47PF9090 HDMI CEC ( ARC )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Evranoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
IMG_20240915_00583334ebdf21fe299f82.jpg
IMG_20240915_005807c900b6ae67ea3752.jpg

Evet baktım ama yok malesef
O zaman bana profil dosyasını yolla bakayım, nerede ne yapman gerektiğini yazayım yaparsın :ok ( sorumluluk sana aittir)

O zaman bana profil dosyasını yolla bakayım, nerede ne yapman gerektiğini yazayım yaparsın :ok ( sorumluluk sana aittir)
Profil dosyasını nasıl alacağımı bilmiyorum yardimizla yapmaya çalışırım ama zahmet olmazsa sizede

Profil dosyasını nasıl alacağımı bilmiyorum yardimizla yapmaya çalışırım ama zahmet olmazsa sizede
Önce doğum günümü kutla,gerisine bakarım :haha1

Versiyon mb90 bir sorun olurnu
Bir çok eski model tvde açıldı,en azından ben öyle biliyorum ama en kötüsü açılır fakat iş yapmaz ,sadece menüde görünür,tabii her zaman yazılım ile oynamak risklidir, bunu da kabul etmek lazım :ok

Bir çok eski model tvde açıldı,en azından ben öyle biliyorum ama en kötüsü açılır fakat iş yapmaz ,sadece menüde görünür,tabii her zaman yazılım ile oynamak risklidir, bunu da kabul etmek lazım :ok
Profil dosyasını nasıl gonderecegim size buna nasil ulaşacağım

Sesi kapatıp açtım tv yi :)

WhatsApp-Image-2024-09-15-at-00.55.03.jpg

Menü-->Ayarlar-->Diğer ayarlar"da
selamlar emmi, şunun 55 inç olanı almadığıma çok pişmanım.Tekrar üretseler güncel özelliklerde valla alırım :)

Önce doğum günümü kutla,gerisine bakarım :haha1
Doğum günün kutlu olsun emmi.Sağlıklı huzurlu nice yaşların olsun .🎂

Geri
Üst Alt