Senin dünkü soruna bakacağım birazdan65ul3063dt modeli bu, degil mi?
2 cihaz da aynı gözüküyor sadece model ismi farklı smr hızı, ses,ana kart vs.Merhabalar,
Oncelikle butun sorulara cevap veren adminlere (ozellikle F fikoloji ye) ve aldiklari urunler hakkinda goruslerini yazan uyelere cok tesekkur ederim. DUn gece TV yorumlari okurken tavsiyeforumu ile tanistim, ve A101' deki 58" Toshiba'yi almaya niyetlenmisken, su anda tamamen 65" modeline donmus durumdayim.
A101 65UL2063DT yerine HB'da satilan 65UL3063DT yi almaya karar verdim. Ozellikler arasinda kayda deger bir farklilik goremedim, taksitli fiyatlari da hemen hemen ayni. Modeller arasinda gozden kacirdigim onemli bir fark var midir? Tesekkurler
Toshiba da 4 cekirdektir mb230 ana kart mevcuttur. Epey de de bu şekilde 2 çekirdek yazabiliyor. Sebebini bilmiyorum ama 2 yazıyorlarMerhaba, Toshiba tr nin web sitesinde bu modeller için 2 çekirdekli işlemci kullanıldığı belirtilmiş, Vestel 65" u9400 - u9500 de 4 çekirdekli işlemci kullanıldığı yazıyor teknik özelliklerinde, bu Toshiba aleyhine bir performans farkı yaratmıyor mu?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
65 ul3063dt hakkinda da detayli bir inceleme yapip bizlerle paylaşırmısınız bu ürün hakkında hicbir yerde detay yok.65UL3063DT bu model için satış göremedim. Ama bir çok olzelligi aynı gözüküyor. Bı tek ana kart farklı olabilir.
65UL2063DT ise yeni üretilmiş bir seri henüz piyasada yoktur. Ayrıca eve teslimat olduğu için zaten cihazı a101 de de gorme şansınız olmayacaktır
65 ul3063dt hakkinda da detayli bir inceleme yapip bizlerle paylaşırmısınız bu ürün hakkında hicbir yerde detay yok.
selam2 cihaz da aynı gözüküyor sadece model ismi farklı smr hızı, ses,ana kart vs.
İkiside karma panel, genelde Samsung veya boe denk geliyor. Benim bu gün kayıt altına aldığım Samsung panel.
Çok başarılı buldum 4k ve hdr görüntü performansi içime fazlası ile sindi. Yayın kalitesi de iyi diyebiliriz
Anliyamiyoruz. Seri numarası varsa o zaman çözerizselam
bir sorum olacaktı. Toshiba 65UL3063DT içinde hangi panelin olduğunu nasıl anlarız? Samsung veya Boe. Özelikle Samsung panelli olanı almak istiyorum. Bir yerden sorgulatma imkanı var mı? Boe pannellerin kalitesi nasıl. Teşekkürler ve ,y, çalışmalar
Ne menüsü arıyorsun?TV yı bu gün kurdurdum TV yı. Menüsünü bulamıyorum. Home tuşuna basıyorum ama görünütü ve ses menüsü çıkıyor. Diğer ayarlara giremiyorum. Sesi ayarlıyorum ama hafızaya almıyor. Beceremedim ben
Ana menüyü, sistem güncelleme si var mı? Diye bakacağımNe menüsü arıyorsun?
Hafızaya otomatik alır.
Home tuşa basın , sonra sağ tarafa gelerek ayarlara gelin orada yazılım yükseltme var deneyebilirsinizAna menüyü, sistem güncelleme si var mı? Diye bakacağım
Ayarlıyorum ama hafıza almıyor