M maymunkral Aktif Üye Puan 63 Çözümler 0 Katılım 30 May 2018 Mesajlar 356 Yaş 43 maymunkral 3 Ağu 2022 #85 hadeka' Alıntı: Bendeki androidlerde yiutube bıraktığım gibi, silinmiyor, netflix kullanmadığım için bilmiyorum, ayrıca eski smart 40fb tv de de silinmiyordu. Genişletmek için tıkla ... YouTube da benim de aynı ayarlar kalıyor.
hadeka' Alıntı: Bendeki androidlerde yiutube bıraktığım gibi, silinmiyor, netflix kullanmadığım için bilmiyorum, ayrıca eski smart 40fb tv de de silinmiyordu. Genişletmek için tıkla ... YouTube da benim de aynı ayarlar kalıyor.
B Berna Yeni Üye Puan 1 Çözümler 0 Katılım 1 Ağu 2022 Mesajlar 3 Yaş 30 Berna 4 Ağu 2022 #86 @Bar82, yardımınız için çok teşekkür ederim. bende sipariş verdim. sanırım tv'yi direk yetkili servsi yetirip kuruyor. kargo ile gelmiyor değilmi ?
@Bar82, yardımınız için çok teşekkür ederim. bende sipariş verdim. sanırım tv'yi direk yetkili servsi yetirip kuruyor. kargo ile gelmiyor değilmi ?
B Bar82 Yeni Üye Puan 3 Çözümler 0 Katılım 28 Tem 2022 Mesajlar 11 Yaş 43 Bar82 5 Ağu 2022 #87 Berna' Alıntı: @Bar82, yardımınız için çok teşekkür ederim. bende sipariş verdim. sanırım tv'yi direk yetkili servsi yetirip kuruyor. kargo ile gelmiyor değilmi ? Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun Güle güle kullanın. Evet servise gönderiyorlar.
Berna' Alıntı: @Bar82, yardımınız için çok teşekkür ederim. bende sipariş verdim. sanırım tv'yi direk yetkili servsi yetirip kuruyor. kargo ile gelmiyor değilmi ? Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun Güle güle kullanın. Evet servise gönderiyorlar.