He şimdi oldu ama ben yine servisinkini merak ettim.Yok bu bendeki, servisinkini görmedim, sadece görevli bahsetti, görevli bunu görüp kullanınca bu bizimkinden daha iyi dedi.
He şimdi oldu ama ben yine servisinkini merak ettim.Yok bu bendeki, servisinkini görmedim, sadece görevli bahsetti, görevli bunu görüp kullanınca bu bizimkinden daha iyi dedi.
Onu görmedim, yanında yoktu, belki araçtaydı, yanında regüleli priz vardı, 150 TL. Onu da istemeyince geri götürdü.?He şimdi oldu ama ben yine servisinkini merak ettim.
Evet onu duymuştumOnu görmedim, yanında yoktu, belki araçtaydı, yanında regüleli priz vardı, 150 TL. Onu da istemeyince geri götürdü.?
Olay anlaşıldı, ? home tuşuyla yapılan ayarlardaki resim ayarları ilk etapta ilgili seçeneklerin hepsinde geçerli iken, menü tuşundan girilerek yapılan resim ayarları sadece canlı tv de geçerli oluyor, böylece tv kanallarını seyrederken menüdeki resim ayarları geçerli oluyor.??Android olan bu modellerde birşey dikkatimi çekti, hem menü tuşuyla girildiğinde menüde ayarlar sekmesi, hemde home tuşuyla girildiğinde ayarlar sekmesi mevcut ve her 2 sinde de içerikler aynı, ancak burada şöyle bir durum var, sanırım bir home tuşu üzerinden, bir farklı zamanda menü tuşu üzerinden ayarlara girip resim ayarı yapmışım, şu anda her iki ayarlarda farklılıklar mevcut, bu normal bir durum gibi gözükmüyor, bu şartlarda, birincisi bu herkesde böyle mi? ikincisi bu durumda benim seyrettiğim ayarlarda hangisi geçerli.??
Artık iyi bir inceleme bekliyorum senden sevgili hadekaOlay anlaşıldı, ? home tuşuyla yapılan ayarlardaki resim ayarları ilk etapta ilgili seçeneklerin hepsinde geçerli iken, menü tuşundan girilerek yapılan resim ayarları sadece canlı tv de geçerli oluyor, böylece tv kanallarını seyrederken menüdeki resim ayarları geçerli oluyor.??
Arkadaşlar merhabalar. 50ua2063dt modeli için 2 ayak arası mesafeyi ölçebilcek var mı acaba? Sehbam dar olduğu için sığıp sığmayacağı konusunda tereddüt ediyorum
Çok çok teşekkürler. Allah işinizi rast getirsin
Ayak, kozmatik, ekran yenileme hızı farklıAcaba 58ua363dt ile farkları nedir arada tüm özellikler aynı gözükmesine rağmen acayip bi fiyat farkı var
Ekran yenileme hızları arasındaki fark nedir hocamAyak, kozmatik, ekran yenileme hızı farklı
Ekran yenileme hızları arasındaki fark nedir hocam