konu anca modlama ile denenebilir kimi mb230 karda USB azaltıp çoğaltabiliyorlar, hdmı azaltıp çoğaltabiliyorlar, dediğiniz gibi eğer farklı bir işlemci ile bu kontrol ediyorsa değişkenlik olabilir. Ama bunun için farklı işlemci gerekmiyorsa forumda olduğu gibi , PVR var ama modalama ile açılıyor, pixelence var ama modlama ile açılıyor diyebiliriz ?

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Bu konu anca modlama ile denenebilir kimi mb230 karda USB azaltıp çoğaltabiliyorlar, hdmı azaltıp çoğaltabiliyorlar, dediğiniz gibi eğer farklı bir işlemci ile bu kontrol ediyorsa değişkenlik olabilir. Ama bunun için farklı işlemci gerekmiyorsa forumda olduğu gibi , PVR var ama modalama ile açılıyor, pixelence var ama modlama ile açılıyor diyebiliriz ?
Evet vestel MEMC Adını verdiği bu teknolojiyi ek işlemci kullanarak uyguladığını sitesinde bir modeli için açıklamış

Screenshot_20200310-215909.png

S Çevrimdışı

Shadow60

Aktif Üye
17 Eyl 2018
111
26
M Çevrimdışı

mudanyali137

Yeni Üye
5 Mar 2020
14
39
Şu anda bu tv den internetten kendi tarayıcısından film izliyorum.evde internet olmadığından telefonun internetini paylaştım.gayet güzel film izleniyor.

A Çevrimdışı

aslanenver

Yeni Üye
10 Mar 2020
8
39
selamun aleykum arkadaşlar, foruma yeni üye oldum.

Televizyon tavsiyeleri ve incelemeleri ile alakalı videolar izlerken siteden haberim oldu ve kayıt oldum.

incelemler için adem helvacı abiye teşekkür ederim

konu açma şansım olmadı.
tavsiyenizi merak ediyorum doğru yere mi yazıyorum onu da bilmiyorum.

Bunun haricinde regal 50r750u diye bir model de var.

bütçe olarak 2500 max çıkabilirm yada 100 tl daha fazla

usb üzerinden 4k içerik film izlerim, youtube kullanırım. telefonda ki görüntüyü tvye aktararak da kullanmak istiyorum.

belki ileri de android box alarak da ip tv özelliğinden istifade ederim.
browser üzerinden durumagöre film de izleyebilirim.

aşağı yukarı kullanım şeklim bu.

Hangi modeli önerirsiniz ?

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Son alanlarda durum nasıl

Konu aktif kalırsa sorunlara çözüm bulunabilir diye düşünüyorum

F Çevrimdışı

Ferh@t 

Aktif Üye
7 Mar 2020
133
39
Ben va
Son alanlarda durum nasıl

Konu aktif kalırsa sorunlara çözüm bulunabilir diye düşünüyorum
Hocam şu dediğiniz golgelenme olayı insanı rahatsız edecek derecede belli ediyormu bende ayirttim hatta a101 deki eleman bugün aradı kesin aliyormusun ona göre kimseye vermim dedi verme Alican dedim yanlız şu dediğiniz sorun aklıma takıldı kodlama falan diyorlar ama o işlerden hiç anlamam açıkçası kararsız kaldım ama bu saatten sonra dönmekte olmaz adama alicaz dedik artık TV ye güncelleme gelirmi acaba ilerde

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
243
36

Televizyon tavsiyeleri ve incelemeleri ile alakalı videolar izlerken siteden haberim oldu ve kayıt oldum.

konu açma şansım olmadı.

usb üzerinden 4k içerik film izlerim, youtube kullanırım. telefonda ki görüntüyü tvye aktararak da kullanmak istiyorum.

konu açma şansım olmadı.

Bu tv işinizi görecektir. Sadece usb si 3.0 değil 4k yüksek boyutlu filmleri oynatma da sıkıntı olabilir onu da Android box ile çözersiniz.

L Çevrimdışı

laumexs

Yeni Üye
4 Mar 2020
6
43
Evet arkadaşlar son kararımız nedir? Olumlu ve olumsuz kullanıcı, bilir kişi yorumları nedir? Sıkıntılı olan yanları nedir? Almaya değer mi? Gölgelenme ve sıkıntı yaşanan yanları nelerdir? Yarın ona göre alabilirim.

Aslında elimde 2009 senesinde aldığım 42'' KDL4000 sony var. 55'' almak istiyorum. İnternet video ve dizi sitelerinde izlemek için istiyorum. Ayrıca Turksat, Astra çanağım var. 4K arada bakıyorum. HD ve SD Tv yayınlarına bakıyorum. Tv box kullanıyordum ama tv de tv box geçmek ve bazen dizi sitelerinde izlerken açmam gibi nedenlerden dolayı direkt smart özelliklerini kullanmak istediğim için almak istiyorum. Ufaklık youtube izliyor. Film ve Tv izlerken hareketli sahnelerde sıkıntı yaşarsam almanın anlamı kalmıyor.

Elimde HD uydu alıcım var. Bunu bağlarsam kendi tv tunerından daha iyimi olur. Daha fazla performans alır mıyım.

Bu konularda hayal kırıklığı yaşayacaksam hiç bulaşmayım.

Aslında istediğim Sony KD-55XF7596 ya da KD-55XG8096 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED Televizyon ama fiyat olarak 5200 lira neredeyse 2 katı fiyatı var. Kampanya ile bunu mu beklemeliyim.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt