A101 Hİ-LEVEL 55UHL950 2599 TL

F Çevrimdışı

Ferh@t 

Aktif Üye
7 Mar 2020
133
39
Oraya girdim ama telefondada bi uygulama olması lazım herhaldr googşr playda bir sürü uygulama var ama saçma sapan, rrklam dolu vr tv görünmüyor. Kendi uygulaması yokmu acaba vestel veya hi level olarak. Y da siz o menüye girdikten sonra hangi adımları izliyorsunuz
screen mirroring kullanıyorum gayet stabıl çalışıyor benım telefonda bı onu dene ıstersen

S Çevrimdışı

serhatti

Yeni Üye
8 Mar 2020
25
51
Bende televizyonu mecburen servise kurdurdum. 120 lira aldılar.

Her şey çok iyi de hızlı sahnelerde mozaiklenme var.

Bunun panel hızyla ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü o durumda ghosting falan olması gerekirdi.

Bir de bu 800 Hz olayından nasıl kurtulurum, hangi ayar bunu kapatıyor acaba. Hareketler doğal gelmiyor.

Interpolasyonla resim kareleri atıyordur araya sanırım bunu da kapatmak istiyorum açıkçası.

Özellik yönünden mükemmel. Youtube, netflix çok hızlı. NAS üzerinden film oynattım o da çok güzel çalışıyor. 4K sorunsuz.

Sadece bazı ses formatlarını tanımadı ama filmi oynattı.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bu model icin MEMC ve Pixellance ozelliklerini açma konusunda yardimci olurmusunuz? 49uhl650 videosunu izledim fakat bu tv icin uygun profil dosyasi mevcutmudur? Yardim edenlere simdiden cok tesekkurederim.
@Ado F fikoloji

Selam modlama yapmıyorum konu hakkında bilgim yoktur.

"fikoloji" hocam benim oturma odam aynı zamanda film odam. kullanım özelliklerim netflix ve playstation, tv izleme açım ise, ben tv karşısında hanım ise 45 derecelik açıda, bu durumda hangi paneli tercih etmeliyim kararsız kaldım, ips panelin renklerinin va panele göre mat olduğu, va panelde ise yan açılardan izlendiğinde görüntü kaybı olduğu söyleniyor, anlayacağın kafam karışmış durumda, saygılar.
Aynen öyle biraz karışık durum IPS almanız belki sizin için daha hayırlıdır ?

F Çevrimdışı

Ferh@t 

Aktif Üye
7 Mar 2020
133
39
Mod ile memc aktif edince mozaiklenme veya golgelenme dediğimiz şey düzeliyor kapalı iken fakat bu defada görüntü kalitesi düşüyor memc yüksek yapınca görüntü çok güzel oluyor ama yine aynı sorunlar başlıyor birde bilen biri bana aciklayabilirmi bu hdr nin görevi nedir nasıl çalışıyor bugün Netflix te bir film izlerken ekran ayarları modunda doğal+hdr yazıyordu ilk defa ole yazdığını gördüm şimdi bakıyorum yine gitmiş sadece doğal yazıyor filme goremi devreye giriyor acaba ?

S Çevrimdışı

serhatti

Yeni Üye
8 Mar 2020
25
51
120 lira çok almışlar. Bana 70 demişlerdi a101 çalışanı tv yi açıp deneme imkanı verince evde kendim kurdum. Kime ne tuttururlarsa galiba.
A101 çalışanı açmaya yanaşmayınca, garanti gitmesin diye mecbur servise kurdurdum.

Vestel çağrı merkezini aradığımda kurulum ücretini sordum ancak çağrı merkezi fiyat vermiyor sorunca. Normalde böyle kurumsal bir firmada hangi hizmetin ne kadar ücreti var belli olması gerekir. Yani bir anlamda servisin insafına bırakıyor sizi. İstanbul olunca da servis affetmiyor.

Servis ilk beni aradığında 150 lira dedi ilk başta ancak biraz itiraz edince hiç diretmeden 120'ye düştüler. Kısacası onlar da yaptıkları dümenin farkında ama devam ediyorlar bu duruma.

