ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Tekrar merhabalar,
İsmim Barış Can Keyikci
teraspy Bey ve Adem Helvacı Bey, ilk postuma cevap gelmeyince fake bir hesap açıp yukarıdaki üslupla ikinci mesajı attığımı düşünmüş sanırım. Eminim ki gün içerisinde o kadar saçma şeylerle muhatap oluyorsunuzdur ki artık aklınıza bu tür şeylerin gelmesini garipsemiyorum. Fakat bilin ki arkadaşı tanımam etmem. Bu foruma dh'den sanırım ayrıldığınızda 2017de üye oldum. Tarkibi 13-14 mesajım var yok fakat bu yazdığım mesajlardaki üsluba şöyle 2-3 dk bir göz gezdirirseniz, o kalibrede biri olmayacağımı anlardınız belki ama yine tekrar ediyorum gün içerisinde muhtemelen öyle insanlarla muhatap oluyorsunuz ki yorumlarda-forumlarda, size hak veriyorum bu şekilde düşünmüş olabilirsiniz. Ben aldığım ürünün ekran görüntüsü ekleyebilirim, ismim soy ismim adres bilgilerimin yazılı olduğu. Sanırım diğer arkadaşta eklerse en azından birbirimizi tanımadığımız farklı kişiler olduğumuz hususunda konsensüs oluruz.
Bunun haricinde, tabi ki açılan bir konuya hemen cvp gelecek diye bir kaide yok. Burası forum. Soruları zorunlu şekilde hemen cevap vermek için maaş aldığınız bir ortam değil. Forum kültürünün ne olduğunu iyi bilirim. Forum donanım habere 2007'den beri üyeyim ve bir üyeliğim var yalnızca bilmem anlatabildim mi Açtığım konuya hemen cevap gelmesi şeklinde bir beklentim yoktu (: Sabah erken saatte foruma girince şöyle oldum :
Neyse tekrar söylüyorum size hak veriyorum, en zor olan insanla uğraşmak, nelerle uğraştığınızı bende konu altlarında video altı yorumlarda okuyunca görebiliyorum, o yüzden size kırılmadım. Hatta ben yapamazdım size helal olsun diyorum. Aslında bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek adına internette cep numaranızı aradım, bulsam sizi arayıp 2 dk zı alıp benden ötürü olmayan bu yanlış anlaşılma için özür dileyecektim. Fakat bulamadım. Gıyabınızda sizi o kadar çok kişiye öneriyorum ki, klima alınacak şu adam bilir açın izleyin, Tv alınacak yine aynı şekilde.. Herkes bana sorar, ben sizi okurum, sizi izlerim öyle cevap veririm yakın çevreme. Bu sizin adınıza çok güzel birşey olsa gerek (:
Televizyona gelecek olursak, ilk mesajda belirttiğim gibi 65ub9100 kullanıcısıyım. Yatak odasına bir tv alma arayışına girince ve böyle 65" ucuz ve nispeten F/P bir ürün denk gelince, bu aldığımı salona, 65ub9100üde yatak odasına koyarım diyordum fakat bu codec sorunu sebebiyle yeni aldığımı yatak odasına koyacağım sanırım. Çünkü orda 5+1 ses kullanılmıyor. AMA eğer 65" olarak 6000-6500e kadar önerebileceğiniz, codec destekli bir ürün varsa memnuniyetle araştırırım. Ayrıca, Android box alıp ona codecleri çözdürme işi çok zahmetli ve genelde sorunlu oluyor o sebeple bu codec olayı tv içerisinde elzem. Tv'nin kendisi yazılımının andorid olması ise zaten başlı başına falso oluyor.
Umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir. İlginiz için teşekkür ederim.
Sizin açtığınız konu ile tepkilerin esasında bir alakası yok
Sadece yeni gelen birinin ilk mesajın da "Hocam cevap bile gelmemiş enteresan" kötü bir tesadüf olmuş
Siz de hoşgeldiniz
İyi Forumlar