A101 Hİ-LEVEL 55UHL950 2599 TL

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Açılış resmini 1920x1080 dosya ismini vestel yapınca yükledi 1 2 sn ekranda kalıyor resim atınca açılma hızında yavaşlama oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Donanım olarak var mı bilmiyorum ama sw Profile de Movie Sense aktif edince memc menüsü geldi
İzlenimleri aktarmaya devam edeceğim
1584032414080-1725818717.jpg

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

enzoferrari

Yeni Üye
29 Ağu 2018
8
40
Ne yazikki cikmiyor ilk sayfada bilgi mevcuttur, eğer alacaksanız servisten değil , Universal sağlam demir döküm bir duvar aparatı alınız. Servis plastik biraz dandik takıyor. Tabi bu servisin değil vestelin orjinal aparatı servislik durum yok ?

teşekkürler vestelin kendi aparatlarıysa tek kademeli plastik olanlar galiba.
ben de aparat götürecektim eve giderken o yüzden sordum. tekrar teşekkürler.

L Çevrimdışı

laumexs

Yeni Üye
4 Mar 2020
6
43
Açılış resmini 1920x1080 dosya ismini vestel yapınca yükledi 1 2 sn ekranda kalıyor resim atınca açılma hızında yavaşlama oldu

Donanım olarak var mı bilmiyorum ama sw Profile de Movie Sense aktif edince memc menüsü geldi
MEMC özellikle test edebilirmisiniz?

Gölgelenme ilgili bir video var mı yada sıkıntıları neler merak ediyorum.

Bir de JVC LT-55VU6905T öneriyorlar. Belki bulmak zor olur ama ikisi arasında kararsız kaldım.

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

aslanenver

Yeni Üye
10 Mar 2020
8
39

soruldu mu bilmioyrum.

kanal geçişleri nasıl?

E Çevrimdışı

esrarengiz3446

Yeni Üye
31 Ocak 2020
30
40

Teşekkürler tecrubelerinizi Sabırsızlıkla bekliyoruz

OMEGA Çevrimdışı

OMEGA 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
384
58
merhaba tüm. takipçileri çok fazla birşey yazmayacağım, yaklaşık 3 saat önce gidip A101 den aldım bu tv yi kendim kurdum TKGS den Türksat kanal listesi yükledim, yıllardır samsung ve LG kullanıcısı biri olarak, HI-LEVEL 55UHL950 de gördüğüm doğal ve canlı rengi hiç bir firmanın panelinde görmedim abartmıyorum gerçekten gözlerime inanamadım o kadar doğla ve canlı renk kuşağı beni çok şaşrttı bir o kadar da mutlu etti 25 yıldır uydu elektronik işi yapıyorum yani bu işe uzak biride değilim, çekmiş olduğum resimleri sizlerle paylaşıyor olacağım siz karar verin ben hala şaşkın haldeyim.

@adem hocam ekleyeceğim resimleri zom yaparak yakından bakmanı rica ediyorum, ayrıca şunuda düşünmeden duramıyorum benim şansıma mı denk geldi diyorum bu panel,renk,canlılık, doğallık, gerçekten 10 üzerinden 10 alacak bir ürün fiyatı da düşünecek olursak!!! neyse inşallah hepiniz almış olduğu ürün benimki gibidir diyerek, bir not daha belirteyim yaklaşık 1 ay önce HI LEVEL 49UHL650 almış ve iade etmiş biriyim yutube de adem hocamızın tanıtım videosunu altında neden iade ettiğimi de yazmıştım.ayrıca 02 05 2016 Tarihinde
VESTEL 55UA9600 55'' 140 CM 4K UHD SMART TV ALDIM bulutlanma, renk ve canlılığın berbat olmasından ötürü ilkini değiştirdiler ikinci gelen TV daha berbat çıkınca 1000 tl zararla başka birine verdiğimide bilmenizi isterim 1 hafta içerisinde çünkü iade edememiştim konusu burada var forumhonanımhaber konu

neyse arkadaşlar yani o zamandan buyana biraz yerli malı yurdum malı olayından soğumuştum. lakin bu HI-LEVEL 55UHL950 beni mest etti inşallah nazar değdirmem:mutlu

RESİMLERE BAŞLAYALIM,
önce kutuyu atayım @adem hocam hangi panel olduğunu belirtir.

