Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Cvp: 55"/ 65" Grundig, Arçelik, Beko, Vestel, Samsung TV Önerisi..
Benim karşı çıktığım stratejiyi her firma kullanıyor. Yani isim hakkı için ödediğimiz ekstra para konusu.
Her ne kadar aynı stratejiyi VESTEL de kullanıyor olsa da Yine de diğerleri ile kıyaslayınca ''En azından bu ülkede emek verilen bir ürün'' demeyi tercih ediyorum.
Att markaların 9650 kadar iyi sonuç verecek bir modeli olsa (REGAL FİNLUX SEG vs) mutlaka onları da yazar size yine ''VESTEL ana markasına boşa fazla para ödemeyin aynı kalite ve özelliklerde X marka Y model var onua alın'' derdim ancak yok işte.
Bu anlamda 55UD9650 Çok kolay bulunur bir model değil benim görüşüm.
SAMSUNG panel, OLED tv lerde kullanılan MB130E anakart
Panelde HDR WCG DB desteği (Daha ne olsun)
VESTEL de bu tv yi beğenmezseniz zaten VESTEL den uzak durun derim :
naftalin34' Alıntı:Ado' Alıntı:Evet ''Şu modelde Şu Panelş var'' diyemiyorum maalesef zira onlarda da diğer markalarda olduğu gibi panel kullanım politikası, tedarik ve fiyat politikasına paralel ilerlemektedir.
Saygı bizden :
Sevgili ado kardeşim
ya sony 55xe9005 yada samsung 55mu9000 alayım diyorum ama burada yazılanlarıda okuyunca o kadar çok para vermeden de iyi bir tv alabilirmiyim diye düşünüp duruyorum...bütün iş va panel midir? bu 55ud9650 bizi film dizi izlemede ve günlük kullanımda memnun eder mi?
kusura bakmayın yoruyorum sizi uzun zamandır ..şimdiden teşekkürler
Benim karşı çıktığım stratejiyi her firma kullanıyor. Yani isim hakkı için ödediğimiz ekstra para konusu.
Her ne kadar aynı stratejiyi VESTEL de kullanıyor olsa da Yine de diğerleri ile kıyaslayınca ''En azından bu ülkede emek verilen bir ürün'' demeyi tercih ediyorum.
Att markaların 9650 kadar iyi sonuç verecek bir modeli olsa (REGAL FİNLUX SEG vs) mutlaka onları da yazar size yine ''VESTEL ana markasına boşa fazla para ödemeyin aynı kalite ve özelliklerde X marka Y model var onua alın'' derdim ancak yok işte.
Bu anlamda 55UD9650 Çok kolay bulunur bir model değil benim görüşüm.
SAMSUNG panel, OLED tv lerde kullanılan MB130E anakart
Panelde HDR WCG DB desteği (Daha ne olsun)
VESTEL de bu tv yi beğenmezseniz zaten VESTEL den uzak durun derim :