sanırım 8505 olmalı değilmi?Ben bizzat gittim Vestel beyine 9800 inceledim menüler genişler çok seri hızlı değil Philips 58 8508 almaya karar verdim
Ses için resim atarmisin.55UA9800 televizyonum da ses stilini değiştiremiyorum menü pasif olarak gözüküyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Ayrıca sesli komut bazen çalışmıyor, bu durumu yaşayan var mı? Teşekkürler.
Sadece "benim tv android" demek için alınıyor bence ,ki var mahallede bir arkadaşta böyle tvtraji komik bir husus ile karşılaştığımızın farkındalığının farkına varmak için daha ne olsun devasa kocaman panel Android Vestel Tv 1.5GB, Rem, ile iç piyasaya hemde kendi markası ile, ne diyim şimdi evlere şenlik komik bile değil...
o halde her birimizin elinde kullandığımız android mobil cep telefonlarına ne diyeceğiz maksimum 5inç 6gm rem var... yani söyleyecek o kadar çok kelam var ki.. iyisimi ben susam. bakalım @ado hocamız ne diyecek, ve tabii ki diğer sevgili yöneticilerimiz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bir diğer husus da halen karma panele devam ediyor görünüyor ? sevgili vesteloji üstadımızın paylaştıklarında öyle görünüyor...
şans kader kısmet hikayesi... bir kamyon para vereceksin ve ne ile karşılaşacağını bilemeyeceksin... normal mı eee demek ki memleketimizde normal olmayan her şey normal
Menü,ayarlar, cihaz tercihleri, ses den değiştirebiliyorum. Sesli komuta Bi sıkıntı yaşamadım. Bazen ne demek istediğimi anlamıyor sadece55UA9800 televizyonum da ses stilini değiştiremiyorum menü pasif olarak gözüküyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Ayrıca sesli komut bazen çalışmıyor, bu durumu yaşayan var mı? Teşekkürler.
Mrb tv nasıl oldu düzel Di mi. Servis mi çağırdınızşimdi denedim ağa bağlı internet yok diyor şimdide ağı unut deyip tekrardan bağlandım problem aynı