hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
androidler icin gecerli degil..Menü 4725 çalışmıyor
androidler icin gecerli degil..Menü 4725 çalışmıyor
Tmm hocam yok manasında söylemiştim ?androidler icin gecerli degil..
Ses için resim atarmisin.
Evet bazen zortluyor ses komutu
Hocam resim ekledim bende ses menüsü bu şekilde.Tmm hocam yok manasında söylemiştim ?
Bulunduğunuz menüde Dolby Audio İşleme yi kapatırsanız ses manüsü aktifleşir. Ben kapatmayıp film veya smart olarak kullanıyorum. Daha güzel geliyor banaBende ses menüsü bu şekilde, çoğu ayar pasif durumda.. Ve tv nin sesi inanılmaz kötü ve boğuk. Youtube dan müzik dinlemek işkence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam resim ekledim bende ses menüsü bu şekilde.
Q60T diyecektim ama sanırım oda 60 hz. O yuzden t yi söylemedim sayın.Bulunduğunuz menüde Dolby Audio İşleme yi kapatırsanız ses manüsü aktifleşir. Ben kapatmayıp film veya smart olarak kullanıyorum. Daha güzel geliyor bana
Bence 9800 e kötü demek haksızlık olur. Tv nin iyi yönleri var kötü yönleri var. En basiti mi box s i açmadım tvyi aldığımdan günden sonra. Merak eden olursa ayrıca söylerim bana göre iyi kötü yönlerini. 55ua9800 kullanıyorum.
Şu anki satış fiyatını hakeder mi bence etmez. Fiyat bandı 4500-5000 arası olursa alınır. 6000 vereceksem gider samsung 55 q60r yada t alırım yani
Teşekkürler hocam. 55q60r güzel tv fakat stoğu bulmak çok zor.Bulunduğunuz menüde Dolby Audio İşleme yi kapatırsanız ses manüsü aktifleşir. Ben kapatmayıp film veya smart olarak kullanıyorum. Daha güzel geliyor bana
Bence 9800 e kötü demek haksızlık olur. Tv nin iyi yönleri var kötü yönleri var. En basiti mi box s i açmadım tvyi aldığımdan günden sonra. Merak eden olursa ayrıca söylerim bana göre iyi kötü yönlerini. 55ua9800 kullanıyorum.
Şu anki satış fiyatını hakeder mi bence etmez. Fiyat bandı 4500-5000 arası olursa alınır. 6000 vereceksem gider samsung 55 q60r yada t alırım yani
tlf na google home kurup denermisinizWIRELESS_DISPLAY ua9600 ve 9800 modellerine yok doğru bilgi yazarsanız
O ayrı o Google hizmetleri ile ekran yansitiyirosunuz bu vireles displey dedikleri TV nin kendi donanımında olan ekran yansıtma Samsung daki screen mirrong gibi android modellerde displey kendinden aynalama yoktlf na google home kurup denermisiniz
Kim var dedi acaba ?WIRELESS_DISPLAY ua9600 ve 9800 modellerine yok doğru bilgi yazarsanız
Yansıtma yı ben denedim chromecast dan yavaş değil ama görüntü kalitesi düşük yansıtıyorNe zamandır yazıcam diyorum hep kalıyor. Evet display yok sanırım. Ne tuş var ne menü. Chromecast var sadece. Bu beni üzdü açıkcası. Ha hiç lazım oldu mu, olmadı orası da ayrı