ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Merhaba,
Bende ürünü yeni aldım bugün kurulu yaptılar. Kurulum 90 TL askı aparatı 30 TL. Askı aparatı gerçekten çok kötü.
Tv bencede fiyat performans olarak çok yukarlardaç Hem görüntü hem de ses açısından gerçekten parasının hakkını veriyor.
Bahsettiğiniz güncellemeleri servise sorduğumda anakartı yakarsın garanti dışı kalır gibi ıvır zıvırlar telafuz edildi doğal olarak. En kısa sürede yüklediğiniz dosyaları denemek istiyorum. Servis üzerinde en son yazılımın yüklü olduğunu herhangi bir güncelleme olmadığını söyledi direk
Bu konulara çok yabancı olmasam da insan gene de ilk defa yaptığı markalarda tereddüt duyuyor.
Sizin yüklediğiniz bu güncellemeleri takip edebileceğimiz bir site var mıdır? Her defasında sizden beklememek kendimizde takip etmek ve forumda paylaşmak isterim.
Bu sefer yüklediğiniz sanırım tüm yazılım core değil diye anlıyorum yükleme metodu forumda yer alan tv kapalı iken yapılan işlemlerle yazılım güncellenecek sanırım.
Şimdiden herşey için çok teşekkürler.
Bildiğim kadarıyla yazılım güncellemelerini buradan başka takip edebileceğiniz bir site yok
Fiziksel hasar vermediğiniz sürece yazılımdan dolayı tv yi garanti dışında bırakacaklarını sanmam