65TWS218 ve MB180E 'nin Özellikleri Hakkında. HDR ve DTS-HD

theozan Çevrimdışı

theozan 

Aktif Üye
13 Ocak 2020
142
36
@keyikci,hocam tv kurulum yapılınca bize bilgi verirmisiniz görüntüsü kalitesi , parlaklığı , renk kalitesi , hızı olsun ona göre bizde aldık bunu kuruluma gelmeden iptal edebilirim bende kötü çıkarsa kız arkadaşım beni mafedicekte o yüzden korkum büyük ? sizden haber bekliyorum ?

K Çevrimdışı

keyikci

Yeni Üye
28 Ara 2017
29
Hocam benim süreç farklı ilerledi, Bu dts dts hd muhabbeti benim için çok önemli. O sebeple ben bu ürünün iadesini talep edip 65u9600 aldım. AMA anladığım kadarıyla neredeyse aynı panel aynı boarda sahipler. Yalnızca yazılım kısmında lisanslar biraz farklı techwoodla. O da zamanla oynanabilir hale gelir sanırım. Şimdilik şu iade sürecini halletmeye çalışıyorum. Ürün elime ulaşmadan yetkili servisin elindeyken iade talep ettim, yani kutu vs açılmadı.

G Çevrimdışı

Gökmen

Yeni Üye
29 Kas 2021
5
42
Herkese Merhaba.Bu TV yi bende aldım ve bu konu için yeni üye oldum. 9600 un yazılımını tws218 de deneyen olursa veya mevcut yazılımını editleyen olursa olumlu yada olumsuz bilgilendirirse sevinirim.

K Çevrimdışı

keyikci

Yeni Üye
28 Ara 2017
29
Merhaba, tws218 mb180 boarda sahip bu ürünler yani mb180 boardlu ürünlerin şimdilik yazılımı çekilemiyor dolayısıyla müdahale edilemiyor. Zaman ne gösterir belli değil. Umarım mb180 yazılımlarıda kurcalanabilir hale gelirde problem olmaz (:

Son düzenleme:
G Çevrimdışı

Gökmen

Yeni Üye
29 Kas 2021
5
42
Arkadaşlar 9600 e ait "mb180G31_en.bin" isimli usb üzerinden yüklenebilen bu sw i temin ettim.(540 mb) Bunu fat32 turunde formatlanan usb e çıplak olarak atsam 65tws218 e yüklesem yeterli olur mu?

G Çevrimdışı

Gökmen

Yeni Üye
29 Kas 2021
5
42
Aradaki farkı buldum arkadaşlar her iki modelin ana kartı mb180e olmasına rağmen vestel marka olanın işlemcisi mediatek mt9685 iken diğeri mt9675 sonuç olarak cesaret edemedim:)

S Çevrimdışı

Sadesoda95

Yeni Üye
21 Ocak 2022
3
64
Aradaki farkı buldum arkadaşlar her iki modelin ana kartı mb180e olmasına rağmen vestel marka olanın işlemcisi mediatek mt9685 iken diğeri mt9675 sonuç olarak cesaret edemedim:)
Gökmen Bey Merhaba,

Araştırma yaparken gördüm mesajınızı. Tv'de memnun musunuz? Ağırlıklı olarak maç yayınları ve sd karasal yayınlar için kullanılacak.

