A101 Hİ-LEVEL 55UHL950 2599 TL

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
242
36
Vestel in yani hi level in smartı beni olumlu anda şaşırttı. Tüm uygulamalar stabil çalışıyor. Android olsa bu kadar stabil olmazdı. Ram yetersizliğinden şişerdi bir süre sonra. Apple misali uygulamalar vestel in arayüzüne özel hazırlandığı için her şey stabil.

bladerock Çevrimdışı

bladerock

Yeni Üye
9 Mar 2020
13
29
Ben de bugün 55UHL950’yi aldım ancak mağazada açıp kontrol etmeme izin vermediler. Servisi arayın onlar açacak dediler :( . Şimdi bir de servis ücreti ekleyip servis bekleyecem.

bladerock Çevrimdışı

bladerock

Yeni Üye
9 Mar 2020
13
29
kurulunca foto atabilir misiniz? Ayakları çok çirkin gibi geliyor bana
Tabii atarım. Umarım servis kısa sürede gelir. Açıkçası hareketli sahnelerde gölgelenme yaptığından bahsediyorlar, bu beni daha çok düşündürüyor. Bunu almasam 55U9500 alacaktım, o da gölgelenme yapar diye düşündüğüm için bunu aldım.

M Çevrimdışı

mudanyali137

Yeni Üye
5 Mar 2020
14
39
kurulunca foto atabilir misiniz? Ayakları çok çirkin gibi geliyor bana

20200310_202746dc71b0bb7df3f323.jpg

bladerock Çevrimdışı

bladerock

Yeni Üye
9 Mar 2020
13
29
Kutuyu açarken video ya çek. Kurulumu çok kolay servis ücreti ödeme boşuna
Hesaplı olsun diye aldığım televizyona duvara kurulum için 170 tl para istiyorlar. Eğer normal kurulum olursa 120 tl. Bana çok fazla geldi ama eğer ölü piksel olursa veya panel kırık olursa diye korkuyorum napacam bilemedim. Kurulumunu ben yaparım sıkıntı yok ama yukarda yazdıklarım düşündürüyor beni...

M Çevrimdışı

mudanyali137

Yeni Üye
5 Mar 2020
14
39
Hesaplı olsun diye aldığım televizyona duvara kurulum için 170 tl para istiyorlar. Eğer normal kurulum olursa 120 tl. Bana çok fazla geldi ama eğer ölü piksel olursa veya panel kırık olursa diye korkuyorum napacam bilemedim. Kurulumunu ben yaparım sıkıntı yok ama yukarda yazdıklarım düşündürüyor beni...
Panel kırık olursa sıkıntı.ben riskmaldım kutuyu kendim açıp kurulumu yaptım.ölü piksel falan yok.120 tl çok para

F Çevrimdışı

Ferh@t 

Aktif Üye
7 Mar 2020
133
39
Ben duvara astirdim 80 TL toplamda 60 TL kurulum 20 TL de askı aparatı için seninki neden o kadar fiyat istiyor bu servisler konuma goremi para talep ediyor anlamadım eğer duvara astirmiycaksan kendin kur ben duvara kurduracagim için mecburen servis çağırdım TV işlerini yapan birine sordum 50 TL istedi ona vereceğime 80 TL servise vermek daha cazip geldi

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
[SUP]Bende kurulumu kendim yaptım ölü Pixel vs çıkmadı[/SUP]

[SUP]bu rakamlara daha iyi bişey olmazdı herhalde görüntü de bozulma da olsa tatmin ediyor birde bizim izleme mesafemiz çok düşük 49" bile yeterli olurmuş [/SUP]

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
mb230 Picasso yani hi level güncel yazılımı forumumuza eklenmiştir.

Son düzenleme:
eediz Çevrimdışı

eediz 

Aktif Üye
5 Mar 2020
336
Tabii atarım. Umarım servis kısa sürede gelir. Açıkçası hareketli sahnelerde gölgelenme yaptığından bahsediyorlar, bu beni daha çok düşündürüyor. Bunu almasam 55U9500 alacaktım, o da gölgelenme yapar diye düşündüğüm için bunu aldım.
Hocam o da Vestel sonuçta. Bir çok kişi birebir aynı olduğunu söylüyor. O yüzden çok iyi yapmışsınız bence. Vestel regal toshiba alacağıma hi-level alırım kesinlikle. Keşke bütçe Philps'e yetse ama yok.

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
mb230 Picasso yani hi level güncel yazılımı forumumuza eklenmiştir.

o konuya baktım hala eski gibi duruyor son güncellenme şubat ayı

Geri
Üst Alt