selodonanım
Aktif Üye
- 4 Ara 2017
- 247
Bayi de 65 inch Vestel 4k tv yi 6500TL dediler.
mertsamet' Alıntı:Ado' Alıntı:Yetkili bayilerden ürün almayınız azizim. Beni tanıyanlar bayileri sevmediğimi bilirler zira insanlara yaklaşım tarzları benim dünya görüşüme çok ters.
Yetkili olmak şartı ile internetten gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.
Lütfen alışveriş sayısı ve mağaza yorumlarına dikkat ediniz :
Hocam internet satılcıları ürün kodu vermiyorlar. Veren bir yer buldum oda LG panelli seri çıktı. Mağazalara gittiğimde en ucuz 3800tlye buldum onlarda ısrarla bunların hepsi vestel panel samsung olmaz dedi . Bu yüzden tek bant üretimi birşey almaya karar verdim en azından ne çıkacağını bileceğim. İzleme mesafem 3 metre dolaylarında olacak ne kadar büyük o kadar iyi olsa da sanırım 55ud9650 almak daha mantıklı. En azından tek seri üretimi var süpriz olmayacak...
Ado' Alıntı:mertsamet' Alıntı:Hocam internet satılcıları ürün kodu vermiyorlar. Veren bir yer buldum oda LG panelli seri çıktı. Mağazalara gittiğimde en ucuz 3800tlye buldum onlarda ısrarla bunların hepsi vestel panel samsung olmaz dedi . Bu yüzden tek bant üretimi birşey almaya karar verdim en azından ne çıkacağını bileceğim. İzleme mesafem 3 metre dolaylarında olacak ne kadar büyük o kadar iyi olsa da sanırım 55ud9650 almak daha mantıklı. En azından tek seri üretimi var süpriz olmayacak...
Ne yalan söyleyeyim kararınıza sevindim.
En azından 55UD9650 için kullanıcı yorumları ve fotolar olan bir konumuz da olacak artık :
Şimdiden hayırlısı olsun.
Ado' Alıntı:mertsamet' Alıntı:Hocam fiyat olarak aynı seviyelerde 65ud8900da çok hoşuma gitti. Samsung panelli denk gelirse baya güzel olur onu artık salon şekline göre bakacağım. İki seride de samsung panel ve hdr10 var demişsiniz gerisi ekran boyut ihtiyacına kalıyor sanırım.
65UD8900 her ikisinde de HDR var diye yazmadım aman yanlış anlaşılmasın. Bu şekilde anlaşılan bir cümlem var ise beni uyarınız düzelteyim.
65UD8900 üretimlerinde kodu V10112581 olan üründe HDR mevcuttur :
crazyturk274' Alıntı:Ado' Alıntı:65UD8900 her ikisinde de HDR var diye yazmadım aman yanlış anlaşılmasın. Bu şekilde anlaşılan bir cümlem var ise beni uyarınız düzelteyim.
Ado hocam bu TV hakkında ne düşünüyorsunuz panelini biliyor musunuz tavsiye eder misiniz
https://www.vestel.com.tr/vestel-4k-smart--49ud8400
Ado' Alıntı:crazyturk274' Alıntı:Ado hocam bu TV hakkında ne düşünüyorsunuz panelini biliyor musunuz tavsiye eder misiniz
https://www.vestel.com.tr/vestel-4k-smart--49ud8400
Bu ürünün 8400B olanını bulursanız alın. zira SAMSUNG panel ve HDR desteği ile MB130 anakart var.
Düz 8400 olanında na MB130 ve LG panel olması güzel lakin HDR yok.
HDR li samundu, HDR siz LG ye tercih ederim ben
HDR, SAMSUNG panelin LG karşısındaki renk ezikliğini gidermekle birlikte, SAMSUNG panelde VA yapısının panel tepkime hızı da size katma değer sunacaktır.
nabu07' Alıntı:Ado' Alıntı:Bu ürünün 8400B olanını bulursanız alın. zira SAMSUNG panel ve HDR desteği ile MB130 anakart var.
Düz 8400 olanında na MB130 ve LG panel olması güzel lakin HDR yok.
HDR li samundu, HDR siz LG ye tercih ederim ben
HDR, SAMSUNG panelin LG karşısındaki renk ezikliğini gidermekle birlikte, SAMSUNG panelde VA yapısının panel tepkime hızı da size katma değer sunacaktır.
Ado hocam 55ud8400b yokmu? İnternette bulamadım. 49ud8400b ise hep beyaz renk ve fiyatı yüksek çıktı.
HalukB' Alıntı:10 gün kadar önce Grundig 49 vlx 7730 aldım.
Şu an panel kalitesinden oldukça memnunum.
Tam emin olamasam da kontrast ve görüş açısı yönüyle VA panel olma ihtimali daha yüksek.
Teşhir yerinde kendisinden neredeyse 2 kat daha palalı olan Samsung 49mu8000 den, Mu 7400 den çok daha detaylı ve akıcı görüntüye sahipti.
Doğru kararı verdiğime inanıyorum.
Ve samsung lg vs almamamla cebimde kalan para beni ayrıca mutlu ediyor
Ado' Alıntı:nabu07' Alıntı:Ado hocam 55ud8400b yokmu? İnternette bulamadım. 49ud8400b ise hep beyaz renk ve fiyatı yüksek çıktı.
Yok maalesef azizim.
nabu07' Alıntı:Ado' Alıntı:Yok maalesef azizim.
Peki 55ud8400 IPS panelmi? Yoksa 2 farklı panelde varmı?
Cvp: 55"/ 65" Grundig, Arçelik, Beko, Vestel, Samsung TV Önerisi..
65UD8900 her ikisinde de HDR var diye yazmadım aman yanlış anlaşılmasın. Bu şekilde anlaşılan bir cümlem var ise beni uyarınız düzelteyim.