55"/ 65" Grundig, Arçelik, Beko, Vestel, Samsung TV Önerisi..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: 55"/ 65" Grundig, Arçelik, Beko, Vestel, Samsung TV Önerisi..

naftalin34' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Evet ''Şu modelde Şu Panelş var'' diyemiyorum maalesef zira onlarda da diğer markalarda olduğu gibi panel kullanım politikası, tedarik ve fiyat politikasına paralel ilerlemektedir.

Saygı bizden :ok:

Sevgili ado kardeşim
ya sony 55xe9005 yada samsung 55mu9000 alayım diyorum ama burada yazılanlarıda okuyunca o kadar çok para vermeden de iyi bir tv alabilirmiyim diye düşünüp duruyorum...bütün iş va panel midir? bu 55ud9650 bizi film dizi izlemede ve günlük kullanımda memnun eder mi?
kusura bakmayın yoruyorum sizi uzun zamandır ..şimdiden teşekkürler

Benim karşı çıktığım stratejiyi her firma kullanıyor. Yani isim hakkı için ödediğimiz ekstra para konusu.

Her ne kadar aynı stratejiyi VESTEL de kullanıyor olsa da Yine de diğerleri ile kıyaslayınca ''En azından bu ülkede emek verilen bir ürün'' demeyi tercih ediyorum.

Att markaların 9650 kadar iyi sonuç verecek bir modeli olsa (REGAL FİNLUX SEG vs) mutlaka onları da yazar size yine ''VESTEL ana markasına boşa fazla para ödemeyin aynı kalite ve özelliklerde X marka Y model var onua alın'' derdim ancak yok işte. :)

Bu anlamda 55UD9650 Çok kolay bulunur bir model değil benim görüşüm.

SAMSUNG panel, OLED tv lerde kullanılan MB130E anakart

Panelde HDR WCG DB desteği (Daha ne olsun)

VESTEL de bu tv yi beğenmezseniz zaten VESTEL den uzak durun derim :ok:

N Çevrimdışı

naftalin34 

Aktif Üye
7 Şub 2018
213
53

Ado' Alıntı:
naftalin34' Alıntı:
Sevgili ado kardeşim
ya sony 55xe9005 yada samsung 55mu9000 alayım diyorum ama burada yazılanlarıda okuyunca o kadar çok para vermeden de iyi bir tv alabilirmiyim diye düşünüp duruyorum...bütün iş va panel midir? bu 55ud9650 bizi film dizi izlemede ve günlük kullanımda memnun eder mi?

Benim karşı çıktığım stratejiyi her firma kullanıyor. Yani isim hakkı için ödediğimiz ekstra para konusu.

Her ne kadar aynı stratejiyi VESTEL de kullanıyor olsa da Yine de diğerleri ile kıyaslayınca ''En azından bu ülkede emek verilen bir ürün'' demeyi tercih ediyorum.

Att markaların 9650 kadar iyi sonuç verecek bir modeli olsa (REGAL FİNLUX SEG vs) mutlaka onları da yazar size yine ''VESTEL ana markasına boşa fazla para ödemeyin aynı kalite ve özelliklerde X marka Y model var onua alın'' derdim ancak yok işte. :)

VESTEL de bu tv yi beğenmezseniz zaten VESTEL den uzak durun derim

B Çevrimdışı

baykalist

Yeni Üye
22 Şub 2018
5
merhaba arkadaslar ve büyük abilerimiz bir sorum olacak size. Forumda okuduğum kadarıyla mb130 en son çıkan anakart yanlış değilse bana mb130 anakartlı ve 1500 tl ye kadar alınabilecek kaliteli panele sahip bir televizyon onerileriniz olabilirmi? 

Saygılarımla...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

baykalist' Alıntı:
merhaba arkadaslar ve büyük abilerimiz bir sorum olacak size. Forumda okuduğum kadarıyla mb130 en son çıkan anakart yanlış değilse bana mb130 anakartlı ve 1500 tl ye kadar alınabilecek kaliteli panele sahip bir televizyon onerileriniz olabilirmi? 

Saygılarımla...

Ekran ?

B Çevrimdışı

baykalist

Yeni Üye
22 Şub 2018
5

Ado' Alıntı:
baykalist' Alıntı:

Saygılarımla...

