teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
O zaman bana profil dosyasını yolla bakayım, nerede ne yapman gerektiğini yazayım yaparsın ( sorumluluk sana aittir)
Evet baktım ama yok malesef
O zaman bana profil dosyasını yolla bakayım, nerede ne yapman gerektiğini yazayım yaparsın ( sorumluluk sana aittir)
Evet baktım ama yok malesef
Profil dosyasını nasıl alacağımı bilmiyorum yardimizla yapmaya çalışırım ama zahmet olmazsa sizedeO zaman bana profil dosyasını yolla bakayım, nerede ne yapman gerektiğini yazayım yaparsın ( sorumluluk sana aittir)
Önce doğum günümü kutla,gerisine bakarımProfil dosyasını nasıl alacağımı bilmiyorum yardimizla yapmaya çalışırım ama zahmet olmazsa sizede
Profil dosyasını nasıl alacağımı bilmiyorum yardimizla yapmaya çalışırım ama zahmet olmazsa sizede
Versiyon mb90 bir sorun olurnuÖnemli - Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-
Kalıcı olarak yüklediğimi belirtip içindeki OKU.TXT okuyun dedikten sonra ,sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim :) Demiştim ,aradan geçen süre içinde maşallah 947 kişi indirmiş ,bekozap'taki rekorumu kırmışım (ottplayer geride kalmış ama çok geride değil ,onu da 815 kişi indirmiş) Peki,neler...tavsiyeforumu.com
Bir çok eski model tvde açıldı,en azından ben öyle biliyorum ama en kötüsü açılır fakat iş yapmaz ,sadece menüde görünür,tabii her zaman yazılım ile oynamak risklidir, bunu da kabul etmek lazımVersiyon mb90 bir sorun olurnu
Bir çok eski model tvde açıldı,en azından ben öyle biliyorum ama en kötüsü açılır fakat iş yapmaz ,sadece menüde görünür,tabii her zaman yazılım ile oynamak risklidir, bunu da kabul etmek lazım
Profil dosyasını nasıl gonderecegim size buna nasil ulaşacağımBir çok eski model tvde açıldı,en azından ben öyle biliyorum ama en kötüsü açılır fakat iş yapmaz ,sadece menüde görünür,tabii her zaman yazılım ile oynamak risklidir, bunu da kabul etmek lazım
ziple ve aşağıdaki linke tıklayıp yolla bakayımProfil dosyasını nasıl gonderecegim size buna nasil ulaşacağım
Profil dosyasını nasıl gonderecegim size buna nasil ulaşacağım
Flash bellek bulamadım şuan bulurbulmaz atacağımziple ve aşağıdaki linke tıklayıp yolla bakayım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
selamlar emmi, şunun 55 inç olanı almadığıma çok pişmanım.Tekrar üretseler güncel özelliklerde valla alırımSesi kapatıp açtım tv yi
Menü-->Ayarlar-->Diğer ayarlar"da
Doğum günün kutlu olsun emmi.Sağlıklı huzurlu nice yaşların olsun .Önce doğum günümü kutla,gerisine bakarım
Doğum Günün Kutlu Olsun Teraspy Abi
Abicim doğum günün Kutlu olsun, Ailen ile birlikte nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah. 1 Saat erkenden açtım, gelirsen süpriz olsun. :hihi🎂:cal:clap2 Abi tek "A" lı yoktu :hihi teraspytavsiyeforumu.com