160c5ba6e6385a5fe.jpg

servis menu
2dd1860dc4e0c65a0.jpg

arkadaşlar çektiğim resimler gün ışığı bolca alan bir pencerenin tam karşısındaydı tv, ışık yansıması bu yüzden

855339c80783dd0f0.jpg
40be747453a2ac6d9.jpg
69234abaf6b9dd2ea.jpg
5f94de5c783002712.jpg
3ae9dad9b0f3a44f4.jpg
106162404dab87ef7f.jpg
931b41b18609f57f8.jpg
7b3574dd8fc940fac.jpg
1yutube.jpg
2yutube.jpg
3yutube.jpg

arkadaşlar resimleri gündüz atacaktım acil çıkmam gerekince bu saate kaldı. üst kısımdaki yazıyı gündüz saat 16:00 gibi yazmıştım foruma.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Nasıl olsa kurcaladık üstüne birde boot Logo animasyon açtım şu an için ekleme yapamadım boyut veya dosya adı sıkıntısı var sanırım tivibu menüsü nu toolbox la true yaptım ama o gelmedi sanırım içinde uygulama yüklü değil pvr modunu açtım taktığım Flash belleğe dosyaları oluşturuyor ama kayıt nerden yaptıracağım onu bilmiyorum timeshift bulamadım bu aksam kurcalamaya devam
Kaydı kanalı izlerken,kumandanın üzerindeki kırmızı noktalı tuşa basarak yaptıracaksın ,flash bellekte kısıtlı kayıt olur :ok

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Herkese tekrar merhabalar

MEMC çalışıyor ama tersine çalışıyor

Bu akşam muhafızı izlerken 3. Sezon 2. Bölüm 25:15 den sonra gelen sahnede Memc yüksek iken çamur gibi oluyor duvar görüntüsü Memc kademesini düşürdükçe görüntü düzeyor Memc kapalı iken nerdeyse hatasıza yakın hale geliyor

Özellikle izlediğim bölümleri tekrar izledim Memc açmadan önceki kusurları göremedim Son 3 bölümü izledim hatalı bir görüntü oluşmadı

Yüksek orta düşük kapalı komutlarını yanlış algılıyor olabilir mi ama menüye gelmesiyle bi işe yaradığı kesin yüksek yapınca görüntü kötülesiyor :haha1:tara

Bu smileyleri de sevdim

Kaydı kanalı izlerken,kumandanın üzerindeki kırmızı noktalı tuşa basarak yaptıracaksın ,flash bellekte kısıtlı kayıt olur :ok

Evet kırmızı tuş ?

B Çevrimdışı

BİL&SAM

Yeni Üye
8 Mar 2020
22
52
Herkese tekrar merhabalar

MEMC çalışıyor ama tersine çalışıyor

Bu akşam muhafızı izlerken 3. Sezon 2. Bölüm 25:15 den sonra gelen sahnede Memc yüksek iken çamur gibi oluyor duvar görüntüsü Memc kademesini düşürdükçe görüntü düzeyor Memc kapalı iken nerdeyse hatasıza yakın hale geliyor

Özellikle izlediğim bölümleri tekrar izledim Memc açmadan önceki kusurları göremedim Son 3 bölümü izledim hatalı bir görüntü oluşmadı

Yüksek orta düşük kapalı komutlarını yanlış algılıyor olabilir mi ama menüye gelmesiyle bi işe yaradığı kesin yüksek yapınca görüntü kötülesiyor :haha1:tara

Bu smileyleri de sevdim

Evet kırmızı tuş ?
Çok kararsız kaldım son olarak sizce alayım mı ne düşünürsünüz

OMEGA Çevrimdışı

OMEGA 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
384
58
@adem hocam ne olursa olsun bu seriye detaylı bir video yapmalısın evet bakıldığında buda
nin ağabeyi yani Mb230 serisi, lakin bu panele özel bana mı denk geldi? umarım öyle değilde geneli öyle çıkar samsun ve lg modellerinin amoled modellerinde bile böylesine bir görüntü kalitesi görmedim çok çok iyi renk canlılık doğallık ne dersen 10 numara. çünkü bundan yaklaşık 3 ay önce olan da aldım 2 saat test ettikten sora geri iade etmiştim, 3wifisi modemin yanından bile full çekmiyordu keza renkler doğallık canlılık açısından
Hİ-LEVEL 55UHL950 eline su bile dökemez. saygılar hayırlı geceler.

Geri
Üst Alt