Ekran ?

merhaba Ado bey  102 ve 109 düşünüyorum tabi mümkünse ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

baykalist' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Şimdi hem Kaliteli panel, Hem MB130 anakart, hem 40-43'' arası hem de 1500TL civarı

Mümkünü yok maalesef :alala:

Anakarttan feragat ederseniz ona göre bir ürün bakabiliriz, İlla ki MB130 derseniz bütçeyi 2K ve üzerine çıkartmanız gerekir.

B Çevrimdışı

baykalist

Yeni Üye
22 Şub 2018
5

Ado' Alıntı:
baykalist' Alıntı:

Şimdi hem Kaliteli panel, Hem MB130 anakart, hem 40-43'' arası hem de 1500TL civarı

Anakarttan feragat ederseniz ona göre bir ürün bakabiliriz, İlla ki MB130 derseniz bütçeyi 2K ve üzerine çıkartmanız gerekir.

:) anladım peki bana ne önerirsiniz  peki yani hard bir kullanıcı değilim ama birazda iyi birşey olsun diyorum kullanım sürekli tv de değiliz ikimizde çalışıyoruz zaten tableti bağlarım film için de birde wi di olabilir mi ? bu fiyatlara

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

baykalist' Alıntı:
Ado' Alıntı:

:) anladım peki bana ne önerirsiniz  peki yani hard bir kullanıcı değilim ama birazda iyi birşey olsun diyorum kullanım sürekli tv de değiliz ikimizde çalışıyoruz zaten tableti bağlarım film için de birde wi di olabilir mi ? bu fiyatlara

MB110 veya MB211 anakartlı ürünler ile de bu istediklerinizi yapabilirsiniz.
İsterseniz bu anlamda bir araştırma da yapabiliriz.

M Çevrimdışı

Müsteşar Bey 

Yeni Üye
9 Şub 2018
44
54

Ado' Alıntı:
naftalin34' Alıntı:
Sevgili ado kardeşim

VESTEL de bu tv yi beğenmezseniz zaten VESTEL den uzak durun derim :ok:

B Çevrimdışı

baykalist

Yeni Üye
22 Şub 2018
5

Ado' Alıntı:
baykalist' Alıntı:

MB110 veya MB211 anakartlı ürünler ile de bu istediklerinizi yapabilirsiniz.
İsterseniz bu anlamda bir araştırma da yapabiliriz.

uygundur peki bu anakartlar hangi model cihazlarda var ? Ado bey

M Çevrimdışı

Müsteşar Bey 

Yeni Üye
9 Şub 2018
44
54
iyi günler Ado Bey sözünü ettiğiniz vestel 55ud9650 model televizyonların tüm serileri mi HDR 10 lu ve samsung va panel üretimi öyle mi rahatlıkla alabilirmiyiz.

N Çevrimdışı

nabu07

Yeni Üye
22 Şub 2018
100
Ado Bey Merhaba, sizi başka bir forumdan bulup buralara kadar geldim :) Yaklaşık 3 aydır tv arayışı içerisindeyim. İlk başta full hd bir tv almak istedim fakat kaliteli bir full hd tv bulamadım piyasada. Araştırmalarım sonucu samsung mu8000, sony xe7005 modellerinin arasında kaldım. 49"mu8000 ile sony 55xe7005 fiyatları aynı. Modeller arasında mu8000 öne çıksada sony xe7005 de yeterli olacak bana. Sonyxe7005 in parçaları nedir paneli nedir anakart nedir bilginiz varmı? Birde asıl size sormak istedim sony 55" xe7005 3700tl fiyatı var. Bana bu modele eş değer fiyatı da max. 3000tl olacak şekilde bir öneriniz varmı? Full hd de olur. Futbol maçlarını akıcı bir şekilde izletecek, usb den filmleri sorunsuz takılmadan izletecek görüntü kalitesi güzel olan bir tv tavsiyenizi bekliyorum. iyi günler.

B Çevrimdışı

baykalist

Yeni Üye
22 Şub 2018
5
Sayın Ado bey ;

[font=open_sansbold]SEG 48SC7600  nasıl bir modeldir panel anakart vs ....

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

baykalist' Alıntı:
Sayın Ado bey ;

[font=open_sansbold]SEG 48SC7600  nasıl bir modeldir panel anakart vs ....

17MB97 anakart ve SAMSUNG VA paneli le üretilmiş, wifi widi desteği olmayan ancak connectiviy üründür.

(MB96 ile üretilenmodeli de mevcuttur)

Geri
Üst Alt