Bence gayet başarılı...
Çünkü,
1- DTS desteği var. 2018 Samsung ve 2020 LG'lerde bile DTS yok artık. (DTS bir sinema kodeki. Sinema filmlerinin %90'nı DTSli gelir!)
2- Android TV cidden başka bişey. Ancak asla bir Android telefon değil. (Zaten Google Android TV'nin amacı da bu değil.)
3- HDR ve Dolby Vision desteği şaka gibi. İnanılmaz ama bu fiyat segmentinde bu desteği vermeleri çok keyifli.
4- ARC desteği var (5.1 kanala kadar Dolby Digital ve DTS sinyalleri soundbar veya AVR'ye HDMI ARC üzerinden tek kablo ile paylaşabiliyor. 7.1 ve/veya ATMOS yapmayacaksanız fazlası ile yeterli.)
5- Tasarımı iyi. Valla ben beğendim. Philips 8505 ile yanyana görünce ŞOK geçireceksiniz.
6- Servisi iyi ve Garantisi 3 yıl. (Servise işiniz düşerse biraz böğürmek ve delirmek durumunda kalsanız da, bu 3 yıl boyunca garantiniz var.)
7- Samsung VA Panel !
Kötü yanı mı ?
2020 yılında hala ve ısrarla 50hz. panel ve Edge LED aydınlatma kullanmaları, eARC desteği (7.1 kanal/ATMOS) olmaması ve 1.5Gb RAM
100Hz. panel alacak bütçeniz yoksa, bence diğer yabancı markalara para vermeyin. Madem 50Hz panel seviyesinde kalacaksınız, VESTEL alın.
RAM'i pek mesele etmeyin. 2 katı fiyata satılan 2020'nin en iyi LED TVsi SONY KD-65XH9505'te bile 2.5Gb RAM var. Oyun diye tutturmazsanız, sorun olmaz.
Black Friday ve Yılbaşına doğru ciddi indirimler yakalayabilirsiniz.
Not: VESTEL ile hiç bir ticari/organik bağım yok. Hatta en çok eleştirenlerden biriyim. Ama Sezar'ın hakkı da, Sezar'a...
VESTEL'ciler, bu forumu okuduğunuzu da biliyorum, öyle havalara girmeyin ama bu sefer "kağıt üstünde" kıvırmış görünüyorsunuz.
Ancak eksiklerinizi gidermeden (100Hz. / eARC / FALD ve biraz daha RAM) büyükler liginde oynayamazsınız. Ha, gayret !