Çalışıyorda hocam orjinal fabrika çıkışlı yaziliminda sanki görüntüler daha canlı güzel bir görüntüsü vardıÇalışıyorsa hiç ellemeyin hocam.
Çalışıyorda hocam orjinal fabrika çıkışlı yaziliminda sanki görüntüler daha canlı güzel bir görüntüsü vardıÇalışıyorsa hiç ellemeyin hocam.
Çalışıyorda hocam orjinal fabrika çıkışlı yaziliminda sanki görüntüler daha canlı güzel bir görüntüsü vardı
Yok hocam bu cihazın hareketli sahnelerinde sorunlar oluşuyor bole mozaiklenme golgelenme dediğimiz gibi şeler yeni yazılımlarla belki düzelir dedik onun için yükselttim fakat düzelmedi modlama ile pixellence ve memc açtım yine işe yaramadı yazılımlarla da düzelecek gibi bisiye benzemiyor sanırım donanım performansıyla alakalı bir durum gibi orjinal sürümünde görüntüler daha güzel gibiydi o yüzden full yazılım gelince döneyim diyorumEldeki bulgurdan olmak diye de bir şey var hocam.
Fabrika çıkışlı yazılımda sorun mu vardı yeni sürüme geçtiniz?
Eldeki bulgurdan olmak diye de bir şey var hocam.
Fabrika çıkışlı yazılımda sorun mu vardı yeni sürüme geçtiniz?
Hiç bir şeyine dokunmadım ama bugün baktığımda input menüsünden ağ üzerinden oynatma kaybolmuş. Hadi bakalım bu nasıl olur.
İlk aldığımda giriş kaynağı seçilen yerden ağ üzerinden film oynatmıştım şimdi yok. Bu nasıl olur hala anlamadım.
Her gün bir özelliği mi eksilecek bu televizyonun?
kapalıymış kontrol edince farkettim Çalışıyor şimdi. Herhalde elektrik gitti geldi o arada kapanmış.Ağ üzerinden oynatma yaptığı kaynak açık mı pc yada network diski
evet 0.51 yüklüHangi yazılım yüklü şu an 0.51 olanmi
0.38 versiyon kullanan arkadaşlar var mı sorun var mı bu versiyonda gelen versiyonda bu vardı yükseltme i tavsiye eder misiniz
yok hocam o versıyonda kalsın yuksetltme 0.51 performans olarak en ıyısı gıbı bana geldi ama goruntu kalıtesını cok dusuruyor yayınlardakı o netlık canlılık gıdıyor full yazılımı cıkınca ben bıle fabrıka cıkışına donucem cıkmasını beklıyorum0.38 versiyon kullanan arkadaşlar var mı sorun var mı bu versiyonda gelen versiyonda bu vardı yükseltme i tavsiye eder misiniz
merhaba,Tekrar merhaba
Sw Profile ile uğraşmaya devam
Bugün tv de Dolby Atmos u ve DTS virtual X diye bir ibareyi aktif hale getirdim ikisi de çalışıyor gibi dts virtual x dedigi ses değişikliği yapıyor
Atmos için sanırım destekli ses sistemi gerekiyor olabilir
Netflix de Atmos simgesi çıkıyor youtube da göremedim
Netflix de Dolby Atmos ses seçilebiliyor