A101 Hİ-LEVEL 55UHL950 2599 TL

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Merhaba,
Bende ürünü yeni aldım bugün kurulu yaptılar. Kurulum 90 TL askı aparatı 30 TL. Askı aparatı gerçekten çok kötü.
Tv bencede fiyat performans olarak çok yukarlardaç Hem görüntü hem de ses açısından gerçekten parasının hakkını veriyor.
Bahsettiğiniz güncellemeleri servise sorduğumda anakartı yakarsın garanti dışı kalır gibi ıvır zıvırlar telafuz edildi doğal olarak. En kısa sürede yüklediğiniz dosyaları denemek istiyorum. Servis üzerinde en son yazılımın yüklü olduğunu herhangi bir güncelleme olmadığını söyledi direk :)
Bu konulara çok yabancı olmasam da insan gene de ilk defa yaptığı markalarda tereddüt duyuyor.
Sizin yüklediğiniz bu güncellemeleri takip edebileceğimiz bir site var mıdır? Her defasında sizden beklememek kendimizde takip etmek ve forumda paylaşmak isterim.
Bu sefer yüklediğiniz sanırım tüm yazılım core değil diye anlıyorum yükleme metodu forumda yer alan tv kapalı iken yapılan işlemlerle yazılım güncellenecek sanırım.
Şimdiden herşey için çok teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla yazılım güncellemelerini buradan başka takip edebileceğiniz bir site yok
Fiziksel hasar vermediğiniz sürece yazılımdan dolayı tv yi garanti dışında bırakacaklarını sanmam

S Çevrimdışı

serhatti

Yeni Üye
8 Mar 2020
25
51
Bu TV'de hareketli sahnelerde berbat bir mozaiklenme var ve bunun sebebi panelin 50 Hz olması değil.

Elimde 4K TN 60Hz, 1080p 144 Hz ips, 1080p 60Hz ips, bir de 42 inch plazma TV var. Bunların hiç birisinde hareketli sahnelerde bu şekilde bir mozaiklenme yok.

Ya işlem gücü yetmiyor ya da resim işleme optimizasyonu özürlü ama bu sorunun 15 yıl önceki Çin malı LCD'lerde kalması gerekiyordu.

Sanki HW decode yapamayan bir cihaza film oynatmaya çalışmak gibi.

Kısacası TV ilk işi olan görüntülemeyi sağlıklı yapamıyor.

Pahalıdır vardır hikmeti, ucuzdur vardır illeti durumu yani.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba,
Bende ürünü yeni aldım bugün kurulu yaptılar. Kurulum 90 TL askı aparatı 30 TL. Askı aparatı gerçekten çok kötü.
Tv bencede fiyat performans olarak çok yukarlardaç Hem görüntü hem de ses açısından gerçekten parasının hakkını veriyor.
Bahsettiğiniz güncellemeleri servise sorduğumda anakartı yakarsın garanti dışı kalır gibi ıvır zıvırlar telafuz edildi doğal olarak. En kısa sürede yüklediğiniz dosyaları denemek istiyorum. Servis üzerinde en son yazılımın yüklü olduğunu herhangi bir güncelleme olmadığını söyledi direk :)
Bu konulara çok yabancı olmasam da insan gene de ilk defa yaptığı markalarda tereddüt duyuyor.
Sizin yüklediğiniz bu güncellemeleri takip edebileceğimiz bir site var mıdır? Her defasında sizden beklememek kendimizde takip etmek ve forumda paylaşmak isterim.
Bu sefer yüklediğiniz sanırım tüm yazılım core değil diye anlıyorum yükleme metodu forumda yer alan tv kapalı iken yapılan işlemlerle yazılım güncellenecek sanırım.
Şimdiden herşey için çok teşekkürler.
TV yi açtın ve karşında bir yazı
Güncel yazılım çıkmış yüklensin mi ?
Evet mi diyeceksin yoksa servise mi başvuracaksin?

Güncellemeleri sadece forumumuz aracılığı ile takip edebilirsiniz. Kullanıcıya özel bir site yoktur.
Güncellemeler core adımı ile yüklenir TV açık iken menü 1505 yaparak. Önce menü 4725 yapıp versiyon ve ana kartı doğrulayın sonra güncel sürümü yükleyip menü 4725 ile tekrar kontrol sağlayınız.
En güncel sürüm çıktıktan bı kaç gün sonra piyasaya dağılır. Biz hemen forumda paylaşıyoruz. Yani bi nevi ilk çıkan ağızlardan birisi burası

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
248
36
Bu TV'de hareketli sahnelerde berbat bir mozaiklenme var ve bunun sebebi panelin 50 Hz olması değil.

Elimde 4K TN 60Hz, 1080p 144 Hz ips, 1080p 60Hz ips, bir de 42 inch plazma TV var. Bunların hiç birisinde hareketli sahnelerde bu şekilde bir mozaiklenme yok.

Ya işlem gücü yetmiyor ya da resim işleme optimizasyonu özürlü ama bu sorunun 15 yıl önceki Çin malı LCD'lerde kalması gerekiyordu.

Sanki HW decode yapamayan bir cihaza film oynatmaya çalışmak gibi.

Kısacası TV ilk işi olan görüntülemeyi sağlıklı yapamıyor.

Pahalıdır vardır hikmeti, ucuzdur vardır illeti durumu yani.

Bu tv nin anakartı yeni mb230. Bol bol güncelleme çıkıyor. Takip etmek lazım.

C Çevrimdışı

Criticalwave

Yeni Üye
17 Mar 2020
1
34
Merhabalar hocam bu TV yi aldık AVR cihazı bulunuyor bende Pioneer LX-303 var HDMI kablo ARC soketine bağlı TV'de Hdmi 2 ARC'a bağlı Fakat kararsızlık var HDMI CEC'de haliyle ARC da düzgün çalışmıyor bir gün var bir gün yok. HDMI CEC DEVICE NOT FOUND hatası alıyorum bazende kendiliğinden bağlanmış olarak görüyorum ve Netflix de Dolby atmos ses alabiliyorum. kabloyla alakalımıdır bu sorunu nasıl çözebilirim?

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
1584534445824750437812.jpg

Tv ye xbox ı bugün bağlama fırsatım oldu

Video için 10 bit 24 hz desteği var
50 ve 60 hz için 10 bit desteği yok diyor

Xbox ta tv ayrıntıları bu şekilde 10bit renk desteklemiyor diyor oyunlarda HDR10 desteği yok HDR oyun gösterilmeyecektir diyor

Oyun performansı nasıl olacak bakalım

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Pes ve Forza Horizon 4 açtım 4k görüntü veriyor HDR desteklemiyor uydu yayınlarındaki gibi çok ghosting yapmıyor yeterli hatta diğer tv den daha iyi diyebilirim

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Ustalar bilgi verirse sevinirim

Bu tv ye görüntü kalitesini arttırmak için başka bir vestel ürününün anakartını takabilirmiyiz

Yenileme hızı pixellence pro için vs

OMEGA Çevrimdışı

OMEGA 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
384
58
@adem hocamın,DİKKATİNE. merhaba değerli hocamız bu televizyona iptv izlemek için birtane apk uygulaması nasıl yükleyebiliriz? yüklenir mi? bu konuda üstün bilgine ihtiyacımız var sevgili hocam.

veya uygulama yükleyen oldu mu değerli Tavsiye Forum dostları.

Geri
Üst Alt