Maç yayınları için bir problem yaşadınız mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

B Çevrimdışı

Bar82

Yeni Üye
28 Tem 2022
9
42
Selamlar.
Ben bu TV'den aldım.
Şöyle bir hata var benim televizyonumda.
Uydu yayını izlerken ekran ayarlarından örnek olarak '" doğal"ı seçiyorum. Enerji tasarrufunu özel moduna alıyorum ve arka ışığı düşük bir değere alıyorum. YouTube'u açıyorum. Arka ışık maksimum seviyeye otamatik olarak çıkıyor. Aynı ayarlamayı YouTube'da da yapıyorum. Yani arka ışığı azaltiiyorum. İstediğim ayara getiriyorum. Fakat programı kapatıp tekrar açtığımda yine en parlak moda geliyor.
Aynı hatayı Prime Video'da da ve diğer uygulamalarda da yaşıyorum.
Yani uygulamalarda arka ışığı düşük bir değerde tutamiyorsunuz.
Televizyonun maksimum parlaklığı çok yüksek. Özellikle geceleri far görmüş tavşan gibi oluyorsunuz uygulama değiştirince. Göz sağlığına zararlı.

Şimdi televizyonu alalı 4gun oldu. Bugün servis geldi . Genç çocuk abi ben bı araştırayım dedi gitti.
Bu hatanin nedeni nedir . Nasıl bir yol izlemeliyim. Yazılımla falan çözülür mü ? Yoksa direk değişim mi istemeliyim?
Bu televizyonu kullanıp böyle bir hata alan var mıdır?

theozan Çevrimdışı

theozan 

Aktif Üye
13 Ocak 2020
142
36
B Bar82, selamlar bu model TV yi kız arkadaşıma da almıştık onda böyle bişey yoktu sanırım akşam tekrar bakarım. Siz bu TV yi hangi satıcıdan aldinizmi birde sizdeki hangi panel kullanıyor baktınız mı ?

B Çevrimdışı

Bar82

Yeni Üye
28 Tem 2022
9
42
B Bar82, selamlar bu model TV yi kız arkadaşıma da almıştık onda böyle bişey yoktu sanırım akşam tekrar bakarım. Siz bu TV yi hangi satıcıdan aldinizmi birde sizdeki hangi panel kullanıyor baktınız mı ?
Ben Hepsiburada Vsoutlet satıcısından aldım. Paneli Picasso panel 65_vesqntbn42f şeklinde devam eden bir kodu var. Nasıl bakılır tam bilmiyorum. Eğer bu yeterli gelmezse isterseniz tam olarak gece öğrenirim.

Bugün Vestel servisi bu durumun normal olduğunu belirtti.
Müşteri hizmetlerini aradım . Onlar da durum normal dediler.

Şimdi tek yol kaldı servisten tutanak alıp mahkemeye başvurmak.

Düşünün smart bir TV alıyorsunuz arka ışık ayarı ayar tutmuyor. Koskoca Vestel olur böyle şeyler diyor. Vestelle olur neden olmasın.

Müşteri memnuniyeti hikaye . Gelişmeleri buradan paylaşmaya devam edeceğim.

Sayın theozan kontrol edip dönüş yaparsanız sevinirim.

.

M Çevrimdışı

maymunkral 

Aktif Üye
30 May 2018
358
42
Ben Hepsiburada Vsoutlet satıcısından aldım. Paneli Picasso panel 65_vesqntbn42f şeklinde devam eden bir kodu var. Nasıl bakılır tam bilmiyorum. Eğer bu yeterli gelmezse isterseniz tam olarak gece öğrenirim.

Bugün Vestel servisi bu durumun normal olduğunu belirtti.
Müşteri hizmetlerini aradım . Onlar da durum normal dediler.

Şimdi tek yol kaldı servisten tutanak alıp mahkemeye başvurmak.

Düşünün smart bir TV alıyorsunuz arka ışık ayarı ayar tutmuyor. Koskoca Vestel olur böyle şeyler diyor. Vestelle olur neden olmasın.

Müşteri memnuniyeti hikaye . Gelişmeleri buradan paylaşmaya devam edeceğim.

Sayın theozan kontrol edip dönüş yaparsanız sevinirim.

.
Hocam Tv nin başka sorunu yoksa (ışık sızması, banding vs.) bence bir Tv box alıp kullanmaya devam edin. Bu devirde sorunsuz Tv bulmak zor.

Geri
Üst Alt