A Çevrimdışı

arsntn

Yeni Üye
17 Ocak 2020
19
36
İyi geceler hrrkese değerli ustalarımız panel bilgisi belli oldumu acaba bende çğrenmek istiyorum.
Birde bu menülerde beyaz zemin üzerine siyah yazı yerine koyu zemin üzerine beyaz yazı şeklinde değiştirebiliyormuyuz, yazıları seçemediğimden kalkıp bakmak zorunda kalıyorum ?

20200317_013931.jpg

20200314_000228.jpg

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Birde bu menülerde beyaz zemin üzerine siyah yazı yerine koyu zemin üzerine beyaz yazı şeklinde değiştirebiliyormuyuz, yazıları seçemediğimden kalkıp bakmak zorunda kalıyorum

Hayır, değiştiremezsiniz benim bildiğim.
Konuda kod var mı diye geriye doğru bir bakın derim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
İyi geceler hrrkese değerli ustalarımız panel bilgisi belli oldumu acaba bende çğrenmek istiyorum.
Birde bu menülerde beyaz zemin üzerine siyah yazı yerine koyu zemin üzerine beyaz yazı şeklinde değiştirebiliyormuyuz, yazıları seçemediğimden kalkıp bakmak zorunda kalıyorum ?

20200317_013931.jpg

20200314_000228.jpg
lg panel

A Çevrimdışı

ANLOVE

Yeni Üye
17 Mar 2020
1
Merhaba,

Ürünü bende satın aldım almak isteyenler olur diye kısa bir inceleme yapmak isterim.
Ürünün görüntü kaliteli mükemmel ancak HD olmayan kanallar berbat. HD kanalları pürüzsüz mükemmel ayrıca yotuube netflix gibi uygulamalar gayet net ve stabil çalışıyor. Kumandası hafif ama işlevsel tepkileri anında veriyor. 55 inç gerçekten büyük bir televizyonmuş marketlerde gördüğünüz gibi olmuyor kurulunca bende servise kurulum parası askı aparatı dahil 130TL verdim ama askı aparatı çok dandik olduğu için aradım geri çağırdım kendi duvar askı aparatımı kuracaklar. Servisden duvar askı aparatı almanızı tavsiye etmem çok dandik ve emniyetsiz bir aparatla kuruyorlar. Menüler geçişler çok stabil kısaca tavsiye ederim. Umarım hepimiz uzun yıllar kullanırız.

Nacizane benimde bir kaç sorum olacak, TV de yüklü uygulamaları nasıl silebilirim ve uygulamaları ana ekrana sabitlemeyemiyorum bir türlü daha doğrusu sıralamayı ayarlayamıyorum mesela uygulamalar kısmında işime yaramayan bir çok uygulama var bunları silmek veya yerine değiştirmek istiyorum yapamadım bir türlü. Teşekkürler. Birde screen mirrong ekran yansıtma değilde içerik oynatma olarak çalışıyor sanırım ?

K Çevrimdışı

kcolpan

Yeni Üye
12 Mar 2020
3
40
vestel 10 senedir bu konuda açıklama yapmadı :) yapacağını da sanmam
Merhaba,
Bende ürünü yeni aldım bugün kurulu yaptılar. Kurulum 90 TL askı aparatı 30 TL. Askı aparatı gerçekten çok kötü.
Tv bencede fiyat performans olarak çok yukarlardaç Hem görüntü hem de ses açısından gerçekten parasının hakkını veriyor.
Bahsettiğiniz güncellemeleri servise sorduğumda anakartı yakarsın garanti dışı kalır gibi ıvır zıvırlar telafuz edildi doğal olarak. En kısa sürede yüklediğiniz dosyaları denemek istiyorum. Servis üzerinde en son yazılımın yüklü olduğunu herhangi bir güncelleme olmadığını söyledi direk :)
Bu konulara çok yabancı olmasam da insan gene de ilk defa yaptığı markalarda tereddüt duyuyor.
Sizin yüklediğiniz bu güncellemeleri takip edebileceğimiz bir site var mıdır? Her defasında sizden beklememek kendimizde takip etmek ve forumda paylaşmak isterim.
Bu sefer yüklediğiniz sanırım tüm yazılım core değil diye anlıyorum yükleme metodu forumda yer alan tv kapalı iken yapılan işlemlerle yazılım güncellenecek sanırım.
Şimdiden herşey için çok teşekkürler.

Geri
Üst Alt